:)

היייי לכולםםםם!! אני רוצה להגיד שאני חדשה פה....תמיד חשבתי שפורומים זה דבר דפוק ומשעמם אבל החלטתי לנסות את העניין :) אז בקיצור....אני ממש אוהבת את לינקין פארק....המוזיקה שלהם זה דבר מדהים...הם גורמים לשומעים לדעתי, להזדהות עם השירים ולאהוב אותם :) אני כבר המון המון זמן מקשיבה להם והם הלהקה שאני הכי אוהבת ויותר חשוב - מעריכה... :)

kiticat

New member
מה זה לעזאזל

ה6 למאי??? מישהו מוכן להסביר לי למה בדיוק נרשמים?

Cupid In Hell

New member
ברוכע הבעה

שעלום!!! מע עמצב? חחחחח

kiticat

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

קודם כל- אני אגיד לך שזה נחמד לשמוע את המילה "מעריכה" במקום מעריצה.. זה עושה לי טוב באיזשהוא מקום בלב הדפוק שלי.... אז ספרי, ספרי. איך הכרת אותם בעצם? איזה שיר הכי אהוב?

olly v

New member
גם אני

אני רואה שהיא לא ממש מספרת , אז בגלל שגם אני חדשה פה אני יספר - חברה טובה שלי התחליה לאהוב אותם אז היא הביאה לי דיסק לשמוע ואז פשוט נדבקתי אליו יום ולילה ולא רציתי להחזיר לה אותו....וכך בעצם התחיל הסיפור . כל השירים שלהם ממש מדהימים , אני הכי אוהבת את הרימקס של ביי מייסלף , איכשהו נדבקתי אליו קשות ( בעיקר לקטע האחרון של dont you , שחוזר על עצמו הרבה פעמים) ואני חושבת שזהו.... ומטאורה דיסק מדליק!

אמממ יש לי משהו אישי נגד המילה להעריץ...כי לא אמורים להעריץ משהו או מישהו זה לא נשמע טוב...אני שמעתי את קרולינג בתור השיר הראשון :) ואז כבר לא היה לי ספק...משם רק התחלתי להקשיב יותר ויותר לשירים שלהם וקניתי את הדיסק היבריד תיאורי...וזהו :)

למעלה