20.10.06 - דנה בתמונע http://www.tmu-na.org.il/Index.asp?ArticleID=127&CategoryID=102&Page=
H hilali1 New member 19/8/06 #1 20.10.06 - דנה בתמונע http://www.tmu-na.org.il/Index.asp?ArticleID=127&CategoryID=102&Page=
ה המשינאית New member 19/8/06 #9 רק שתדעי...../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif שאני יודעת שלפני שהבאת לי את החבילה פתחת אותה ואכלת את כל האדומים ואז סגרת אותה בצורה שגרמה לחשוב שהיא לא נפתחה ומה שבעצם נשאר זה כתומים וצהובים! אבל עדיין היה טעים
רק שתדעי...../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif שאני יודעת שלפני שהבאת לי את החבילה פתחת אותה ואכלת את כל האדומים ואז סגרת אותה בצורה שגרמה לחשוב שהיא לא נפתחה ומה שבעצם נשאר זה כתומים וצהובים! אבל עדיין היה טעים
A A t z a New member 19/8/06 #10 ../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif טיפשע מה אני אעשה שיצאה אחת דפוקה כנראה היא ידעה שהיא מיועדת לך יא נעל
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif טיפשע מה אני אעשה שיצאה אחת דפוקה כנראה היא ידעה שהיא מיועדת לך יא נעל
ר רותם השמיינה New member 22/8/06 #25 כמה צפוי../images/Emo6.gif מקווה גם כן להיות שם, אחרי שהתברר לי שלא אוכל להגיע לזאת שתהיה השבוע
A A t z a New member 20/8/06 #21 אין ליייייייייייי../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif אני עד כדי פרחה כמוךךך !!! אני מסתפקת באיפור עיניים בלבד !
אין ליייייייייייי../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif אני עד כדי פרחה כמוךךך !!! אני מסתפקת באיפור עיניים בלבד !
B B u b b l e G i r l New member 19/8/06 #7 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif עוד הרבה זמן אבל לפחות יש תקווההההההההה!
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif עוד הרבה זמן אבל לפחות יש תקווההההההההה!
B BurningUp10 New member 19/8/06 #12 אמממ לא בטוח שאני אבוא! זה תלוי מאוד אני מתגייס ביום ראשון של אותו שבוע וזה בשישי אז יש מצב שישחררו אותי ויש מצב שלא! מקווה שכן
אמממ לא בטוח שאני אבוא! זה תלוי מאוד אני מתגייס ביום ראשון של אותו שבוע וזה בשישי אז יש מצב שישחררו אותי ויש מצב שלא! מקווה שכן
ת תהילה מסחררת New member 20/8/06 #14 תראו מי פה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif תודה כפרה זה כ"כ מבאז שכל ההופעות שלה בתמונע ביום שישי אבל תהנו מי שהולך
תראו מי פה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif תודה כפרה זה כ"כ מבאז שכל ההופעות שלה בתמונע ביום שישי אבל תהנו מי שהולך