22 2 2

sure16

New member
22 2 2 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo68.gif

היום הייתי באיכילוב. יצאתימהבית ב-07.00 וחזרתי לא מזמן!20.00 ! יום מלא חוויות!!!!! דבר ראשון נשקלתי וחנה וגילה וכל הצוות היו עדים לשגעון קל שתקף את אחת מהפצינטיות כששמעה מהו משקלה! אז כך:ירדתי עד כה 22 קילו!!!!!! אני שוקלת 102 קילו!!!!!!!! עוד 2 קילו אני 2 מספרים!!!!!!! (עכשיו הבנתם את ריבוי ה-22222222222) אחרי שהתאוששתי מההתקף לקחתי מונית ונסעתי לדרום העיר להשתולל! קניתי בגד ים חדש (אני כבר לא חייל המצב הרומאי..)חולצות מכנסיים(אפילו אחד ג´ינס עם פרחים למטה,כמו בשנות ה-70 ) בקיצור עשיתי כייף חיים!במיוחד שהכל עולה עלי ואפילו היו בגדים שגדולים!!!!!!!!איזה כייף! בדרך חזרה היה פחות כייף!עצרנו בהמון מחסומים,עשינו עיקופים דרך כביש החוף במקום ואדי ערה,עצרנו שוב במחסום בעפולה.......והבעיה העיקרית שנקרה בראשי:איפה לכל הרוחות עושים פ..
בקיצור היה מעייף! לילה טוב לכם! אני מאושרת אך שפוכה.... אה!ניזכרתי!פגשתי המון אנשים נחמדים!אחת שכבר איתנו,יסמין החמודה. ועוד כמה שיצטרפו בקרוב.....(רוייקו!תכין את האחוזים......)

Ofericko

New member
../images/Emo39.gifמזל טוב../images/Emo39.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוף סוף יש ירידה שאפשר להחשיב אותה כחיובית! ובמקום שאאחל לך "עלי והצליחי".... רדי והצליחי!!! Ofericko

zoei1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo127.gif כל הכבוד עשית זאת את בדרך

בדרך הנכונה!

sure16

New member
התעוררתי ובאתי לקרוא את הברכות../images/Emo9.gif

תודה!חמודים שלי!היה כדאי רק בזכות הברכות הרבות!

ronnymp

New member
../images/Emo49.gif שרה ../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif

איזה יופי לשמוע שאת מאושרת ואיזה נפלא לשמוע על הירידה הנפלאה ..... רדי והצליחי ....
רוני

jazmin40

New member
כל הכבוד!!!!../images/Emo45.gif

כל הכבוד!!!! היה לי מאוד נעים לפגוש ולהכיר אותך אתמול במרפאה!!!! תודה שכתבת שאני חמודה תמשיכי כך!!!! הלוואי בקרוב אצלי!!! יישר כח!!!

נהנה תמיד לקרוא את חוש ההומור שלך

שתמיד יהיו לך בשורות נעימות שכאלו. ובכלל ניתן לערוך את ההודעה שלך כך : חייל רומאי נסע לאיכילוב כדי לקנות חולצת פרחים משנות ה70 בדרך עשה 2 מספרים ואחר כך חיפש איפה לעשות פ.... ועוד ועוד ..... תמשיכי להצליח ולהצחיק אותנו. ענקון

sure16

New member
ושוב תודה לכל המברכים../images/Emo140.gif

חזרתי לא מזמן מסדנת הקרמיקה שלי ואני בעננים!! כל כך הרבה מחמאות קיבלתי.....חבל"ז!!!! עד המפגש הבא אני פחות מ-100 !מילה שלי! נשיקות לכולם! שרה

למעלה