20 שירי סאות פארק הגדולים**

D C R

New member
20 שירי סאות פארק הגדולים**../images/Emo41.gif

*מהתוכנית ולא מהסרט אגב החרישה שלי *מהתוכנית ולא מהסרט אגב החרישה שלי על קליפורניה החלטתי לעשות מצעד 20 שירים שאני הכי אהבתי מהתוכנית כמובן לאורך כל העונות הכניסו מאט וטריי הרבה שירים שהם כתבו (במיוחד 2 פרקים שעיקרם שירים) את השירים אפשר למצוא באתר פלנט*יום

D C R

New member
../images/Emo41.gifמקום 20-19

20 Chef - I can't wait שף כבר בילדותו ידע מה הוא רוצה 19- Cartman - Back in Time קרטמן חוזר לימי אבות ארה"ב (אני מקצר בהסברים מאחר שאתם מכירים את כל התוכניות והשירים) הוא לא היה נכנס למצעד אם לא שורת המחץ: I'm so glad Stan and Kyle aren't here. I hate those guys, seriously. Seriuosly hate those guys, hate Stan and Kyle.

D C R

New member
../images/Emo59.gifמקום 18-17

18 The Hukilau השטן והחברים תופסים שמש 17 Mr Hankey - The Circle of Poo מיסטר האנקי מסביר לבנו על חשיבותו ליקום http://youtube.com/watch?v=QPuSq5tZd-E המקור בדיסני כמובן

D C R

New member
../images/Emo73.gifמקום 16-15

16 I've got something in my Front Pocket for you הטרגדיה של באטרס איך זה מתאים לקטע סטפס שלו המקור-Steve Martin - I'm picking out a thermos for you מהסרט הדפוק 15 Stan - Hybrid Cars סטן עם השיר ה"הומו" שלו

D C R

New member
../images/Emo125.gifמקום 14-11

14 Alan Jackson - Where were you 9/11 9/11 9/11 13 Cartman - The heat of the moment קרטמן מנסה לשנות את דעת הקונגרס 12 Faith+1 - The Body of Christ הרעיון המקורי והגאוני של קרטמן מתוך אחד הפרקים הטובים המקוריים והגאוניים ביותר ומתוך אלבום הפלטינה הנושא את שם הלהקה חברי הלהקה קרטמן באטרס וטולק 11 Timmy & The Lords of the Underworld - timmmey!

D C R

New member
../images/Emo71.gifמקומות 10-5

10 Terrance & Phillip - Beef and Lamb טראנס ופיליפ הכשרונות הצעירים מקנדה נשלחים לארה"ב למופע של אד סאליבן כדי שהקהל מארה"ב יחשף אליהם בסוף השיר החל הכל Beef and lamb, chicken and ham Step to the left and clap your hands! 9 Cartman - Make it Right קרטמן לא מבין למה רוחו עדיין תקועה בעוה"ז ומנסה לתקן את חטאיו 8 Fingerbang - Fingerbang אלוקים שולח לקרטמן פתרון בחלום איך להרוויח את ה10 מיליון דולר לא משנה מה פרוש השם... 7 Faith+1 -Don't ever leave me כולל שורת המחץ "why dont we just shut off the light" 6 Chef - I'm gonna make love to ya woman פרק 1 בשיאו של שף עוד כשהיה חלק עיקרי בסדרה I'm gonna make love to ya woman, gonna lay you down by the fire. השיר חוזר ב"שובו של שף" 5 Chef - Simultaneous מהתוכנית של 4 ביולי. הבאתי את הגרסה שבאלבום Chef Aid http://www.zshare.net/audio/o-s-208-chef-simultaneous-mp3.html

RoieL

New member
לדעתי צריך להכנס פה גם השיר של הפרק עם

הנינג'ות (Protect my balls)

D C R

New member
../images/Emo124.gif3-4

4 Faith+1 - I Love you Jesus שיר בהופעה חיה בפסטיבל רוק נוצרי מתוך אלבום הפלטינה הנושא את שם הלהקה 3 cartman , Kyle & Stan - California love מהפרק האחרון במקור טופאק וד"ר דרה

D C R

New member
1-2

2 P. Diddy - Vote or Die I said vote, bitch, or I'll f* kill you! מלווה בקליפ המטורף 1 Jennifer Lopez - You Almost Make Me Forget About Tacos Oh Ben, you are so perfect, So spectacular in every way. You bring light into my life, Ben. You almost make me forget all about... tacos! Oh, tacos, so good in my tummy yummy yummy give me more. I love you, Ben. You almost make me forget about... tacos...

Harpush

New member
אני מתה על הפרק של ג'ניפר לופז../images/Emo71.gif

בוריטו בוריטו

Harpush

New member
או שזה היה טאקוס? ../images/Emo12.gif../images/Emo71.gif

וואי כבר איזה חודש לא ראיתי את זה
.

למעלה