20 השירים הגדולים של טיפקס

20 השירים הגדולים של טיפקס

מחר אני בן 20 ובחרתי את ה20 השירים שאני הכי אוהב ששרה להקת טיפקס 1.סתם 2. כפתור אדום 3.התחנה הישנה 4.כמו לפני 20 שנה 5.הרבי ג'ו כפרה 6.תזרח 7.מה עשית 8.והפעם שיר לאהבה 9.החיים שלך בלאפה 10.עדיף ללכת עכשיו 11.אל תשכחי לזכור אותי(נעימה) 12.יש לי חברה 13.מי שליבו 14.יושבים בבית קפה 15.מעלה אבק 16.הימים האחרים 17.כולם הלכו לקניון החדש 18.מהשמיים 19.זמנים קטנים 20.ילד

טיפקסית

New member
../images/Emo49.gif אושרי יום הולדת שמח

מאחלת לך המון אושר,בריאות,אהבה וחלומות. חברים,חוויות וים של תקוות. שתדע להפיק מכל יום את הכי טוב,ולעולם תמשיך את להקת טיפקס לאהוב. מזל טוב יום הולדת שמח נ.ב אני חוגגת יום הולדת 21 בעוד שלושה שבועות לפי תאריך לועזי,אבל התאריך העברי שלי הוא י"א באב שיוצא ביום חמישי הזה.

sunshiner

New member
יאללה, אז תעשי גם את רשימה

גם אני אעשה רשימת 17 הגדולים ביומולדת שלי עוד שבועיים. עלית על אחלה רעיון אושרי!

1mayush

New member
אוו ... שירים טובים מאוד בחרת../images/Emo70.gif . . .

אני הייתי עושה ברשימה קצת שינויים .. אבל הרוב הם גם באהובים עליי .. בעיקר "סתם" שמקמת ראשון ברשימה .. השיר שגם קובי הקדיש לי בהופעה
אז... המווןןן מזל טוב
עד 120
בהצלחה בהכל .. ואממ ... שיהיה רק טוב
( סורי אנ'לא טובה בברכות כמו בשמת
)

sunshiner

New member
רשימה מעניינת בהחלט

מזל טוב חביבי! עד 120 (זה אומר שנשארו לך עוד מאה שנה , אם זה לא מספיק לך קח 20 בונוס, עלי
)

תודה רבה לכולכם

אגב התמונה ההיא היא מההופעה של טיפקס בכפר סבא שצילמתי מרחוק את קובי אוז בשחור לבן אני בימים הקרובים הולך לפתח את התמונה

למעלה