2012

riktal

New member
2012

אז ביום חמישי סוף סוף ראיתי את הסרט הזה (בשעה 17:30 כי רק אז הצלחנו למצוא כרטיסים, ועדיין האולם היה מלא כמעט לגמרי). כמו שכבר כתבתי - היו שתי סיבות לכך שרציתי מאוד לראות את הסרט הזה - האחת היא כמובן ליאם ג'יימס, שמשחק את שון הצעיר ב-PSYCH והשניה היא העובדה שהבמאי של הסרט הזה הוא הבמאי של הסרט הכי אהוב עלי בעולם "היום השלישי", כך שידעתי שזה הולך להיות סרט טוב (באופן כללי אני אוהבת סרטי אסונות על סוף העולם. זה גורם לך להרגיש בר מזל על כך שאתה חי והכל סביבך די רגוע, לפחות לדעתי). אז אחרי שראיתי את הסרט אני יכולה להמליץ עליו בחום - גם בגלל ליאם וגם בגלל שזה פשוט סרט טוב, סוחף, שהשתיים וחצי (אני רואה סרטים בקולנוע של יס פלנט שאין בו בכלל הפסקה וזה דבר מעולה לדעתי) פשוט עוברות בלי ששמים לב. דבר נוסף ואחרון - איך שליאם נראה שם, לדעתי זה אומר שהסרט הזה צולם בין העונה השלישית לרביעית של PSYCH (למרות שאני לוקחת בחשבון שילד בגילו גודל ומשתנה מהר). לסיכום - מומלץ אם אתם אוהבים את הז'אנר הזה.

riktal

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

riktal

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

riktal

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

riktal

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

riktal

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif

למעלה