2001, אתה צודק, אבל...

2001, אתה צודק, אבל...

אתה צודק בדבריך שיש המון אנשים בחוץ, וגם באינטרנט, שמדברים בצורה איומה ונוראה, שאני פשוט מזועזעת, אבל זוהי שטות להיגרר לניבולי פה. אני כועסת מאד, כבר כתבתי זאת, על חמומי המוח, ועל גסי הרוח והטיפשים שבשני הצדדים, אבל אף פעם לא איגרר לויכוח בתת-רמה. ברגע שאני פוגשת באדם כזה, אני פשוט נעשית אדישה ומשועממת. זה עובר על-ידי. אדם טיפש, או רע, הוא אדם אומלל, ויש לו בעיה. אני כועסת גם על שלטונות החוק שהם כל-כך חלשים שלא יכולים להשתלט על הפגנות, או שהם סתם יורים והורגים (ערבים) או שהם מוותרים כמו במקרה של המחנה המטופש של ש``ס מול הכלא של דרעי. או שיש סדר, או שיש בלגן. ובשני המקרים זוהי תגובה של חולשה. הבלגן הנוכחי שיש במדינה הוא ביטוי של חולשת המשטרה. (היריות על מפגינים ערבים הוא ביטוי של חולשה).

avill2

New member
הפגנות ברחבי הארץ

הפגנה סוערת בצפת נמאס לאנשים

BUFFY

New member
נמאס מהשרידים השולטים

נכון ,נמאס לעם הישראלי מההפקרה המכוונת של הממשלה השלטת ,הפועלת בהנחיית שרידים וזהבות גל אונים חמניהם. הנ``ל דוברי ועושי אויבי המדינה. על ברק וממשלת ה``וישי`` שלו להתפטר מיד !!!!

amor

New member
מה את מציעה

מה את מציעה אם כן , לאפשר לפליסטינאים להקים ישיבת ``שאגת עראפאת`` ככה רק כדי שיהיה איזון ? האם מפגיני ש``ס זורקים אבנים או יורים על שוטרים?! יש כמה אזרחים שמאבדים את הצפון רק כדי להיות נחמדים לעוכרי ישראל, אחרת אי אפשר להבין איך את עושה השוואה בין רוצחים לבין אזרחים אשר מביעים את כעסם מבלי לגרום נזק לאיש. האם שמעת במקרה אתשאגות הקרב של הפלסטינאים ביניהם ילדים קטינים אשר ממש מאולפים לשנוא את ישראל למרות שמדינת ישראל עושה להם יותר מאשר ה``ראיס``?

amor

New member
מה את מציעה

מה את מציעה אם כן , לאפשר לפליסטינאים להקים ישיבת ``שאגת עראפאת`` ככה רק כדי שיהיה איזון ? האם מפגיני ש``ס זורקים אבנים או יורים על שוטרים?! יש כמה אזרחים שמאבדים את הצפון רק כדי להיות נחמדים לעוכרי ישראל, אחרת אי אפשר להבין איך את עושה השוואה בין רוצחים לבין אזרחים אשר מביעים את כעסם מבלי לגרום נזק לאיש. האם שמעת במקרה אתשאגות הקרב של הפלסטינאים ביניהם ילדים קטינים אשר ממש מאולפים לשנוא את ישראל למרות שמדינת ישראל עושה להם יותר מאשר ה``ראיס``?

למעלה