2007

inbal287

New member
2007../images/Emo65.gif

אז קודם כל, שנה טובה
.
נו, אז איך היה?
מה עשיתם, לאן יצאתם?
התנשקתם ב12?
עם מי?
יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה?
הבטחות? עכשיו קצת על 2006:
איך הייתה?
נהניתם?
תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע:
דבר אחד שאף פעם לא תשכחו:
בנאדם שעשה לכם את השנה: שתהיה לנו 2007 מעולה, שמחה, מלאה דברים חיוביים, מרתקת, מאתגרת ומתוקה במיוחד. אוהבת אתכם המון
.

להלהלה

נו, אז איך היה? חביב.. מה עשיתם, לאן יצאתם? איזה מקום פה.. התנשקתם ב12? אכן.. עם מי? ידידה שלי.. יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? שתהיה כיפית! הבטחות? עוד הופעה אחת לפחות! עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? די טובה. נהניתם? מאוד. תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: פולין והופעה, משהו רע? הייתי מבואס מספיק חודשים, גם פרידה וגם חרא תחושה. דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: פולין. בנאדם שעשה לכם את השנה: אחד?? זה קשה.

itoosh2

New member
שנה טובה...

למרות שהתאריך הזה לא משפיע לי על החיים.. אבל חברה שלי הכניסה אותי לאווירה
נו, אז איך היה? נחמד, מעולה ומבולבל מה עשיתם, לאן יצאתם? יצאנו לפיצה וכולם התפזרו אז חזרנו לבית של חברה שלי (ריק
) התנשקתם ב12? אני לא זוכר אם הייתה נשיקה בדיוק ב12.. אבל היו דברים בין רבע ל12 ל12 ורבע... עם מי? נחשו... יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? שתמשיך בכיוון הקודמת בעזרת הגשר שנקרא "נעמה" הבטחות? לא צריך עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? הכי טובה שהייתה לי... קטפתי את פירות 2005 נהניתם? ועוד איך... תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: אחד טוב, נעמה.. אחד רע, דנה... דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: את הימים בין ה22 ל5 ועד ה1 לשישי בנאדם שעשה לכם את השנה: נעמה! שתהיה לנו 2007 מעולה, שמחה, מלאה דברים חיוביים, מרתקת, מאתגרת ומתוקה במיוחד. אוהבת אתכם המון. גם לך...

=]

נו, אז איך היה? היה מבדר וקר. מה עשיתם, לאן יצאתם? לפארק קר.., האר התנשקתם ב12? -- עם מי?-- יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? שאני אשתפר בביתספר, עד כמה שזה נדוש
הבטחות?שיהיה מאאאאאאאאאגניב. עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? קצרה ואיכותית. נהניתם? מאוד, הייתה לי שנה ממש טובה. תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: טוב- תלמה רע- לא מצליחה לחשוב על משהו.. דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: חח את הטיול השנתי.! בנאדם שעשה לכם את השנה: חברים שלי.

מרי לי

New member
דישמש אםהש (תעתיקו עם CAPS LOCK )

נו, אז איך היה? השנה הייתה קשה אבל מעניינת מה עשיתם, לאן יצאתם? חגגתי עם החברות הקרובות שלי התנשקתם ב12? לא, אבל שתיתי שמפנייה מגעילה... זה נחשב
עם מי? הלכתי לחפש... תיכף אשוב יש לכם ציפיות/תקוות לשנה הקרובה? שתהיה מלאה במזל טוב (במיוחד כי השנה שלי מיום ההולדת הייתה קצת חסרת מזל....) ובהתקדמות מבחינת קריירה הבטחות? לסדר את החדר.... (יש לי בלאגן מלפני המלחמה שלא סידרתי), להפסיק לקלל...(חשבתי לשים שקל על כל קללה, אבל אני קצת מרוששת כרגע....
) עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? מעניינת, ולא סטטית.. קשה להסביר אבל זה טוב נהניתם? כן תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: הטוב: התחלתי ללמוד סאונד והפקה ואני ממש ממש נהנית שם
לא טוב: אני קצת מרוששת בגלל הסטודנטיזם הזה..... דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: גיליתי שהאינסטינקטים שלי תמיד תמיד צודקים ומאז ממש טוב לי
בנאדם שעשה לכם את השנה: יישמע אולי קצת ילדותי או מפגר, אבל DILANA זמרת שהכרתי דרך התכנית ROCKSTAR, כי מזמן לא שמעתי קול כ"כ מרגש והיא עברה המון המון עד הגיל שלה עכשיו 34(
) בגלל שהיא לא וויתרה למרות שהיא מעל גיל האולטימוטום ששמתי לעצמי, היא היום מקליטה אלבום סוף סוף ומצליחה בגדול

למעלה