2013 US Classic

Mrpops

New member
2013 US Classic

השנה יהיו שידורים ישירים של האירוע שיועברו לכל העולם דרך אתר יוטיוב ואתר התחרות הייחודי.
הרי לכם הקישור: http://secretclassic.com/live/

פודיום טריינינג של הג'וניור מתקיים ממש עכשיו 17:00 והסניור יחלו עוד כ3 שעות בערך בסביבות 20:00 אם אני לא טועה.
מחר תחל התחרות. לגבי השעות המדויקות בארץ צריך עוד לעדכן...

Tammie

New member
שעות התחרויות היום

תחרות הג'וניור מתחילה בשעה 13:00 ארה"ב, הפרש השעות הופך את זה לשעה 21:00 כאן.
תחרות הסניור מתחילה ב- 20:00 ארה"ב, זה אומר 4:00 בבוקר שעון ישראל.
אני מתכננת לראות את התחרויות (כן את שתיהן....) אני אשמח לשותפים גם בארבע בבוקר :)

תודה על המידע!

נראה אם אצליח ללכת לישון מוקדם מספיק היום, ואם כן אני גם שואפת לקום ולצפות בתחרות בארבע

Mrpops

New member
תקבלי שותפים :) בשתי שעות!

את בטוחה שתחרות הסניור לא מתחילה ב 6 לפנות ערב (2 לפנות בוקר בישראל)? בפעם האחרונה שבדקתי זאת השעה שראיתי.

Mrpops

New member
שדעות התחרות:

Where & When

Saturday, July 27
Junior Women's Competition: 1:00 p.m.
Senior Women's Competition: 6:00 p.m.

Tammie

New member
אוי נהדר!

מעניין איך המוח שלי החליט לקרוא 6 כ- 8.....

Mrpops

New member
החיבור גרוע מאוד

ואגב זאת בעיה טכנית של USA gymnastics , הם התייחסו לזה ואומרים שהם מטפלים בזה. נקווה שיסדרו את זה עד שתתחיל תחרות הסניור...

Tammie

New member
אוף איתם, שיתקנו את זה כבר!

ככה אי אפשר באמת לראות מה קורה, חוץ מקווים כלליים של תרגיל....
אני ממש ממש מקווה שבסניור זה יהיה בסדר
(הצד האופטימי שבי אומר שיש להם הרבה שעות לתקן את הבעיה, ולפחות הם יודעים שהיא קיימת.... הצד הפסימי אומר שזה שהם יודעים שיש בעיה לא מעיד שהם יודעים איך לפתור אותה...)

Mrpops

New member
נכון..

בדר"כ זאת בעיה שקשורה לעומסים. כשהרבה יוזרים מתחברים לסטרימינג זה יוצר לאגים ואם הרוחב פס שהוקצה להם לא מספיק רחב זה בעייתי מאוד...נקווה שיפתרו את זה.
בנתיים ממה שהצלחתי לראות ההתעמלות האמריקאית מתקדמת יפה מאוד עם הרבה כשרונות חדשים שמבצעים אלמנטים די מורכבים. הבעיה העיקרית בג'וניור זה באמת הבטחון העצמי ...הן לא מספיק מנוסות בתחרויות ברמה הזאת וזה גורם ללחץ ועצבנות. עדיין, זאת התנסות חשובה מאוד בשבילן לקראת המעבר לסניור.

Tammie

New member
כן אני בהחלט מסכימה

יש שם כמה מתעמלות שנראות מאוד טוב ומציגות רמה יפה מאוד בשביל ג'וניור.

הם דיברו קצת על תחרויות פודיום וזה גרם לי לחשוב על זה- יש בהחלט חסרון על לבוא ממדינה גדולה. הסיכויים שלך להיות בתחרות בינלאומית (או כל תחרות פודיום) הוא קטן עד שמגיעים לטופ.

אגב- מרגיש לי שהחיבור טיפה השתפר, מקודם לא הצלחתי לראות בכלל קפיצות כמו sheep, עכשיו אני מצליחה לראות אותם רק שהן מקוטעות :p

Mrpops

New member
כן החיבור קצת השתפר אבל זה בא על חשבון האיכות

אפשר לשפר את מהירות החיבור אם מורידים את רזולוציית האיכות אז עכשיו אפשר כבר לראות את החיבורים על הקורה אבל אני בקושי רואה מי המתעמלת שמבצעת את החיבורים... :\
אגב, מקודם ראינו מתעמלת של צ'או (לא זוכר את שמה) שהפסיקה את אחד החיבורים בדאבל סלטה לאחור כדי למנוע נפילה. זה היה חכם והרשים אותי מאוד! היא אמנם הפסידה חיבור אבל מנעה נפילה שהייתה מורידה לה נקודה שלמה. חבל שאח"כ היא נפלה :(

Mrpops

New member
כן...

