בוקר טוב , אני עושה תוכניות והיושב במרומים משבש לי אותן .
בשבת לפני שבועיים רציתי לנסוע לבת במרכז . אבל בבוקר כאבה לי הבטן, [בראש שלי כל כאב בטן קטן הופך לסרטן מפושט דרגה 4 ] לא נסעתי . בשבוע שעבר שוב תכננתי , אבל ברגע האחרון הודיעו שלא יספיקו לחזור הביתה מהקמפינג , שוב לא נסעתי . מחר הנסיעה שוב על הפרק . בינתיים המתנות שקניתי לנכד עוברות מהבית לאוטו ושוב לבית ושוב לאוטו חחוזר חלילה . אבל כל עכבה לטובה. אתמול הכנתי סיר גדול מאד, [סיר דוד, לפ המלון של ציפי] , מלא כרובים ממולאים .אקח לה כמה . הבוקר אפיתי עוגיות שיבולת שועל וחמאה , גם אותם אביא לה .ולוקחת לעצמי קצת חלב קפוא .כל זמן שהחמודי ינק, [שנתיים] , לא החזיקו חלב בבית . לא יודעת אם יש חלב , ולא רוצה להסתכן שאצטרך לשתות נס בלי חלב .
עוד מעט אקפוץ לביתה של כלתי ואביא להם קופסא עם כרובים ממולאים . השארתי מגש מלא כרובים בדיפ פריז , וכמובן לנו לערב ולבעלי למחר , הוא לא אוהב לנסוע בשבת .
שתהייה גם לכם שבת טעימה ופוריה , שבת של מנוחה , שבת שלום .
נ.ב. ראיתי הבוקר ב t.v. איזו קוראת בקפה או משהו דומה שאמרה שבובי שוב יזכה בבחירות , אבל לא יצליח להקים ממשלה .שכבר בספטמבר יעזוב את הפוליטיקה ויקדיש זמנו למשפטו . ושבעוב כ 4 חודשים תהינה שוב בחירות . הוסיף שגם ארדן יחקר במשטרה וגדעון סער לא יצליח להקים ממשלה .
שאלוקים ישמור עלינו .