2017 AT&T American Cup מועבר כעת בשידור ישיר ביוטיוב

trilliane

Well-known member
מנהל
2017 AT&T American Cup מועבר כעת בשידור ישיר ביוטיוב

שידור קצת מעיק – קריין שמציג את המתעמלים ומקריא את הציונים. אין פרשנות וברקע מוזיקה מעיקה.

אני מקווה שאולי בקרוב (או מתישהו) תהיה אפשרות לצפות בשידור של NBC, אם הם מעבירים את התחרות... (למיטב זיכרוני משנים עברו, בד"כ הם לא משדרים מההתחלה אלא מצטרפים אחרי חצי שעה/שעה, כשהבנות נכנסות לתחרות).

בינתיים התחילו עם תרגילי הקרקע של הבנים, והתמונה די עגומה... זו אמנם רק תחילת העונה (בקושי) בשנה פוסט-אולימפית, אבל בינתיים עוד לא ראיתי אף תרגיל נקי... אין ספור נחיתות גרועות, יציאות מהמשטח, פקשושים... והציונים בהתאם (רובם 13+).

נקווה שהמצב ישתפר כשהבנות ייכנסו לתחרות. את ארה"ב מייצגות רייגן סמית' (שהייתה מחליפה בריו) בשנתה השנייה כבוגרת, וריילי מקסקר (Riley McCusker) בוגרת טרייה עם פוטנציאל רב, שקיבלה את הכרטיס לתחרות רק לפני כמה ימים, בעקבות מחנה האימונים האחרון.

אגב, לורי הרננדז בשטח כדי לקדם את הספר החדש שלה...

ohashi

New member
פשוט תחרות משעממת

לא ראיתי שום קצה אור בתחרות הזאת,
&nbsp
ריגן סמית אומנם טובה אבל משהו לא עבד דרגות הקושי לא לגמרי שם (מזכירה לי את התהליך של קיילה רוס שלא בוצעו שום שידרוגים בשנה שלאחר האולימפיאדה) ,למרות שהיא לקחה בהליכה את התחרות
&nbsp
ריילי מקאליסטר פיקששה מספר פעמים על המתח ועל הקורה עם נחיתה פחידה (מזכיר לי את הפיספוס של אוהשי במכללות). זאת תחרות בן לאומית ראשונה שלה,,,, יש שם המון פוטנציאל במיוחד על המתח ולאור העובדה ששידרגה את כל האלמנטים שלה בשנה וחצי האחרונות.. נכון לה עתיד מבטיח באם תתמודד עם הלחץ
&nbsp
אסוקה טראמוטו שהיא שנים בסבב די איבדה את שיאה למרות שביצועים טובים די מתחה לשעמם אותי
&nbsp
איימי טינקלר פיספסה כמה פעמים על הקורה ועל המתח שהיה תרגיל לא חלק
&nbsp
בקיצור תחרות משעממת בלי הרבה אלמנטים ובלי הרבה עיניין.
&nbsp
אצל הגברים רב התרגילים או הביצועים היו בינוניים מדי פעםנצפו הברקות אבל דרגות הקושי לא היו בשמים כך שאין לי יותר מידי מה להוסיף
&nbsp
&nbsp
&nbsp
נקודה למחשבה.
&nbsp
COP2017 - קוד אןף פונט לשנת 2017-2020 הורידו את דרגות הקושי וכן קבלת הבונוסים על קונקשין פויינט ת
הבנות עדיןמבצעות את התרגילים שלהן משנה שעברה, כך שהתרגיל שלהן לא נבנה לפי המנגנון החדש של חישוב הנקודות.
&nbsp
וכן צפוי לנו שנתיים עם ניקוד של 13.5-14.5 מעטות יעברו את רף 15 הנקודות
ובAA הבנות לא יגיעו ל 60 נקודות אולי ביילס לכשתחזור
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן, בפרט בשידור ללא פרשנות שנמרח כמו מסטיק...

בין תרגיל לתרגיל חתכו ל"שקופית מעבר", אי אפשר היה לראות את הציונים על המסך... והתרגילים עצמם לא כ"כ מעניינים בשלב הזה של השנה (נראה שכולם באו לעשות טובה) אז מה הטעם?

נשברתי אחרי הקפיצות של הבנות, את השאר אפילו לא טרחתי לראות. אם מתישהו יעלו קובץ ערוך (ורצוי עם פרשנות נורמלית) אשב לצפות.

trilliane

Well-known member
מנהל
סרטון סיכום קצר עלה היום לערוץ של FIG

אל תכבו את ההערות, יש לא מעט הסברים במהלכו.

תהיתי איך ייתכן שהציון הסופי של איימי טינקלר כ"כ נמוך, אם היא פספסה מכשיר, והתשובה חיובית – היא לא התחרתה בקרקע. פירוט על התחרות שהייתה לה:
https://britishgymnewstics.com/2017/03/05/report-and-video-amy-tinkler-at-the-2017-american-cup/

trilliane

Well-known member
מנהל
2017 AT&T American Cup - NBC Broadcast תודה לאל, סוף סוף

השידור מתחיל ישר מהחלק של הבנות, מהקפיצה של רייגן סמית; טרם הספקתי לצפות בו, רשמים יבואו (אולי) בהמשך.

למעלה