20 שנה למותו של זהר ארגוב

cobainos

New member
20 שנה למותו של זהר ארגוב

"המלך" של הזמר המזרחי שבא מראשון יניב, איך לא פתחת את השרשור? בכל אופן זה ראוי לציון ללא ספק.

צודק אחי..וטוב שאתה פתחת!

באמת מלך הזמר המזרחי, ועד היום בכל בית בישראל מכירים וכמעט כולם אוהבים את השירים שלו בלי קשר לעדה, גזע או מין.. את שיריו כתבו גדולי הכותבים, וגדולי המלחינים רקמו ביחד עם קולו של זוהר שירים מדהימים שנשמעים ומתחדשים עד עצם היום הזה, מתגעגעים אליך זוהר. הוא נמדד לא רק בשל היותו זמר ענק, אלא בשל נשמה טהורה. (לפני הבלאגן עם הכלא והסמים..) זוהר היה תורם רבות ומסתובב ונותן רק איפה שהיה יכול ואת זה יכולים להעיד הרבה מאנשים ותיקים בראשון שהיו בסביבתו בתקופה הגדולה.... יהי זכרו ברוך, ראשון מרכינה ראש לזכר 20 שנה שעברו מאז מותו של זוהר ארגוב. המלך שצמח משיכון המזרח.

סבינה89

New member
ויקיפדיית "יניב"........

cobainos

New member
לא בדקתי בקשר להיותו אדם

אבל באמת רבים אוהבים את שיריו. לא קיים קונצנזוס, אבל הוא הגיע ללבם של רבים, כולל שלי (ומי שמכיר אותי יודע שאני לא חובב זמר מזרחי בכלל) עם שירים יפים מאד. באחת התכניות אמרו שזמר שרוצה להפתיע ולאלתר בהופעה בדרך מבצע שיר שלו. אני כ"כ הסכמתי. ברוק העצמאות האחרון כשחמי רודנר ביצע את "נכון להיום" (השיר של זהר שאני הכי אוהב) פשוט התרגשתי ושמחתי. זמר גדול שיש ויכוח לגבי גדולתו כאדם, אבל כזמר הוא היה ענק.

למעלה