20 השירים של אוקטובר

yrutoo

New member
20 השירים של אוקטובר ../images/Emo13.gif

הנה השירים שעשו לי את התקופה האחרונה ובעיקר את חודש אוקטובר. מוזמנים להגיב!

yrutoo

New member
../images/Emo203.gifמקומות 11-20:

11. Joshua Radin – Closer שיר שהופיע ב"אנטומיה של גריי". אקוסטי ויפהפה, אני בטוחה שכמה מכם יתחברו. 12. Monrose – What You Don't Know בלדת פופ לא מקורית במיוחד משלישיית בנות שיצאו מ"אקס פקטור" בגרמניה. אבל עדיין, זה שיר מרגש לשמיעה של מדי פעם... 13. Blake Lewis – Break Another בלייק לואיס הגיע למקום שני ב"אמריקן איידול 6" אבל הוכתר על ידי רבים כמנצח האמיתי, כשהביא סגנון ייחודי משלו שהתבטא בין היתר בשימוש בביטבוקסינג תוך כדי שהוא שר. לדעתי השיר קצת מפספס, וציפיתי ליותר, אבל ככה זה שיר לא רע בכלל. 14. Alicia Keys – Like You'll Never See Me Again גם פה צריך לשמוע כמה פעמים כדי להתרגל. בהתחלה הוא מרדים אבל אחר כך הופך לבלדה יפהפייה
. 15. Newton Faulkner - All I Got קרדיט לליר על אחת הממלצות המופגזות שלו!
פולק במיטבו. 16. Freemasons – Uninvited קאבר ממש יפה לאלאניס מוריסט. גם אם אתם לא ממש חובבים אלקטרוני תוכלו להתחבר. 17. Kylie Minouge – 2 Hearts הקאמבק של קיילי מתחיל מדהים... 18. Leann Rimes – Nothin' Better To Do מין קאנטרי פופ קצבי כזה, שיר טוב שמתנגן לא מעט בערוצי המוסיקה. 19. Bo Bice – Witness הסגן של קארי אנדרווד מ"אמריקן איידול 4" מוציא סינגל ראשון מאלבום שני. רוקיסטי כמו השירים הקודמים שלו. אחלה שיר. 20. Girls Aloud – Call The Shots פופ מהנה מאוד, אני אהבתי.

yrutoo

New member
../images/Emo203.gif מקומות 1-10:

1. Lenny Kravitz – I'll Be Waiting בהתחלה חשבתי שהשיר הזה ממש ממוחזר, עוד "בלדת רוק", אבל מצאתי את עצמי מתמכרת אליו בטירוף, לני נשמע טוב מתמיד! 2. Anouk – Good God בשמיעות ראשונות השיר הזה היה חביב מאוד אבל לקח לי קצת זמן עד שהבנתי איזה טוב השיר הזה, מלווה בווקאלים מצוינים של אנוק. יש לו הפקה ממש מעניינת, מין ג'אז מהיר כזה... אם אהבתם אותה בעבר כדאי לנסות. 3. Seether – Fake It סוף סוף הם עושים משהו שמשתווה לBroken! או לפחות מתקרב אליו... זה סינגל מעולה שלהם, ומאוד ממכר! 4. Sugababes – Never Gonna Dance Again השיר הזה הוא לדעתי טופ 3 של שוגבייבס (נכון לעכשיו עוד לא יצא כסינגל), ומן הסתם הכי טוב באלבום האחרון שלהן (המומלץ). מאוד אוהבת את ההפקה שלו, והאווירה, לא דומה להרבה שירים אחרים שלהן. 5. Britney Spears - Blackout למרות שאני מסכימה עם הביקורות שאומרות שיש פה אובר- אלקטרוניקה, זה עדיין דיסק מהנה ביותר, ואחד האהובים עליי בתקופה. 6. Duran Duran – Falling Down השיר הזה מוכיח שג'סטין הוא המלך
7. Leona Lewis – Bleeding Love אין מה להוסיף, אני בטוחה שהרוב מכירים... (ומי שלא שירוץ לשמוע, פעמיים!) 8. David Jordan – Place In My Heart לדייויד הזה יש קול חמוד והשיר מופק מעולה, אין שילוב טוב יותר מזה
9. Seal – Amazing עוד שיר מדהים שדלף לסיל זה System, שיר הנושא מהאלבום החדש. 10. Commom Feat. Lily Allen – Drivin' Me Wild שיר ממש חמוד, כייפי וממכר.

TomTal

New member
לא מכיר הרבה אבל

מנסה להגיב בכל זאת
פרימייסונס-שיר טוב
קיילי-מעולה...מפתיע שהוא רק ב-17 מתוך 20 לני קרביץ-אף פעם לא אהבתי ליאונה לואיס-לא מכיר :-O אני מפסיד משהו? קומון עם לילי אלן-שיר חביב. לא מקום ראשון לטעמי.

TheRasmus

New member
אתה לא מכיר את של ליאונה לואיס?

מקום ראשון בבריטניה כבר שבועיים. כנראה יהיה הסינגל הכי נמכר שם השנה. בלדת פופ סטייל סוף שנות ה-80/תחילת ה-90.

galoosh33

New member
לא נראה לי שזה הסגנון שלו..

