2007 - שנת מוסיקה מטורפת!

Knives Out

New member
2007 - שנת מוסיקה מטורפת!

אנשים, אתם לא קולטים אפילו מה מחכה לנו השנה!!! הכנתי רשימה גדולה של להקות טובות שמוציאות השנה אלבום (לא הכללתי את הלהקות Metallica, Guns and Roses ו - Oasis שגם הן מוציאות אלבום, אני לא חושב שהן להקות טובות אבל אחרים חולקים על דעתי). בכל מקרה, 2007 תיזכר לדעתי כשנת מוסיקה. הרשימה באנגלית ומחולקת ללהקות הטובות ביותר, להקות חדשות יחסית שבאלבום הראשון-שני שלהם, ולהקות שפחות טובות אבל שווה לבדוק. Best Bands: Radiohead, Air, Bright Eyes, Blur Arcade Fire, R.E.M, Smashing Pumpkins Sigur Ros Interpol Portishead, The Pixies, The Cure, Manic Street Preachers The Eagles(What the fuck?) UNKLE Explosions In The Sky Low Newbies(or abit older) to check out: Kaiserchiefs Jose Gonzales, Hot Chip, Gnarls Barkley Clap your hands say yeah Editors, Stars The National LCD SOUNDSYSTEM Bloc Party Bands that are OK to check out this year: Elbow, Coldplay, Mercury Rev, U2, Kanye West, Common

Gigantic Boots

New member
לא להמעיט מערך מסיבת הבלוק.

אני מקווה שהם יתפתחו, יש להם סאונד מעניין מתופף מעולה ואחלה שירים!

Latisia

New member
אה לא מחבבת אותם במיוחד.

נורא התלהבתי מהליקופטר שיצא לפני כמה שנה או שנתיים ובעקבות זה שמעתי את כול האלבום silent alarm ואת האיפי little thoughts וממש לא חיבבתי. אומנם לדעתי התיפוף ממש מגניב ואבל כול כלי נשמע לי לא קשור לשני וזה טו מאץ בלאגן לטעמי.

The Girl Who

New member
אני מחכה להרבה אלבומים...

שנה אכן טובה למוזיקה. מקווה לפחות לא להתאכזב. ואם יורשה לי להגיד שאני גם מחכה לאלבום של טראוויס. כי הוא עומד להיות טוב.

Latisia

New member
וואי אני כה לא מעודכנת!

פאקינג שיט.. יש כול כך הרבה להקות שאני אוהבת שמוציאות בקרוב אלבומים חדשים. אהה לגבי bright eyes הם לא הוציאו כבר את החדש שלהם?! כי אני דיי בטוחה שראיתי אותם מבין הביקורות ברולינג סטון. חה ממתי הפיקסיז מוציאים אלבום?! *שוק*

Knives Out

New member
לא, אבל יצא טראק אחד...

מתוך הEP הקרוב שלהם, Four Winds. הבא שלהם ייקרא "Cassadaga".. מחכה לו. :) אגב, את מתכוונת לכתבה הזאת? http://www.rollingstone.com/artists/brighteyes/articles/story/8929844/bright_eyes_slow_down_the_motion

Latisia

New member
לא...

בשבת האחרונה יצא לי לעיין קצת בגיליון האחרון של הרולינג סטון. זו היתה ביקורת קצרה על האחרון שלהם ככול הנראה. סתם לא ממש קראתי. יש שם לא מעט קקי. :X

עוד להקה אחת שנשכחה מלב-כל!

וזו כמובן Wilco! ג'ף טווידי הבטיח אלבום דאנס... וזה לא יכול להיות רע!

Anuerysm

New member
קינג קרימזון, ריק רייט

ואת הפיקסיז כתבת יאההההו!!

avki

New member
קינג קרימזון מוציאים אלבום שנה הבאה

???? מי בדיוק ישתתף ומי לא?

FunkyMonk

New member
יש שמועות

שפריפ ירכיב השנה את הלגו מחדש להקלטת אלבום. Epitaph אמר על זה משהו פעם.

avki

New member
מזתומרת Epitath אמר על זה משהו פעם?

Epitath זה לא שיר שמדבר על בדידות וניכור?

Anuerysm

New member
הוא משתמש בפורום גם

וההרכב כנראה חדש לגמרי אבל אני בספק אם פריפ יזניח את הסולן המגניב הזה עם השיער הארוך (או שהוא כבר זרק אותו ואנלא בעניינים?)

V e g

New member
באמת נראה מבטיח

המון הרכבים שנעדרו מהמפה זמן ממושך מתקמבקים. זה מאוד נחמד, למרות שלא תמיד מעיד על איכות. דיסק חדש ל-interpol?
על זה עדיין לא שמעתי.

למעלה