207 - התקציר !!!

dht160

New member
207 - התקציר !!!../images/Emo58.gif

"Family Ties", Episode #207. The Cohens decide to try to accept Lindsay as a member of the family after Caleb's revelation; Seth tries to be a bad boy like Ryan, in hope of improving his relationship

POISEN G

New member
תירגום

התקציר בעברית פרק 7 - "קשרי משפחה" הכוהנים (הבנתם, כן?!) מחליטים לקבל את לינדזי כחברת משפחה לאחר גילוי סודו של כיילב. סת' מנסה לשחק אותה "ילד רע" בתקווה לשפר את מערכות היחסים שלו (אין לי מושג עם מי, לא כתוב)

bigbird123

New member
פרק עלית ../images/Emo58.gif

אהבתי במיוחד את Wait a minute... Your breath smells like Marissa! You are so drunk!

גם זה היה ענק ../images/Emo58.gif

קצת באיחור אבל גם אני ראיתי. וגם הקטע שסת' כזה חוזר הביתה עם השוטרים והוא אומר לסנדי "i think someone called the cops" זה היה כל כך מצחיק. זה היה פרק פשוט מעולה לדעתי. עשוי כל כך טוב מכל בחינה. רגע אחד אני נקרעת מצחוק עם סת' - שניה אחרי זה בוכה עם מריסה. בכלל, אני חושבת שממש שיפרו את הדמות של מריסה, אני ממש מתחילה לחבב אותה. זה שג'ימי עוזב אותה זה פשוט נורא בעיניי. איך הוא יכול לעזוב את הבת שלו?! הוא חושב על עצמו וזה שהוא צריך להתרחק מג'ולי כדי להתגבר עליה, אבל ברגע שיש לך ילדים - אתה צריך לשים אותם במקום הראשון ולא את עצמך! אני ממש מצליחה להזדהות איתה, כי גם ההורים שלי פרודים, ואם אבא שלי היה עוזב אותי.. אני לא יודעת מה הייתי עושה, וכל כך כאב לי עליה, כי יכולתי לשים את עצמי במקומה. אבל אני יודעת שאבא שלי בחיים לא היה עושה את זה וזה שג'ימי כן עושה את זה ממש גורם לי לא להעריך אותו כאבא. הוא פשוט אבא רע. הוא לא יכול פשוט לקום ולעזוב את הבת שלו! פשוט לא! הקטע במסיבה עם מריסה היה פשוט ממש טוב.. שהיא הייתה שיכורה וזה.. "of course i'm screwd up, i'm the daughter of a theif and a whore" (ציטוט לא מדויק, מצטערת, זה מהזיכרון). אבל היא ממש מגזימה עם איך שהיא מתנהגת לג'ולי. כאילו, אולי אני מבינה אותה, אבל בכל זאת, זאת אמא שלה, ולפחות ג'ולי צריכה להתחיל לנסות לשלוט בבת שלה. בדרכים נורמליות שעובדות, ולא לשלוח אותה לבית משוגעים או משהו. All in all, באמת פרק מעולה. אהבתי.

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif207

ג'ימי עזב!!
עד שהתחלתי לחבב אותו.. אני מקווה שהוא לא עזב לגמרי, אלא לכמה פרקים בודדים.. לא נראה לי שטייט יעזוב סדרה שלו שאשכרה מצליחה.. בגשר לשאר הפרק, סת' היה מצחיק כרגיל, לינדזי מעצבנת בנתיים, קירסטין הייתה מוזרה, סנדי שנון כרגיל, קיילב סתם תקוע (הוא נורא מזכיר לי את המורה שלי להיסטוריה
), מריסה לשם שינוי הייתה לא מעצבנת, סאמר לא ממש הייתה מורגשת, הסיפור שלה עם זאק לא ממש עיניין אותי בין כל מה שקרה בפרק וג'ולי.. ג'ולי בכתה.. אין ספק שזה היה מראה מפתיע.. לא ידעתי שקיים שק דמעות אצלה.. וואי, כמה התגעגתי לסדרה הזאת!!

