20K בפארק קנדה- קצת פרטים...

Great Blue

New member
20K בפארק קנדה- קצת פרטים...

או אם יש למישהו כבר לינק לשירשור או מאמר עליו... עקב בקשת בן דוד (ואני מתכוון לבן דוד ולא לערבי) אני מחפש מסלול במגמת ירידה ספציפית ליום שישי זה...)- אני אישית מאז הרכיבה עם הויקינג התחלתי לאהוב את העליות... - ביזארי ככל שזה נישמע. בכל אופן- המסלול הזה קפץ לי לראש ואני מעוניין לשים רכב למעלה ורכב בקצה, אז אם יש מצטרפים - מה טוב- הקפצות למעלה ולמטה - עליי... 1. מה רמת הקושי של המסלול? 2. מה אורכו? 3. האם הוא DownHill "כמו שהתכוון המשורר"? 4. במידה ויורד גשם - הוא אחד מאלה שנפסלים מיד? בין העונים יוגרל פתק ועליו רשום בס"ד...

Great Blue

New member
וואלה!? גם קישור וגם פרח? סבבה!!!

אחלה קישור - כבר יש לי אותו- רק שאלה - המסלול מובא כאן "עם כיוון השעון" ומצויין שרוכבי אופניים שרוצים לעשות את הסינגלים הקשים צריכים לעשות אותו "נגד כיוון השעון" - כלומר פשוט להתחיל מהסוף? אני מבין שהוא מעגלי ולכן אין טעם בשני רכבים, כן? תזכה לבנים זכרים...

Zeev Kovalsky

New member
../images/Emo6.gif

כן מעגלי. ויש לי כבר ילדים זכרים (גם בנים). הגיע הזמן לא? אני בן 50.

Great Blue

New member
../images/Emo8.gif, עכשיו ראיתי את הכרטיס...נו,

ניחא, שתזכה לנכדים ונינים - גם זכרים וגם "זכרות"... שאלה נוספת התעוררה - האם כדאי להתחיל בנקודת 0.0 או בהר הרוח? הייתי מעוניין דווקא להפתיע אותו (את הבן דוד המצטרף) באיזו עליונת... האם יש קטעים מומלצים בין העמוד ב- 0.0 ו- 15.0 (הר הרוח)?

aFish

New member
אהלן עיוני....../images/Emo140.gif

אני רואה שאתה בשוונג....הנה מס' טיפים כדי להפוך את המסלול הזה ליותר קל, אם עדין הכושר לא בשיאו. 1. יציאה מתחנת דלק פז שער הגיא - הפילוסופיה שלי לגמור על רוב העליות כמה שיותר בהתחלה. 2. עליה לנווה אילן דרך נחל אילן (סמון כחול). ביציאה מתחנת הדלק לקחת את האדום ולא השחור המוביל לכיוון K20 וכשהאדוםלוקח ימינה מתפצלים ממנו שמאלה/ישר לנחל אילן המסומן בבירור (כאמור כחול) 3. מנווה אילן בכביש לאבו גוש ולכיוון נטף עד הר הרוח 4. מהר הרוח מתחיל הפאן של הירידה. 5. בסוף יש עליה "חביבה" ממבוא חורון תסתכל על מפה על מנת לראות את ההסברים.

רֶשֶף

New member
כן, מכירים את ה"פילוסופיה" שלך ../images/Emo3.gif

עליונת "חביבה" בסוף, הא? לא שאני רוצה להזכיר נשכחות, אבל הפילוסופיה הזו שלך היא שגרמה לי אז לכתוב את הדבר הזה. מעניין אם ב-38 מעלות בצל, בצהרי היום, אחרי כמה עליות טכניות "חביבות" לא פחות, העליה המתוארת שם כ"אימתנית" היתה אכן נראית לי היום כ"עליונת חביבה". אני מניח שהרבה דברים השתנו מאז. לפחות הפסקנו להקיא

aFish

New member
כן...אבל קיטורים על עליות כנראה

נשארו...אם הזיכרון שלך מגיע עד לשם
נעים לדעת שיש גם דברים שלא משתנים בעולמנו התזזיתי

Nir Israeli

New member
עליה לצורך ירידה מהר הרוח

מצ"ב הקישור מדובר במסלול של 16 ק"מ 8 הראשונים עליה 8 האחרונים ירידה http://www.harim.co.il/trails/TrailShow.asp?ID=136

S h u g i

New member
אם אתה רוצה להפוך

את 20K לגירסת פרייריד ניתן להשאיר רכב במבוא חורון ולהתחיל בנווה אילן . ואז יש רק עליונת אחת על גבעה קטנטנה . בהצלחה ! לא לשכח קסדות ומגינים .

S h u g i

New member
רצית ירידה בלבד ..

מקצר עליה ארוכה וקשה למדי עד נווה אילן אבל זה מה הבן דוד רוצה ?! להאריך תמיד אפשר !

Great Blue

New member
אז אם ככה נעשה חושבים...

מחר בערב תהיה ישיבה על המפות 1:50000 ונבחר לנו את המסלול (מזל שהוא לפחות יודע לקרוא מפה...) בעיקרון זה כנראה יהיה מנווה אילן למבוא חורון עם השארת רכבים. תודה

יורם חן

New member
כאן יש את הקישור, לפירוט האולטמטיבי

של מסלול הK20 . העיקרון שהינחה בבנית מסלולי אופניים וסוסים הוא שרוכבי אופניים יעשו זאת בכיוון ההפוך מרוכבי הסוסים, שכן לסוסים קל יותר לטפס מדרגות ולאופניים קל יותר לרדת אותן. בקישור המצורף יש הפניה לאתר אמריקאי המרחיב בנושא. אני אישית מעדיף להתחיל את המסלול בעליה הגדולה לנווה אילן. והינה הקישור
כאן

למעלה