203 - The New Kids on the Block
אחד הפרקים הטובים בעונה השניה, לדעתי. - זאק מעצבן מצד אחד ומצד שני כשחושבים על זה, הוא לא באמת עושה טעויות, מה שמעצבן עוד יותר כי אין סיבה אמיתית לשנוא אותו
- לינדזי מצחיקה. לא זכרתי אותה כל כך מוצלחת, ועכשיו אני ממש מחבבת אותה. כשריאן נתקל בה בפעם הראשונה זו היתה אחת הסצינות הטובות בפרק, פשוט לא הפסקתי לצחוק
- אני היחידה שהריצה את הקטעים שקשורים לכיילב? (תודה ליאס מקס) הוא פשוט משעמם. הדבר היחיד שהוא טוב בו זה להשיג כסף לג'ולי, כדי שתמשיך להיות ביץ' ולספק את הסחורה
- אלכס מגניבה
אבל הפריע לי קצת שהיא בת 17. היה מעניין יותר אם היא היתה מבוגרת משאר החברה, לפחות בשנה-שנתיים. אחרת היא סתם יוצאת מעאפנה שברחה מהבית לעשות שטויות. - אני היחידה ששמה לב שלינדזי השאירה את החלון של המכונית פתוח אחרי שהיא חנתה? אני מבינה שכולם שם עשירים ואין להם מה לחפש באוטו שלה, ועדיין - פשלה מוזרה
הסוף של הפרק, שבו מריסה וסת' יושבים על הספסל פשוט מצויין. עשה לי חשק לראות אותו שוב.
אחד הפרקים הטובים בעונה השניה, לדעתי. - זאק מעצבן מצד אחד ומצד שני כשחושבים על זה, הוא לא באמת עושה טעויות, מה שמעצבן עוד יותר כי אין סיבה אמיתית לשנוא אותו