21 שאלות מכירים...

קולאז

New member
21 שאלות מכירים...

והמשחק הולך כך... מי שמתחיל חושב על שיר מסוים והאחרים צריכים לשאול שאלות של כן ולא (לדוגמא - שיר לועזי? זמרת? האם מוזכר חיה? וכו´) לגעתי לא צריכה להיות הגבלה של מספר שאלות... ואולי לכל אדם יש ניחוש אחד או עד שני ניחושים? וגם... משום שזה פורו אוליכמה אנשים ידעו את השיר כדי שכל הזמן יהיה מי שיענה... אני פותחת את המשחק לדיון התחלתי לפני שמשחקים... תגידו מה דעתכם (ואולי זה הרעיון הכי רע ששמעתם... תהיו פתוחים אני אף פעם לא נעלבת!)

naps

New member
לדעתי

כל משחק הכי טוב לנסות לשחק לפחות פעם אחת ולראות איך הוא רץ... אני מציע שפשוט תתחילי... ועכשיו אני באמת הולך לישון אז אני אשחק רק מחר.

G e n o c i d e

New member
למה לא? נשמע טוב..

אבל תעשו טובה, תבחרו שירים מוכרים.. יש לי ידע מוגבל.. מאוד.. עדיפות לשירים ישראלים.. אבל בכלליות נשמע בסדר..

המממ

New member
רעיון טוב מאוד!!! ../images/Emo13.gif

אני אהבתי את הרעיון בהחלט. איזו יצירתיות! אבל לדעתי כן צריך להגביל את מספר השאלות ל-21 (פחות או יותר, כי תמיד יש כאלה שכותבים באותה דקה, ולא יודעים שעוד מישהו כתב וכו´...). כדי שיהיה טעם למשחק, והוא יסתיים מתישהו, אז צריך לשים לו גבולות... אני מוכנה ומזומנה לשחק!

רגע...

עוד לא קבענו ממש את החוקים... מי כותב שאלה הבאה מי מה מו... איך זה הולך בדיוק... ולפי דעתי קולאז צריכה להתחיל, הרי היא התחילה את הרעיון, לא?!

זיגוטה1

New member
אוקי..

החוקים 1. מותר לכתוב רק שאלות של כן ולא 2. עד 21 שאלות וקולאז תתחיל שאלה ראשונה: האם זה שיר בלועזית?

אלו בהחלט לא החוקים...

ביחוד אחרי שקולאז היא זאת שצריכה לכתוב אותם ולהסביר על המשחק... את בכלל לא הסברת מי זה ששואל אחרי זה... איך זה בדיוק הולך, ובקיצור לא ממש הסברת... אני חושב שקולאז היא זו שצריכה להסביר!

זיגוטה1

New member
טוב

(...סליחה?) אני די מכירה את הרעיון של המשחק הזה, זה לא שהיא המציאה אותו.. נו טוב.. לא חשוב

music dude

New member
הצעה לחוקים של המשחק../images/Emo168.gif

בכותרת יש לכתוב את מספר השאלה, ואפשר להוסיף מילה או 2 התשובות יכולות להיות רק כן/לא זה שחושב על השיר יכול לתת רמז אחת ל- 5 שאלות בערך, הגיוני-לא? ומקסימום שאלות - 21 אז נתחיל? קולאז´ תפתחי בבקשה שירשור חדש אחרי שתבחרי לך שיר, ותתני קישור להודעה הזו למי שלא יידע את החוקים הודעה שלך.....

המממ

New member
עוד משהו! עוד משהו!

במשחק המקורי של 21 שאלות, מותר לנחש אך ורק 3 ניחושים! אז לדעתי צריך גם פה לתת הגבלה של 3 ניחושים. אז כדאי לחכות לסוף השאלות, אם לא בטוחים... וקולאז´- לדעתי כשאת פותחת את השירשור החדש, תכתבי את החוקים בקצרה בהודעה שלך (כדי שלא יקרה מצב שאנשים יתעצלו לפתוח את הקישור והמשחק לא ילך טוב). וזהו.

קולאז

New member
לפני שמתחילים...

הדעה שלי- אי אפשר להגביל מספר שאלות כי בן אדם שרוצה לתת לאחרים לשחק אבל רוצה גם לפתח כיוון כי יש לו איזה רעיון...3 ניחושים מגביל אבל אי אפשר להגיד כל אחד יכול לנחש כי זה יהרוס אולי נגיד 5 ניחושים? דבר נוסף הבן אדם שיודע צריך לתת רמזים אם הוא רואה שהמשחק נתקע ואם המשחק לא נעצר אז פשוט נעצור אותו באמצע... דבר קטן... אני נמצאת פה ממש זמן מועט מהיום ולכן חשוב שכמה אנשים ידעו... אז החוקים לדעתי:
שאלות של כן ולא.
שירים מוכרים.
אין הגבלת שאלות.
אחרי 7 שאלות ה"יודע" נותן רמז.
ממספרים את השאלות (שואלים בספונטניות, אין סדר של אנשים).
שאלות ותשובות לא בכותרת.
שני אנשים לפחות יודעים על השיר.
ניחוש אחד לאיש או חמישה ניחושים? אם שכחתי משהו אז סליחה מראש... תגידו מה דעתכם ונתחיל...

אושר מ

New member
האמת....

שנראה לי שאורי צודק. כמו שלא צריך להגביל שאלות לא צריך להגביל ניחושים. אבל, אולי נגביל את מי אפשר להתחיל לנחש? נגיד רק אחרי __ שאלות?

למעלה