גם זה היה ענק ../images/Emo58.gif
קצת באיחור אבל גם אני ראיתי. וגם הקטע שסת' כזה חוזר הביתה עם השוטרים והוא אומר לסנדי "i think someone called the cops" זה היה כל כך מצחיק. זה היה פרק פשוט מעולה לדעתי. עשוי כל כך טוב מכל בחינה. רגע אחד אני נקרעת מצחוק עם סת' - שניה אחרי זה בוכה עם מריסה. בכלל, אני חושבת שממש שיפרו את הדמות של מריסה, אני ממש מתחילה לחבב אותה. זה שג'ימי עוזב אותה זה פשוט נורא בעיניי. איך הוא יכול לעזוב את הבת שלו?! הוא חושב על עצמו וזה שהוא צריך להתרחק מג'ולי כדי להתגבר עליה, אבל ברגע שיש לך ילדים - אתה צריך לשים אותם במקום הראשון ולא את עצמך! אני ממש מצליחה להזדהות איתה, כי גם ההורים שלי פרודים, ואם אבא שלי היה עוזב אותי.. אני לא יודעת מה הייתי עושה, וכל כך כאב לי עליה, כי יכולתי לשים את עצמי במקומה. אבל אני יודעת שאבא שלי בחיים לא היה עושה את זה וזה שג'ימי כן עושה את זה ממש גורם לי לא להעריך אותו כאבא. הוא פשוט אבא רע. הוא לא יכול פשוט לקום ולעזוב את הבת שלו! פשוט לא! הקטע במסיבה עם מריסה היה פשוט ממש טוב.. שהיא הייתה שיכורה וזה.. "of course i'm screwd up, i'm the daughter of a theif and a whore" (ציטוט לא מדויק, מצטערת, זה מהזיכרון). אבל היא ממש מגזימה עם איך שהיא מתנהגת לג'ולי. כאילו, אולי אני מבינה אותה, אבל בכל זאת, זאת אמא שלה, ולפחות ג'ולי צריכה להתחיל לנסות לשלוט בבת שלה. בדרכים נורמליות שעובדות, ולא לשלוח אותה לבית משוגעים או משהו. All in all, באמת פרק מעולה. אהבתי.