שיר נחמד. אהבתי את הקליפ

TomTal

New member
ואחרי שמיעה ראשונה של ליאונה לואיס

באמת לא הסגנון שלי
אבל אפשר להבין למה הוא להיט גדול

yrutoo

New member
תודה תום ../images/Emo13.gif

ליאונה לואיס זה באמת לא כל כך הסגנון שלך, אבל תנסה מה יכול להיות

לא מכיר הרבה..

בכל אופן אציין שאני לא מבין את ההתלהבות מהשיר החדש של קיילי, שיר טוב, לא יותר מזה. שוב ה"שם" עושה את העבודה.

yrutoo

New member
אממ..

אני דווקא מצאתי בו משהו מיוחד. מה שכן, כשהוא נמאס הוא מעצבן בטירוף...

TheRasmus

New member
../images/Emo27.gif

שירים שאהבתי
Seal – Amazing Anouk – Good God Seether – Fake It Seal – Amazing Duran Duran – Falling Down David Jordan – Place In My Heart Kylie Minouge – 2 Hearts Leona Lewis – Bleeding Love [למרות שכבר התחיל להימאס] Commom Feat. Lily Allen – Drivin' Me Wild [כנ"ל] שירים שחיבבתי
Newton Faulkner - All I Got Blake Lewis – Break Another Bo Bice – Witness Girls Aloud – Call The Shots Lenny Kravitz – I'll Be Waiting Sugababes – Never Gonna Dance Again Britney Spears - Blackout שירים ששנאתי
Leann Rimes – Nothin' Better To Do Monrose – What You Don't Know Joshua Radin – Closer Alicia Keys – Like You'll Never See Me Again Freemasons – Uninvited [בכלל שונא את המקור] Joshua Radin – Closer אחלה מצעד!

yrutoo

New member
תודה!

השיר של ליאונה באמת מתחיל להימאס, אבל הוא בין אלה שעשו לי את החודש

galoosh33

New member
מגיבה על 11-20

All I Got נחמד, אבל שמעתי אותו כמה פעמים ובינתיים לא ממש תפס אותי =\ חוץ מזה שיש לי אנטי ממנו. להלן ההסבר
זה מעצבן אותי שיש שמות של שירים שהם רק חלק מהמשפט שהאמן חוזר עליו בשיר. זה גורם לכל המשמעות של המשפט להשתנות. למשל בשיר הזה, All I Got, זה אומר בערך "זה מה שיש לי", בעוד שבשיר עצמו הוא בכלל מדבר על "All I Got To Do", כלומר כל מה שעלי לעשות. לא זכור לי שזה היה פעם. עוד דוגמא מעצבנת מהתקופה האחרונה הוא הסינגל האחרון של גווטה, Baby When The Light. פאק, זה פשוט משפט מפגר
אין לו שום משמעות. לפחות שהיה קורא לזה lights ברבים, כמו בשיר (בשיר הוא מתכוון: מותק, כשהאורות ייכבו....). זה מזכיר לי לימודי סינית שמשתמשים באנגלית ממש עילגת בשביל לנסח דברים. טוב חפרתי, נמשיך. 2Hearts - שמעתי רק פעם אחת, ברדיו.. חוץ מזה ששאפו לה על החזרה ועל ההתמודדות שלה עם המצב, אני לא יכולה להגיד שזה מתקרב ל- Red Blooded Woman הענקי! ליאן ריימס, חמוד כפי שאמרתי.

yrutoo

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי על זה לא מזמן, אבל זה לא מפריע לי כי אני פחות לוקחת ברצינות את המילים של השירים / שמות השירים. אם השיר עצמו טוב אני לא מסתכלת על זה בכלל... יכול להיות שזה מין "סטייל" כזה, אולי גם לשמות של שירים יש אופנות...
את השיר של מוטיה שמעתי כבר כמה פעמים, ממש אחלה של שיר. אפילו הקודם שלה עוד לא נמאס עליי לגמרי... השתדרגה מאז השוגה
תודה על התגובה גל, מחכה למצעד שלך!

galoosh33

New member
ועל הטופ10

אני לא מוצאת את השיר של שוגה בשום מקום ... אחרי כזו המלצה אני חייבת להוריד אותו! משמיעה ראשונה נשמע נחמד, אבל צריך לחרוש אותו ואז להחליט. אגב איה, שמעת את הסינגל השני של מוטיה? (מוטיה, סליחה מראש אם ככה לא מבטאים את שמך
).. ראיתי אותו אתמול לראשונה ב-VH1, והוא קליט וכיפי כזה, ודי "שוגבייביסי", אז כדאי לך לשמוע אותו. Bleeding Love יפה, ונראה לי שדי מדבק.. הקליפ ממש טוב. אבל היא קצת דומה לג'ירפה.. חח..

galoosh33

New member
וזהו....

מצעד מרענן. והזכרת לי שאני גם צריכה לעשות אחד כזה, כי עבר מלא זמן מאז המצעד האחרון שלי
אולי מחר אפרסם :) לא הגבתי לך על כ"כ הרבה , את השאר אני לא ממש מכירה. אם יש לך המלצות ספציפיות, shoot.

למעלה