MiziMeow

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה

אני ממש אוהבת את מריסה, לדעתי היא שיחקה מצויין.מה זה הבגדים המזעזעים שמלבישים אותה? הסוודר לבבות הזה שההיתי בת 6 היה לי כזה. עם הסווטשרט אצל הכוהנים היא נראתה הרבה יותר טוב מהשמלות המזעזעות שלה. לדמות שלה יש המון פוטנציאל ובמיוחד אם עכשיו היא תתחיל עכשיו להשתגע ולאבד שליטה (בדרך גם שהיא וריאן יעשו איזה משהו אסור) לדעתי הדמויות הראשיות מתחילות להאבד בכל הסיפורים מסביב. בקושי ראו את סאמר. ריאן ולינדזי ממש לא מעניינים אותי. ומעצבן אותי כמה מהר גמרו את ריאן-מריסה וסאמר-וסת' כאילו בעונה שעברה לא היתה עונה שלמה רק על כל הערכות יחסים המטורפות שלהם. ממש אהבתי את הקשר בין ג'ולי לג'ימי. איך היא נשארת עם קיילב? פוי. אה וגם, קירסטין אלכוהליסטית. אלכס פשוט אחת היפות, מדהימה.

•BluEyeS•

New member
איך התגעגעתי!!! ../images/Emo58.gif

לא התאכזבתי בכלללל אחלה פרקקק שסאמר וסת' יחזרו כבררר לא אוהבת את האלכס הזאת ואת ג'ייסון לינדזי מתחבבת עליי אט אט, אהבתי את הקטע שלה עם ריאן בסוף
וג'ימי דפוק?! כאילו, איזה מין אבא הוא? "אני הולך כדי שאני אהיה אבא יותר טוב"?! בולשיט! אם רצו להוציא אותו להפסקה מהסדרה שהיו מכניסים אותו לאיזה תאונה או משו והוא היה שוכב בבי"ח כמה שבועות חחח ולמה אפחד לא חושב על קייטלין? היא אויר? (כן) בכלל, הסיפור של ג'ימי וג'ולי.. בעע איך הוא יכל לחזור אליה בכלל?

dht160

New member
פרק ענק !!! ../images/Emo58.gif

הפרק הכי טוב של העונה. כל כך הרבה דברים שהייה שווה לחכות רק בשבילם את הפגרה המעצבנת הזאת.
אני רוצה להכריז דבר ראשון שעכשיו זה רשמי: מסיבה בניופורט בלי מריסה זאת לא מסיבה !! אני פשוט חולה עליה ועל האומץ שלה (טוב על הנטיה של להשתכר). לא חשבתי שהיא תגיב כל כך נורא על אבייה וגו'לי אבל בטח לא שהוא יעוזב. נורא חבל שהוא עוזב הוא דמות די טובה ואני מקוה שזה באמת רק חצי שנה והוא יחזור בעתיד. מה שהכי חשוב בכל הקטע הזה הוא שגו'לי שוב אכלה אותה והפעם בגדול !! מגיע לכלבה הזאת. ס'ת שיכור כמובן זה גם מחזה מצחיק עד דמעות. איך שהו אניסה להרשים את ההיא בבר ואפילו לא ידע איך קוריאם למשקה שיש לו שם הרג אותי מצחוק
והפרצוף שהוא עשה שהוא הסתובב כי המשקה מגעיל. הקטע של ראין ולינזי שקריסטין נכנסת היה מעצבן. בדיוק לפני שהיא כנסה חשבתי בראש עד כמה זה לא טלנובלה והלוואי שהיא לא תיכנס. אז באמת היא לא תפסה אותם אבל זה בטח יקרה בעוד פרק- שניים. אין לי תקוות גדולות לזוג הזה. זה לא שאני לא אוהב את לינזי אלה אני פשוט עוד לא ממש מכיר אותה. הקטע בחוף שג'ימי נפרד ממריסה היה מאוד מרגש בעייני. די הזדהתי איתה שהיא התפרצה בבכי ואני מתקשה להאמין שהוא עושה לה את זה. הוא נורא חשוב בחיים שלה ואין לה הרבה דברים להאחז בהם. סצינת הסיום היית הממש חמודה. סידני היה ממש מתוק וחשבתי לעצמי שאולי הוא יכול להיות ממש מוצלח אם יפתח איזה ביית מתמך לנוער. גיא

