20 יום לוקח לבנק להחזיר כסף

יוליקה

Member
מנהל
20 יום לוקח לבנק להחזיר כסף

ב-7.8 ניסיתי להוציא כסף מכספומט מכשיר אוטומטי שמשרת את כל הבנקים.
היתה תקלה במכשיר, את הכסף לא קיבלתי, אבל חויבתי בחשבון...
כל הטלפונים שעשיתי, כולם היו אדיבים אבל הכסף התמהמה ולא חזר...
רק אתמול סוף סוף הוחזר הכסף...
 
יומולדת חגיגה נחמדת


היום לפני 37 שנה, נולדה לי הנכדה, הנפש התאומה שלי.
 

מינהר

New member
ציפי, אני מאחלת לך הרבה נחת מן הנכדה,

וגם מכל צאצאיך. ולך- בריאות .
 

tamarsharoni

New member
בוקר טוב , אני עושה תוכניות והיושב במרומים משבש לי אותן .

בשבת לפני שבועיים רציתי לנסוע לבת במרכז . אבל בבוקר כאבה לי הבטן, [בראש שלי כל כאב בטן קטן הופך לסרטן מפושט דרגה 4 ] לא נסעתי . בשבוע שעבר שוב תכננתי , אבל ברגע האחרון הודיעו שלא יספיקו לחזור הביתה מהקמפינג , שוב לא נסעתי . מחר הנסיעה שוב על הפרק . בינתיים המתנות שקניתי לנכד עוברות מהבית לאוטו ושוב לבית ושוב לאוטו חחוזר חלילה . אבל כל עכבה לטובה. אתמול הכנתי סיר גדול מאד, [סיר דוד, לפ המלון של ציפי] , מלא כרובים ממולאים .אקח לה כמה . הבוקר אפיתי עוגיות שיבולת שועל וחמאה , גם אותם אביא לה .ולוקחת לעצמי קצת חלב קפוא .כל זמן שהחמודי ינק, [שנתיים] , לא החזיקו חלב בבית . לא יודעת אם יש חלב , ולא רוצה להסתכן שאצטרך לשתות נס בלי חלב .
עוד מעט אקפוץ לביתה של כלתי ואביא להם קופסא עם כרובים ממולאים . השארתי מגש מלא כרובים בדיפ פריז , וכמובן לנו לערב ולבעלי למחר , הוא לא אוהב לנסוע בשבת .
שתהייה גם לכם שבת טעימה ופוריה , שבת של מנוחה , שבת שלום .
נ.ב. ראיתי הבוקר ב t.v. איזו קוראת בקפה או משהו דומה שאמרה שבובי שוב יזכה בבחירות , אבל לא יצליח להקים ממשלה .שכבר בספטמבר יעזוב את הפוליטיקה ויקדיש זמנו למשפטו . ושבעוב כ 4 חודשים תהינה שוב בחירות . הוסיף שגם ארדן יחקר במשטרה וגדעון סער לא יצליח להקים ממשלה .
שאלוקים ישמור עלינו .
 
למעלה