2007 כבר בפתח

GlasS MooN

New member
מה סילבסטר? מתי עברה שנה?

את האמת? אין לי תוכניות... בסילבסטר הקודם עשיתי תאונת דרכים נתקעתי במיון 4 שעות וכשחברות שלי באו לבקר אותי אז גם הן עשו תאונה... הרבה התלהבות אין לי מהיום הזה... מה זה משנה אם זה 2006 או 2007? זה לא שאני תלמידה שצריכה לזכור את התאריך בשביל לרשום אותו בדף של המחברת למעלה.. אבל כמובן, לא צריך סיבה מסיבה.. ואם כבר כל העיר בחוץ .. ויש מה לעשות, אז קרוב לודאי שאעשה מה שכולם עושים : אלך לתיירות. כי כבר לאן יש ללכת? כל המועדונים יהיו מלאים עד 0 מקום בכל העובדיי מלונות הצפוניים האלה שכבשו לנו אותם. קרוב לודאי שאשב איתך ניקו, ועם אדם ודן בהיט .. נהיה שיכורים (כמו תמיד) נקלל כל רגע ונשאל ת'צמנו :"כיבינימאט, יום ראשון היום,למה יצאנו?!?!!?".

AdamINC

New member
פארק אווניו!

אבל צריך לקנות כרטיסי מראש. 180 ש"ח, אלכוהול חופשי ואוכל גם כן.. וכשאני אומר אוכל, אני מתכוון למאכליו של השף רונן דוברת בלוך..[סושי וכאלה...] שווה!

Liraz 6q

New member
אעעע איזה יום טורדני!!

אנשים מתלהבים מהסילבסטר הזה כאילו מי שישמע מזה... אז החבר שלי בצבא.. הולדת ליומולדת של חברה ואחרכך.. בטח נעשה איזה סיבוב פיקאפ/היט וכדומה ואז כל החברות שגם החבר שלהן זרוק באיזה בסיס אפל..נעשה איזה ערב בנות..

טוב... אז לי אין חבר. אבל אני חוגגת

בדרך הרבה יותר מענייינת חחחח... אז זה מתחיל בהרמת כוסית לכבוד השנה החדשה אצל אחד החברים.. בהרכב רחב... משם אנחנו יורדים לברביס... ואז כמובן... נסיים באחד הפאבים בעיר.... אני חושבת שזה מכובד מאוד.... חחחח.... תבטיחו לי חברי פורום יקרים! שאתם לא מתקרבים לגשר או למקום שממנו אפשר לראות את הגשר!! תודה!

Liraz 6q

New member
../images/Emo140.gif

אני מבטיחה.. חח תחשבי שזה שבועת צופים או משו:]

אני והסילבסטר לא הולכים ביחד

כל שנה תמיד היה לי איזה דייט מהגהנום. עכשיו שיש חברה, היא בצבא... אני גם אצא עם חברים כנראה.

כל הכבוד לכם !

אני שמח לראות שאתם נוטשים את דרך השקר של הרבנים היהודיים, ומגיעים אל האמת המדוייקת: ישו, מריה, כריסטמס, סילבסטר, כמו שצריך! יחד עם כל העולם, יד ביד, כולנו היחד נהיה נוצרים טובים. לחיי הסילבסטר ולחיי כל החגים שלנו, האחווה הנוצרית!

סנטה

New member
שום דבר מיוחד...

אם אני לא אקבר מתחת לפוך עם ספרי הפסיכומטרי אולי אני אקפוץ לתיירות לעוד ערב משעמם... אני מציע את הפה שלי לנשיקה ב 00:00 המכרז נפתח עכשיו

אני רוצה להגיד דבר אחד

אל!!!! תסעו לת"א בסילבסטר עם מכונית. מליון שנה רק על לחפש חנייה אבל היה נחמד בהחלט הייתי במסיבה בדיזינגוף סנטר ואז בפאב באלנבי והשנה לא היה 2007 בחלונות של עזריאלי
(והכי חכיתי לזה!!) וזהו.. לילה טוב. (מחר מתכונת באנגלית
)

Shpritz

New member
אינשאללה שנה הבאה מינימום בת"א

מקסימום באיזו מסיבה בדרום אמריקה!!!

harhanegev

New member
נכון בכללי, לכל זמן.

ובאמת, בימים שגרתי בכפר סבא (ועוד לא היתה רכבת, היו רק אוטובוסים !), היו רבים מאוד שהשאירו את המכונית בחניה ועלו על אוטובוס כדי להגיע לתל אביב עקב בעיות החניה הקשות.

דווקא בזמנים רגילים

יותר קל למצוא חנייה.. כשכל העולם יוצא לאיזור מסויים זה כבר יותר קשה כמו שישי בפלורנטין

למעלה