בהחלט הפרק הכי טוב עד עכשיו

עוד כמה דברים- גם אני לא חשבתי שמריסה תקח את זה כ"כ רע. אני לא מכירה הרבה אנשים שההורים שלהם התגרשו ולא היו שמחים אם הם היו חוזרים. עוד משהו- ג'ימי יודע כמה שמריסה שונאת את ג'וּלי, הוא יכל להבין לבד שהוא הדבר היחיד שמשאיר אותה שפויה, אם אני הבנתי את זה, גם הוא יכל. אז איך הוא יכול לעזוב אותה? היא הבת שלו! היא אמורה להיות הדבר הכי חשוב בחיים שלו. וגם אם הוא לא הבין את זה לבד- היא אמרה לו! הוא רואה באיזה מצב רע היא לאחרונה ובמקום להשאר שם ולעזור לה, להיות שם בשבילה, לדאוג לה - כמו אבא טוב, הוא קם והולך כמו פחדן. הוא כזה חצוף! ואבא רע!! מסכנה מריסה.
. דבר שלישי ואחרון - איזו מכונה מגניבה לחתיכת בייגלה/לחמניות אני גם רוצה!! זה כזה מגניב!! אה כן ועוד משהו-הקטע שסת' השתתכר, שכחתי להזכיר את זה אבל זה גם היה קורע.. כשהוא כזה נופל על הפחים וסנדי שואל מה קורה ואז סת' כזה עושה לו שששש זה היה כל כך מצחיקק וגם שהוא כזה מתגלגל על המכונית, זה היה ענק. וכשראו את מריסה במסיבה, ממש לא הבנתי שהיא שיכורה, אפילו כשהיא דיברה. הבנתי את זה רק כשאמרו את זה..

../images/Emo58.gif

פרק נחמד, לא התלהבתי יותר מידיי הקטע הכי טוב היה שמריסה השתכרה במסיבה וצרחה על אמא שלה. הקטע עם ס'ת השיכור- היה חביב אבל מהתקציר שהם שיחררו לגבי מה שהם הולכים לשדר בינואר, אני כבר מחכה לפרקים הבאים, נראה לי שהם יהיו יותר עסיסים.

nami23

New member
זה רק אני או ש..../images/Emo58.gif

העונה הראשונה היתה יותר טובה מהשנייה? עכשיו יש דמויות שסתם מרצדות ברקע כמו: ז'ק, די ג'י, סאמר, ואלכס.. הפרק היה טוב, ס'ת היה גדול כשניסה להיות ה"באד בוי", הוא היה ממש גרוע בזה... שמתם לב שראיין נפתח? פתאום הוא מדבר יותר במילים מאשר במבטים.. (דווקא אהבתי את המבטים שלו..) אבל את מי לכל הרוחות מעניין שג'ימי יעזוב? לא סבלתי אותו אף פעם, כזה פחדן מגמגם וטיפש שכולם תומכים בו למרות השגיאות שהוא עושה שוב ושוב, ברוך שפטרנו!!! לינדזי חמודה אבל לא נותנים לה מספיק זמן מסך. ואלכס.. לא יודעת.. היא נראית כמו איזה פרוצה בת שלושים, בכלל לא מתאימה לס'ת! אלק בת שבע עשרה...

לא מסכימהה ../images/Emo58.gif

להפך - לינדזי מעצבנת ומקבלת יותר מדי זמן מסך, ואלכס שולטת.. חמודה ויפה ואני פשוט אוהבת את הדמות שלה. זה שהיא וסת' כל כך הפכים זה הכי מגניב.. הכי מעניין. וג'ימי עשה את מה שעשה רק בשביל המשפחה שלו.. לא שאני מגנה על ההחלטה המטומטמת הזאת שלא, אבל אף פעם לא יכולתי לשנוא אותו, וגם לא האשמתי אותו. אני חושבת שזה יותר אשמת ג'ולי.

outrageous

New member
אני מסכימה...

שהעונה הראשונה הייתה יותר טובה... אני לא אוהבת את הדמויות החדשות, כי זה הרס את הרביעיה ראיין, מריסה, סת' וסאמר. ובעיקר את הסיפור של ראיין ומריסה עכשיו כל אחד רוצה מישהו אחר והם כבר לא מאוהבים, סת' וסאמר עוד איכשהו יש משהו ביניהם... ואני הכי אהבתי את ראיין ומריסה \:

../images/Emo58.gif בערך

השחקן של דיג'יי לא יודע לשחק.. הוא גרוע וזק.. רואים שהוא won't last very long.

למעלה