בערוץ של USA gymnastics ביוטיוב תוכלי לראות התחרויות מוקלטות או לפחות את רוב התרגילים שבוצעו.

trilliane

Well-known member
מנהל
ההקלטה של התחרות נראית זוועה

http://www.youtube.com/watch?v=vgQzAy12E58
זה נראה כמו הקלטה של סטרימינג מזעזע, מפוקסל ומקוטע להחריד.

ויש אמנם רשימת צפייה (פילייליסט) של כל התרגילים בזה אחר זה (באיכות טובה), אבל רק התרגילים עצמם, בלי ציונים ובלי כל המסביב, וזה לא מעניין אותי לראות תרגיל אחרי תרגיל בלי כלום מסביב... אין לי די ידע או יכולת להעריך ולדרג מה אני רואה.

יש אולי וידאו של שידור טלוויזיוני מלא עם פרשנות?

cubano1

New member
לא צפיתי בשידור חי....

אבל ההתרשמות שלי לאחר צפיה בתוצאות ובמגוון תרגילים

1 - קיילה רוס עשתה את מה שהיה צפוי ממנה וממשיכה במסלול ישיר לנבחרת ארה"ב לאליפות העולם בבלגיה - לקחה את הזהב עם שלושה תרגילים טובים ונקיים (נפילה בקרקע). תרגילים לא הכי קשים, לא הכי חזקים, אבל הנסיון והיציבות שלה יהיו קריטיים לנבחרת הצעירה המתגבשת, ללא וויבר, רייזמן או דאגלס. היא גם רשמה את התוצאה הגבוהה ביותר במקבילים - מכשיר שעדיין לארה"ב יש עליו חולשה יחסית. זה אמנם לא חשוב, כי אין תחרות קבוצתית באליפות העולם השנה, ורוס לא תאיים על הזהב בבלגיה, אבל מרתה קרולי חושבת לא רק על חודשיים קדימה, ובנבחרת הזאת יהיו המתעמלות שהיא רואה כבעלות פוטנציאל למחזור האולימפי הבא - ל3 וחצי השנים הקרובות.

2 - מקיילה מרוני בסוף התחרתה רק על שני מכשירים - אך היא עדיין מתכננת להתחרות על ארבעתם באליפות ארה"ב באוגוסט. היא גם עשתה את עבודתה נאמנה. תרגיל מצוין בקרקע, ושתי קפיצות חזקות מראים שהיא חזרה לכושר האולימפי שלה, והתגברה על כל הפציעות הקטנות שהיו לה במהלך ולאחר לונדון. יהיה מעניין לראות אותה באליפות ארה"ב, אם יש לה מה להציע בקורה ובמקבילים, ואם היא יכולה לנסוע על תקן קרב-רביסטית לאנטוורפן - אבל בינתיים נראה שאפשר לבנות עליה לקפיצות.

3 - מקיילה סקינר הגיעה לתחרות על תקן תפוח האדמה הלוהט של ההתעמלות האמריקאית. חמה חמה מהמדורה, עם אלמנטים סופר קשים, דרגות קושי שלא נראו כמותן. דאבל דאבל גוף ישר ועוד אחד בקיפול בקרקע, פליק טוויסט ופליק סלטה עם בורג על הקורה, קפיצת צ'נג, ואמנאר (היא ביצעה רק יורצ'נקו דאבל בתחרות עצמה). אבל בסופו של דבר היא חמה מדי לאכילה. עם החזקת גוף גרועה, בלי פוינט, בלי רגלים ישרות, בלי 180 מעלות בקפיצות שפגט, ועם שתי נפילות במקבילים היא נראתה בעיקר כמו פקעת עצבים מההתחלה, ובטח לא הצליחה להרשים את מרתה קרולי. היא נראית כאילו היא רצה קדימה כל כך מהר, ששכחה ללמוד כמה דברים בסיסים מאחור - משהו שבאסקולה הרומנית של מרתה הוא בלתי נסבל. לנבחרת ארה"ב יש כל כך הרבה עומק, שהיא כבר מזמן לא צריכה להטוטנים. וסקינר תצטרך לתקן את הרושם בעוד חודש באליפות ארה"ב. בקפיצות היא יכולה לתת פייט למקיילה מרוני, אבל הנסיון והיציבות של מרוני הם יקרים לעין ערך. תרגיל הקרקע שלה היה יכול לסדר לסקינר כניסה לנבחרת, בהעדרה של רייזמן, אבל לא הייתי שם עליה כסף. לידה רייזמן נראית כמו בלרינה.

