22 מנדטים!

Wing Chan

New member
22 מנדטים! ../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif

ציפיתי לפחות מכך, האמת. הגמלאים גם השיגו חתיכת הישג - 8 מנדטים שלמים, אפילו יותר ממרצ (וטוב שכך). ליברמן לצערי התחזק ממש. :\ יאללה פרץ, הצבענו לך מסיבה מסויימת - תיק האוצר לטיפולך!

doresh shalom

New member
../images/Emo41.gif

ממש לא טוב שכך, במקום שעוד פלוני יכנס בגימלאים, היה יכול אילן גילאון, אחד המחוקקים החברתיים המובילים של מרצ ובכלל, להכנס לכנסת. מה גם שבסופו של דבר זאת מפלגה סקטוראילית, ואלו מזיקות לדמוקרטיה. בכל מקררה, ההתחזקות של ליברמן מטרידה אותי במיוחד. זאת תעודת עניות לדמוקרטיה הישראלית.

Nellie Bly

New member
תעודת עניות לפוליטיקאים הישראלים

ותעודת עניות לאזרחים בישראל שהצביעו היום נגד הדמוקרטיה והשיטה. מאוד מאכזב.בעבודה מרגישים שניצלו-ואולי זו המפלגה היחידה שיכולה להרשות לעצמה חצי חיוך,פרץ הראה איך משקמים מפלגה,הוא החייה מפלגה שהייתה קרועה ושבורה.בחירות הבאות,העבודה תנהיג את המדינה. הגימלאים הרסו את השמאל.רק תראו איזה פוטנציאל וכמה קולות הלכו לריק. מרצ בשפל הגדול שידעה אי פעם-ביילין צריך לקחת אחריות ולפרוש,לפנות את מקומו למי שבאמת ראויה ויכולה להנהיג את המפלגה. חד"ש-שלושה מנדטים,בערוץ 11 נותנים לה 2-שזה אומר שחנין בחוץ. אני באמת לא יודעת מה לחשוב ואת מי להאשים.מי אשם יותר ביילין או התל אביבים המטומטמים שהלכו עם טרנד הגימלאים? וההרגשה..שאם לבחירות האלו היו עוד חודשיים אולי היה כאן מהפך של ממש.

Mip Mip

New member
../images/Emo45.gif עכשיו חזרנו מהמטה בתקווה

באמת יש הרגשה של משהו חדש שקורה במפלגה מאוד אהבתי את המסרים של פרץ על עתידה של המפלגה. בעיירת הפיתוח הצפונית שלומי, לדוג', פעם ראשונה בהסטוריה שהעבודה לקחה מקום ראשון. אם זה לא הסטוריה אני לא יודעת איך לקרוא לזה. מפלגת העבודה מנצחת בעיירת פיתוח! מי היה מאמין? אני מאוד מאוכזבת מההישג של מרץ. ביילין צריך לעוף הביתה. למה הלכת יוסי?! למה??!!!??!! לגבי הגימלאים- פשוט תעודת עניות. אני מתביישת להיות חלק מהדור הזה שמצביע מתוך מחאה מטופשת ולא מתוך אידיאולוגיה (כמה ממכם שמעו את המשפט "אני אצביע לגימלאים כי הם כאלה חמודים" בשבועות האחרונים?). נו, וממחר משחק הכסאות...

shay or eli

New member
הגמלאים זו לא רק מחאה

עלה ירוק היא רק מחאה, ועובדה שהיא לא עברה. הגמלאים זה גם בעיה חברתית כואבת. הם הצליחו לגעת בלב של הציבור בתשדירים שלהם, ובבחירות שבהן הרבה אנשים מיואשים מהשפעה על התחום המדיני, זה די הרבה. כמובן שמדובר בעיקר במחאה. אבל לא רק.

Mip Mip

New member
עמיר פרץ אומר את אותם הדברים

פשוט לאנשים יש אנטי כלפיו

למעלה