../images/Emo203.gif מקומות 1-10:
1. Lenny Kravitz – I'll Be Waiting בהתחלה חשבתי שהשיר הזה ממש ממוחזר, עוד "בלדת רוק", אבל מצאתי את עצמי מתמכרת אליו בטירוף, לני נשמע טוב מתמיד!
2. Anouk – Good God בשמיעות ראשונות השיר הזה היה חביב מאוד אבל לקח לי קצת זמן עד שהבנתי איזה טוב השיר הזה, מלווה בווקאלים מצוינים של אנוק. יש לו הפקה ממש מעניינת, מין ג'אז מהיר כזה... אם אהבתם אותה בעבר כדאי לנסות.
3. Seether – Fake It סוף סוף הם עושים משהו שמשתווה לBroken! או לפחות מתקרב אליו... זה סינגל מעולה שלהם, ומאוד ממכר!
4. Sugababes – Never Gonna Dance Again השיר הזה הוא לדעתי טופ 3 של שוגבייבס (נכון לעכשיו עוד לא יצא כסינגל), ומן הסתם הכי טוב באלבום האחרון שלהן (המומלץ). מאוד אוהבת את ההפקה שלו, והאווירה, לא דומה להרבה שירים אחרים שלהן.
5. Britney Spears - Blackout למרות שאני מסכימה עם הביקורות שאומרות שיש פה אובר- אלקטרוניקה, זה עדיין דיסק מהנה ביותר, ואחד האהובים עליי בתקופה.
6. Duran Duran – Falling Down השיר הזה מוכיח שג'סטין הוא המלך
7. Leona Lewis – Bleeding Love אין מה להוסיף, אני בטוחה שהרוב מכירים... (ומי שלא שירוץ לשמוע, פעמיים!)
8. David Jordan – Place In My Heart לדייויד הזה יש קול חמוד והשיר מופק מעולה, אין שילוב טוב יותר מזה
9. Seal – Amazing עוד שיר מדהים שדלף לסיל זה System, שיר הנושא מהאלבום החדש.
10. Commom Feat. Lily Allen – Drivin' Me Wild שיר ממש חמוד, כייפי וממכר.