4. סימון ביילס היא עוד נפגעת מתחרות הSecret US Classic - היא הגיעה על תקן השם החדש וחם, ורכבה על גל ההצלחות בתחרות האמריקן קאפ ועם נבחרת ארה"ב בתחרות גביע ג'סולו באיטליה. אבל נפילות במקבילים ובקרקע מעמידים סימן שאלה לגביה. היא אמנם זכתה בעבר באמונה של מרתה קרולי, ולא מאבדים את זה בתחרות אחת. אבל המעמד שלה בטח התערער, והיא תצטרך להראות תחרות הרבה יותר טובה באליפות ארה"ב. בכל אופן כדאי לראות את תרגיל הקרקע שלה ואת הפס השני - דאבל גוף ישר עם חצי פניה ממש לפני הנחיתה! http://www.youtube.com/watch?v=tkMmoNnnhaE

5. מי ששיפרה את סיכויה ותהיה תחת זכוכית מגדלת באליפות ארה"ב היא פייטון ארנסט - חניכה של קים זמסקל. ארנסט חריגה בנוף האמריקאי, עם החזקת גוף יפה, בתוספת של גמישות מרשימה, מה שגורם לקפיצות יפהפיות בקורה ובקרקע. אין לה דרגות קושי מטורפות, ואין לה מכשיר אחת שמתעלה מעל כולם. היא מסוגלת לרשום בקלות 14+ על כל אחד מהמכשירים - וזה דווקא פועל לרעתה באליפות עולם על מכשירים בודדים. בהנחה שקיילה רוס נעולה על אחד המקומות לקרב רביסטים, התחרות תהיה קשה מאד על המקום האחד או השני הנוספים. העובדה שהיא מבצעת יורצ'נקו דאבל בארץ האמנארים גם לא עוזרת לה במיוחד - אבל איכות הביצוע שלה תתן לה כמה נקודות זכות במרוץ הזה. שימו ללב לקפיצות ב 1:07 ואילך http://www.youtube.com/watch?v=t3YMG37jt7Q

6. סימן שאלה נוסף הוא אליזבת' פרייס, שקיבלה קרדיט ממרתה קרולי ונסעה לייצג את ארה"ב באופן נדיר בשתי תחרויות גביע עולם באירופה בתחילת השנה. היא לקחה את שתיהן בהליכה, ומאז לא ראינו אותה בפעולה. במידה והיא שמרה על בריאותה, והמשיכה להתחזק ותרשים באליפות ארה"ב היא בהחלט מועמדת למקום כקרב רביסטית בנבחרת. אך היא בחרה לא להתחרות בתחרות אמש - אז נצטרך לחכות לאוגוסט לראות מה מצבה.

Mrpops

New member
סיכום מעולה!

ועוד בלי לראות את התחרות במלואה..שאפו!
לגבי קיילה רוס - רואים שהיא ממשיכה בשיגרת אימונים רציפה. אין לה כל כך מזל בקרקע...להזכירכם: היו לה כמה פשלות בקרקע לפני האולימפיאדה (יציאה מהמתחם, נחיתות לא מדויקות כ"כ וכו'..) מה שכן, התרגיל נראה אלגנטי הרבה יותר עם יותר ארטיסטיות ואלמנטים של ריקוד שהיו חסרים לה קצת לטעמי. אבל היא שיפרה מאוד את הקפיצות שלה, במקבילים היא ממשיכה להוביל כאחת האמריקאיות החזקות על המכשיר הזה ובתרגיל הקורה היא עשתה כמה שינויים בחיבורים כדי להתאים את התרגיל לשיטת הניקוד החדשה.
מקיילה מרוני חזרה להתאמן רק בחודשים האחרונים. היא צריכה עוד קצת להשתפשף בקורה ובקרקע. בקפיצות אין מישהו שיכול להתמודד מולה, אולי רק סימון ביילס (שדווקא הראתה יכולות מעולות באמריקן קאפ...).
לגבי ארנסט של זמקסל זה באמת מדהים...היא צברה נסיון בינלאומי באיטליה ויפן וניכר שזמסקל עושה איתה עבודה מצויינת (כמו עם שאר המתעמלות שלה...ביילי קי זכתה בתחרות הג'ונייר...) מועדון טקסס דרימס אכן עולה על הגל וצובר עוד נקודות זכות אצל מרתה קרולי.
אל תשכחו שלקראת אליפות ארה"ב יש עוד מתעמלת מובילה שצריך לשים לב אליה: קתלין אוהשי! עם תרגיל הקורה המטורף שלה...בקיצור, הולך להיות מעניין בחודשים הקרובים! :)

למעלה