../images/Emo97.gif20 הסיבות שלי!
כמה כיף להיות שוב בבית!D: ועכשיו-20 סיבות 1.בגלל השיר הראשון שלהם Five Colors In Her Hair.כי בלי אותו יום שראיתי את הקליפ של השיר הזה בMTV HITS לא הייתי מכירה אותם ומגלה אהבה ענקית! 2.בגלל המוסיקה שלהם שעם הזמן הולכת ומשתפרת! 3.בגלל שהם מצחיקים אותי ממש בכל מיני סרטונים שיש להם בYoutube ובDVD שלהם. 4.בגלל שהם הולכים עם מה שהם מאמנים בו.כמו למשל שהם עזבו את איילנד ולא ויתרו על האומנות שלהם בשביל כסף ופרסום ועשו צעד מאוד נועז כשהם הוציאו את R;A.ושהם נתנו אותו בחינם ביום הראשון שלו,מה שמראה על זה שהם באמת עושים מוזיקה בשביל האומנות שלהם ולא רק בגלל הכסף. 5.בגלל האנשים מרכיבים את הלהקה.מדהימים
6.בגלל שהאנשים שבמקפליי נראים לי ממש מגניבים,ולא חבורת פוצים צנוניים ויבשים.הם באמת נראים לי ממש אחלה אנשים!הם המפורסמים שהכי הייתי רוצה להכיר אישית.אני רק מקווה שהם באמת כאלו ולא סת משחקים אותה למצלמה. 7.הם תותחים בלתי מעורערים בהופעות חיות.
8.בגלל שהם לא מתביישים להיות מי שהם. 9.בגלל שכולם שם מוכשרים רמות מטורפות! 10.בגלל שכל אחד מביא את הכישרון שלו וביחד זה יוצא מדהים.הכימיה המטורפת שיש ביניהם זה משהו מיוחד 11.בגלל שהם אמיתיים,ובאים ממקום אמיתי ומנגנים,שרים וכותבים מהלב ולא כדי להיות מפורסמים. 12.בגלל שהם מאוד רחבים במוזיקה שלהם,והם רק הולכים ונהפכים לטובים יותר
13.בגלל התודות שלהם בדיסקים.למרות שזה שכי מקפליי הם הלהקה הראשונה שראיתי בדיסק להם תודות,והתודות שלהם באמת אמיתיות ומרגשות. 14.בגללההומור שלהם שאפילו שהוא יחסית נמוך הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש XD 15.בגלל שזה טום,דני,דאגי והארי.Forever And Ever עד הקבר!(קבר אחים,ד"א XD) 16.כי אני אוהבת את המילים שלהם.גם את אלו שמסובכות יותר והמסובכות פחות 17.כי יש להם טעם מעולה במוסיקה!הם שומעים מוסיקה מעולה ומושפעים מאמנים מעולים ואיכותיים.והם הכירו לי את The Who,שזו להקה מדהימה!
18.כי הם הקריבו המון בשביל הלהקה הזו,ומגיע להם לקבל כמו שהם הקריבו 19.כי הם נתנו לי חוויה מיוחדת שאני אזכור לכל החיים שלי
12.ואפילו שזה נדוש- בגלל שהם מקפליי.וכל הסיבות שרשמתי פה זה מה שהופך אותך להיות מי שהם ופשוט לעשות את זה בדרך הכי טובה שיש. התמונה הכי טובה שלהם.אני הכי אוהבת אותה בעולם!