20G - 40G

אילנדיל

New member
20G - 40G

הבנתי שגירסת ה 40 ג'יגה באה עם דוק, עריסה וזאת בניגוד לגירסת ה 20 ג'יגה. השאלה שלי - האם דוק שכזה הוא הכרחי? האם כדאי לקנות אותו בכל מקרה גם אם קונים 20 ג'יגה? תודה

דווקא כן

הדוק שווה את המחיר שלו כי הוא מגן על החיבור של האיפוד (הקונקטור שלו בתחתית) כי חיבור הכבל ישירות לאיפוד שוחק אותו עד שיום אחד הוא לא מצליח לתקשר עם המחשב קרה כבר לכמה שאני מכיר

הסקין לא שומר על הקונקטור

אני לא מדבר עליו בזמן שהוא לא מחובר אלא על תהליך החיבור של הכבל לאיפוד הפעולה הזאת שוחקת את החיבור ואחרי שימושים רבים הוא פשוט נהרס ותיקון עולה הון כסף אז הדוק מחבר בצורה יותר טובה ולא שוחקת ולכן הוא חיוני מאוד דוק עולה פחות בהרבה מתיקון כזה

splashy

New member
שאלה בקשר לדוק

האם הדוק מגיע עם כבלים מתאימים לחיבור למחשב או שהוא מתחבר עם הכבלים שמגיעים עם האייפוד 20 ג'יגה G4?

splashy

New member
אז אפשר לחבר אליו את הכבלים שמגיעים

עם האייפוד 20 ג'יגה? לא צריך כבלים נוספים?

קשה לי להאמין

כי גם בפלאפונים מחברים את הכבל ישירות למכשיר (הרבה יותר פעמים מאשר באיפוד) והם לא נשחקים. אבל אם אתה אומר שראית מקרים כאלו אז כנראה שבאמת ראית.

דווקא מכיר את זה גם בטלפונים

הם לא חפים בזה אבל תיקון שלהם פחות בעייתי כי בדרך כלל בארץ כשקונים טלפון הוא בא עם ביטוח אז אפשר להתעלל בטלפון האיפוד נכון להיום לא זוכה לביטוח אז עדיף לנסות לשמור עליו יותר

אילנדיל

New member
זה נראה לי באמת די הכרחי...

העניין הוא שה 40 נראה לי קצת יקר, אבל הוא בא עם דוק באופן מובנה. לעומת זאת אם קונים את ה 20 + דוק אז בתוספת של שישים דולר כבר אפשר לקנות ארבעים ג'יגה... ההתלבטות הקשה...

למעלה