21.4.89

Z A M i

New member
21.4.89

השעה- 01:01.. עד אותו יום ואותה שעה, כל העולם היה חסר משמעות. כל האנשים מתוסכלים ומסתובבים ברחובות חסרי כל מעש. פתאום, נשמעת צרחה מבית חולים נידח בדרום, כולם קופצים לבית החולים ומקווים לקבל שעשוע קטן סוף סוף, יצור פיצי מהרגיל יוצא לאוויר העולם..הבן אדם היחיד שנשאר עם חוש הומור-לא הומור אחרי השנים המיותמות האלו, מביא אותה בבדיחה"מה זה? היא בגודל של בוטן!"..הרופא הבין מהעניין שקוראים לה בוטן.ושם לה צמיד עם השם הזה על היד. מאז שבוטן נולדה, אין עוד ימים אפורים וקודרים בארץ ישראל .. כולם מסתובבים עם שמחת חיים, כי הם קמים עם סיבה לחייך. (כמה זיינתי את השכל בשנייה.זה הגיוני בכלל מה שהלך פה?)
מזללללל טוב לבוטן!!!!!
הילדה מבאר טוביה, שכולם אוהבים לאהוב..היום חוקית ויכולה לקנות לכם אלכוהול וסיגריות. ועל כן, אחלו לה מזל טוב. (ואת..את תקבלי את הברכה ממני ביחד עם המתנה) נשארה עוד חצי שעה, אז יאללה! תפציצו!!! נ.ב כל ה-פרטים- בסיפור לא באמת נכונים.

רגע, אבל מי זאת?

בוטן, כפרעלייך. את בן אדם שתמיד מעלה לי חיוך, וממש כיף לי איתך. אני אוהבת אותך. שיהיה לך רק טוב, ויום הולדת שמח!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifבוטנוס!!!!!

המון המון המון המון מזל טוב
אוהבת המון :) עד 120.. ושתהיי אמושרת וזה. תקני הרבה אלכוהול.

Dug E

New member
ז'אק!!../images/Emo99.gif

כמה געגועים! איפה הימים היפים שלנו? (בתמונה
) אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם! וכמובן המון מזלט,עד 120 וכו'.. חולה עעעעעעעעעעעללֵך' !!

וואי וואי...

יום הולדת לאחת והיחידה בוטן מבאר טוביה. הילדה והאגדה. כמוך יוצאים מהכוסשלהאמאשלהם אחת לדור!!! ינדירההה אחת. ועכשיו קצת רגע של רצינות : בוטן מזל טוב מותק, שתמיד תמשיכי להיות אחת כזאת שרק רואים ועולה חיוך על הפרצוף שתמיד מנסים עוד ועוד להבין מה קורה לה בתוך הנפש המיוחדת הזאת, ואף פעם לא מצליחים! שתמיד ימשיך להיות לך אוכל של אמא טעים במקרר (פשטידות למינהן...) שפעם הבאה שתאמצו חתול תפנימו שהוא לא לוויתן, והכי חשוב - שלא יהיה יותר ריח של פרות מחצר ביתך!!! רק טוב, אושר, בריאות ואהבה וכמה שיותר! אוהב המון המון , עמרי.
.

לילדה היחידה בעולם,

שפשוט אי אפשר לפענח. משום מובן שהוא. יום הולדת שמח, ילדה
שיהיה המון מזל-טוב, ורק אושר ושנים טובות. את תמיד מעלה לי חיוך על הפנים באופן לא מובן שכזה, שתדעי. המון המון אהבה.
ענבר.

Dark Tear

New member
נשמאמי!!!

אין עלייך,מדהימה אחת!!! שיהיה לך יום הולדת שמח!!! שהחיים יאירו לך דרך ואושר! ושתצליחי בכל דבר שרק תרצי לעסוק בו.כמובן,אחרי עבודה קשה. מת עלייך מתוקה!!

שעוכי

New member
רוניק.

אני כלכך אוהבת אותך, ואיך עברה מהר שנה מהאלבום.. הגענו לכאן. שיהיה לך יומולדת שמח ומזל טוב ואת יודעת שזה לא הכל עדיין. אוהבת אותך כלכך. שאול, מעוך.

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

למעלה