203 - The New Kids on the Block

jess r

New member
203 - The New Kids on the Block

אחד הפרקים הטובים בעונה השניה, לדעתי. - זאק מעצבן מצד אחד ומצד שני כשחושבים על זה, הוא לא באמת עושה טעויות, מה שמעצבן עוד יותר כי אין סיבה אמיתית לשנוא אותו
- לינדזי מצחיקה. לא זכרתי אותה כל כך מוצלחת, ועכשיו אני ממש מחבבת אותה. כשריאן נתקל בה בפעם הראשונה זו היתה אחת הסצינות הטובות בפרק, פשוט לא הפסקתי לצחוק
- אני היחידה שהריצה את הקטעים שקשורים לכיילב? (תודה ליאס מקס) הוא פשוט משעמם. הדבר היחיד שהוא טוב בו זה להשיג כסף לג'ולי, כדי שתמשיך להיות ביץ' ולספק את הסחורה
- אלכס מגניבה
אבל הפריע לי קצת שהיא בת 17. היה מעניין יותר אם היא היתה מבוגרת משאר החברה, לפחות בשנה-שנתיים. אחרת היא סתם יוצאת מעאפנה שברחה מהבית לעשות שטויות. - אני היחידה ששמה לב שלינדזי השאירה את החלון של המכונית פתוח אחרי שהיא חנתה? אני מבינה שכולם שם עשירים ואין להם מה לחפש באוטו שלה, ועדיין - פשלה מוזרה
הסוף של הפרק, שבו מריסה וסת' יושבים על הספסל פשוט מצויין. עשה לי חשק לראות אותו שוב.

MissVixen

New member
אלכס לא מעפנה! P:

באמת היה יכול להיות יותר הגיוני אם היא הייתה קצת יותר גדולה, כי בכל זאת ילדה בת 17 שמנהלת בר זה קצת הזוי אבל בכל זאת .. אשכרה תודה ליס מקס! אני כ"כ שונאת את כיילב. כל הקטעים עם קירסטין כיילב וג'ולי משעממים בדר"כ. מריסה-סת' היו טובים מאוד. הקטע שהוא אמר: "אם לפני שנה היו אומרים לי שאני ואת ניהיה הילדים הכי בודדים בניופורט, לא הייתי מאמין. לפחות הקטע עלייך." מישהו זוכר איך זה הולך באנגלית? ממש אהבתי את זה =]

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo2.gif ג'ולי לא משעממת היא כזאת נסגדת../images/Emo47.gif

slry

New member
כיילב הוא דמות מעולה

מותו חיסל את כל סיפור המבוגרים

זוהר57

New member
../images/Emo207.gifאויי לא הייתי כאן המון זמן חח פשוט

הייתי בקנדה ולאס וגאס איזה כיף לי חח:]] טוב בכל מקרה מה שרציתי לומר זה שהייתי בקנדה הייתי אצל דודה שלי וכל הזמן בטלווזיה היה פרקים של פמלי גאי חברים סיינפלד וכל הסדרות שלא הגיעו לשידור בארץ עדין לא חח והיה המון פרקים של האוסי ונזכרתי בהכל ראיתי את הפרק שסת שרף את המשרד של ניופרט ואת הפרק האחרון של העונה השלישית אכככככככ איזה פרק!!!
ואת הפרק הראשון של העונה הראשונה פרקים מממש יפים ומרגשים סתם רציתי לשתף אותכם

Miss Lyla Bling

New member
../images/Emo24.gifברוך שובך לארץ

ספרי חוויות הרי לא ישבת ליד הטיוי שלהם כל היום
באילו מקומות בקנדה היית?

זוהר57

New member
בקנדה הייתי במונטריאול

באתי לחתונה של בת דודה לי וכבר הייתי שם לפני אז בעיקרון טיילתי בעיר ונסעתי לצפון לעשות סנובורדינג [זה כל כך כיף!!!!!] היה המון המון שלג וזה כזה כיף ובלאס וגאס הייתי במלון ממש יפה כמו שסת אמר אני רוצה להתחתן עם המלון הוא ענקי כמו כל המלונות בווגאס אז רק לטייל בכל המלונות זה מדהים והייתי בגראנד קניון ובאובר דאם הוא איך שלא כותבים את זה בקיצר היה ממש ממש משש כיף!!!!!

jess r

New member
היית בגראנד קניון?!

וואו! יפה שם? מה עשיתם שם? אמורים להיות שם נופים ומסלולי הליכה, נכון?

זוהר57

New member
כן חח ממש יפה שם היו שם והסתבבתי

אחר כך הלכתי לאובר דאם שזה משהו כזה באזור אפשר לחטוף פחד גבהים מהגובה שמה ועשיתי שם סיור וזהו כי הייתי אמורה לעשות סיור לגראד קניון שמגיע בסירה כזרתלשם ששטה בנהר קולרדו אבל היה איזה סיבוך או משהו ולא היה מקומות :[[

West Doll

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנית. ממש כיף לך
אני מתה לצאת לאיזה חופשה קטנה

למעלה