20 סיבות למה דווקא עונה 7! [בלי ספויילרים]

20 סיבות למה דווקא עונה 7! [בלי ספויילרים]

1. 7 הוא מספר מזל
2. מהעונה הזאת, טיירה מתחילה להיראות סופר מהממת
3. הפרקים שבהם הבנות טסות לחו"ל, הם מבין המעניינים מכל ששת העונות
4. רק בעונה 7, הפיינל 2 מעניינות יותר מהפיינל 3
5. הרבה מאוד מהצופים אומרים שעונה 7 משתווה באיכות שלה לעונה 3
6. מהעונה הזאת ואילך, הצילומים מושקעים יותר - מדהימים יותר.
7. הפיל יחזור ובגדול!
8. זאת עונה מאוד חשובה לצפייה, כי התכנים שנראה בה, ישפיעו על התכנים ואופי המשימות בעונות העתידיות
9. הבית הוא מבין היפים ביותר שהיו.
10. כמעט כל המתמודדות יפות השנה, ויש להן מכנה משותף.
11. בניגוד לששת העונות הקודמות שרק אמריקאים יוכלו להתחבר לתכנים (מוצרים, דמויות וכו'), העונה גם אנחנו בישראל (בגלל שהעונה הוקדמה בשידור), נוכל להבין על מי הם ידברו.
12. בעונה 7 השיפוטים נעשים יותר ויותר מעניינים. (מבלי להתחשב בעונות הבאות)
13. 13 הוא מספר המתמודדות שיש בעונה.
14. בעונה הזאת יש שיא מבחינת מתמודדות בעלות אותו גיל.
15. החל מהעונה הזאת, יש משמעות רבות לסדר שבו נקראות הבנות גם בזמן דיון עם השופטים, וגם בהדחות – שימו לב!
16. העונה הזאת מתאפיינת בהומור רב ביותר.... ככה שיבש לא יהיה על המסך.
17. הפרק של המייקאוברים, הוא פרק המייקאוברים הטוב והמעניין ביותר נכון לכל שבעת העונות.
18. יש בעונה הזאת לפחות כמה וכמה מתמודדות שיכולות לקבל את התווית "אלוהית" על המצח.
19. וכמובן, בגלל זה – דרמה לא חסרה!
20. העונה אלוהית. יאללה, מי שצפה, שיוסיף סיבות משלו.

JoNy Boi

New member
עונה 7? ../images/Emo5.gif

המנצחת היא פשוט מיחזור של ג'ואני.

חחח סחטיין על ההשקעה../images/Emo47.gif

וואיי... אני שומעת רק דברים טובים על העונה הזאת, אני כבר ממש מצפה לראות אותה.

NP16

New member
כ לכך נכון.הרגת או תי עם האלוהית.

וטיירה באמת נראית סופר מהממת כמו שאמרת:)אבל ממש.

יאא אני צריך להכין כזה על עונות 5+6

והמספרי מזל שלי זה דווקא 5+6+8 LOLL ובאמת 5+6 העונות הכי מושלמות שליייייייי++2 שסתם לא מספר מזל 7 דווקא ממש לא.. והפיינל של 3 אותי אישית ממש לא עניין איכססססס... ברגע שהעיפו את אן ופרק אחרי את אמנדה אני עם העונה הזאת ג=מ=ר=ת=י. נראה את עונה 7:]. אחרי עונה 6 אני כבר לא מחכה לכלום את הכיף שלי מהתוכנית עברתייייייייי אבל נראה:]

תתפלא.

את 7 יש סיכוי גדול מאוד מאוד שתאהב, למרות שאתה יותר תתחבר בטוח ל- 8 שזה בול מה שאתה אוהב. ככה שתכתוב פה בחמישי מה דעתך על המתמודדות, כן?

efif1212

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחת העונות עם המתמודדות הכי יפות, וזאת עונה עם פוטושוטים מדהימים
לדעתי זו גם העונה עם ההדחה הכי לא מוצדקת בכל תולדות הטופ-מודל... והעונה באמת אלוהית
יאללה שיגיע כבר יום חמישי

efif1212

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ואני מתכוונת בהדחות המוקדמות, לא נגיד מישהי שהגיעה למקום שני או שלישי ואז הודחה... אייג'י לדעתי היא אחת המתמודדות הכי יפות שנראו בתוכנית, והתמונות שלה היו מדהימות, ובגלל נפילונת אחת קטנטנה, טיירה החליטה להעיף אותה סתם ככה. (היא הועפה אחרי שבפרק שלפני היא הוקראה ראשונה!) ולא נתנה לה שום הזדמנות להוכיח את עצמה באמת. ככה שלדעתי זו ההדחה הכי נוראית שטיירה עשתה...

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

היא נקראה ראשונה לפני 2 פרקים לפני ההדחה ההיא... בפרק שלפני ההדחה שלה היא נקראה שלישית. (אבל תחשבו על זה-היא בחיים, אבל ב=ח=י=י=ם לא יצאה מהטופ 5 עד אותו הרגע, אז רק בגלל זה להדיח אותה???)

NP16

New member
אתה טועה../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אייג'יי נקראה ראשונה גם כשמוניק הודחה,וג-ם כשמג הודחה,אני בטוח בזה! אני זוכר שהסתכלתי ואמרתי היי אבל פרק אחרי זה היא מודחת. שלישית היא אולי הייתה כשמייגן הודחה.. בכל מקרה באמת היה לה תמונות מדהימות,והליכה מדהימה שהיא זכתה איתה , ובאמת אחת היפות וזה באמת הדחה דבילית,עוד כשג'יידה עומדת לידה בבוטום.. ג'יידה!!! הבחורה עומדת ליד המצלמה ולא עושה כלום!כלום! אין לה שום מושג!היא מצטלמת כמו שאני מחכה בתור של הסופר

NP16

New member
אתה צודק צודק צודק!!!!!!

מצטער עכשיו הלכתי לברר ואתה צודק
אבל עדיין
אבל יש מישהי בעונה הזאת שבאמת זה קרה לה,אז בגלל זה..

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

קארי די הרי נקראה ראשונה בשבוע של הקרקס.
אבל עדיין, איי ג'יי היא האחרונה שהגיע לה ללכת.

NP16

New member
אני יודע אני יודע התבלבלתי כי ../images/Emo58.gifעונה 7

גם אייג'יי נקראה ראשונה פרק לפני, וגם כי ברוקי כן עפה שבוע אחרי שהקריאו אותה ראשונה
. [וזה לא שיש נגיד ארבע בנות וקוראים אותן ראשונות..]

למעלה