2012

menty

New member
2012

יאיר מנקודת מבטך כאסטרולוג האם אתה מזהה פוטנצל לאירוע דרמטי או\ו מיוחד....ב2012 ? זאת לא סתם שאלה ....אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל האסטרולוגי של השנה הזאת. ממש אודה לך על תשובה מעמיקה. וכמו תמיד מעניינת. תודה מנטי. ( :

תשאלי אותי ב 2011..

השאלה שלך כל כך מוזרה, שקשה לי להתייחס אליה. מה זה אומר, פוטנציאל אסטרולוגי ? נשמע לי קצת שטותי, המינוח הזה, וקצת חובבני.. פוטנציאל למה ? איך ? איזו אסטרולוגית קשקשה משהו על זה שאז תתחתני או משהו ? פשוט לא מבין מה את רוצה, והכוון הזה גם לא קוסם לי מבחינת חשיבה. גם את נשמעת לי יותר אינטליגנטית מהשאלה שלך..

menty

New member
לא הבנת אותי

יאיר יאיר יאיר 2012 - לא כתחזית אישית למנטי... אלא כאירוע בינכוכבי כאירוע בין מימדי כאירוע קוסמי......אם לא בא לך להכנס לזה, זה בסדר מבחינתי,אבל... אל תזלזל באנשי הפורום שלך. מנטי.

סליחה, מנטי המתוקה..

כן, לא הבנתי, אבל גם עכשיו כשאני מבין - אני לא ממש מוצא סיבה להכנס לזה. זה פשוט נראה כל כך רחוק, וכל כך פנטזיונרי.. נראה לי שנוסטרדמוס (החוזה הגדול מכולם) כתב משהו על השנה הזו, אבל ככל שאני מאמץ את העינים, כל מה שאני יכול לראות זה רק את סוף החודש הזה, ואת הפנים הכועסות של רואה החשבון שלי, שעושה לי פרצופים מיואשים. בקצור, זה נראה רחוק, לא אמיתי, ובכל מקרה - קשה מאוד לחזות מה יהיה שם, מה יראו שם, ואיזה חללית תנחת איפה (רק לא בחולון ליד הבית שלי, כי פה אף פעם אין חנייה, והם יקבלו דו`ח צ`יק צ`ק). אז.. לא מזלזל בכלל באינטליגנציה שלך (נשים בכל מקרה יותר חכמות מאיתנו) אלא בחוש ההשרדות שלי.. סי יו, בחורה אינטליגנטית מתוקה ועתידנית.

menty

New member
חזר החיוך למנטי...( :

יאיר.... תודה שענית כזה יפה ומשעשע אני שוב מחייכת.... לגופו של העינין..2012 , לא ככ רחוקה זה יעבור לנו כהרף עין... ואני לא תופסת מהנבואות העתיקות של נוסטרדמוס מכיוון שהן כבר לא תקפות...אני עודכנתי שהעתיד שונה...זה לא מה שחשבו וניבאו פעם... ולגביי אותה שנה כדאי להתעדכן... אני כל כך סקרנית לראות איך זה יהיה...לא רוצה להיות משונה מידיי לכאן- אבל מדובר בשלב אבולוציוני חדש...(בזאת אני אסגור את הנושא). ימים מקסימים, ולילות קסומים ממנטי...

למעלה