22.6 - הליין הלטיני בחוף הבוקה מתחיל!

YaronCNK

New member
22.6 - הליין הלטיני בחוף הבוקה מתחיל!

שלום לכל חובבי התרבות הלטינית, בין אם אתם חובבנים או מקצועניים בריקוד, כולכם מוזמנים להגיע לליין ההרקדות הלטיניות החדש בחוף ה - BOCA BEACH בטיילת בת ים - "סלסה בין הגלים". החל מיום שישי ה22.6 ובמשך כל הקיץ, כל יום שישי, בין השעות 14:00-19:00, ההרקדות הלטיניות הכי שמחות בארץ! על המוזיקה: DJ SALSERO עם סלסה קובנית ורגטון ן- DJ EYAL EZRA עם סלסה בכל הסגנונות וריקודים לטיניים נוספים (סמבה, שורות וכו'). תמונות מהמקום:

YaronCNK

New member
תמונות נוספות + הוראות הגעה

חוף "בוקה" נמצא בחוף הסלע . רחוב בן גוריון 65 פינת שדרות העצמאות בת-ים . תמונה נוספת מהמקום: מצפים לראותכם כל יום שישי בין 14:00-19:00, עם המון מצב רוח טוב כמובן

Viveme

New member
אתה גאון!!

אני גרה בבת-ים ועשית לי ממש חשק ללכת! הבאת אותה ברעיון !! (= נ.ב...אני ממליצה לכולם לבוא לבת-ים, היא נהייתה כזאת יפה.............

rosedal

New member
אולי תקראו לזה "ערסיאדה"

בת-ים ערסים פרחות סלסה מצטער אך זאת ההתרשמות שלי עד כה מבת ים + מסיבות סלסה בארץ ואני אוהב סלסה!

maozeitan

New member
לצערי, אני נאלץ להסכים איתך

בטח הם עושים את המסיבות בעיגול

Viveme

New member
תחשבו מה שבא לכם..

הכל סטיגמה.. אני הוכחה חיה לההפך (=

maozeitan

New member
רותם, עוד לא זכינו להכיר אותך ו...

בכל כלל יש יוצא מן הכלל

rosedal

New member
חחח זה היה בצחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שתהיי בעיניינים אני לא מאמין בשיט לסטיגמות לעיתונים טלויזיה וכו' אך ורק לדברים שקרו בעבר ומוכחים בעזרת תמונה וקול. כל דבר אחר מוטל בספק.

Viveme

New member
לא ידעתי למי להגיב אז....../images/Emo221.gif

הגבתי לעצמי(= חח תודה על הפירגון...אני מגנה על העיר שלי, טוב נו אחרי 5 שנים בתנועת נוער העירונית אני עדין מנסה לבטל את הסטיגמה המיותרת הזאתי :) בכל מקום אפשר להתקל באנשים יותר טובים ופחות טובים... ויכולתי בכיף להגיד לכם שאני תושבת ת"א בת.ז...שזה נכון..אבל אני לא עושה את זה כי אין במה להתבייש P-: (אם כבר אז כבר..) רק שתדעו שבבת-ים יש אחלה חינוך! וזהו...

כרוני

New member
מבין אותך

אני נתנייתי ולעיר הזאת יש סטיגמה מופרכת לחולטין. יש לנו ערסים כמו בכל מקום. ויש לנו ראשי פשע כמו בעוד מקומות בארץ. אבל נתניה? זה לסוע צפונה בכביש החוף עד ששומעים יריות.......

rosedal

New member
גם אצלנו

בירושלים יש רק דוסים וערבים. אבל אני מתנחם בשמועה שקולומוטו גילה כאן ים!

Salsero85

New member
אסור להאמין לסטיגמות...

בזמן האחרון מפלס הערסים ירד פלאים בבת-ים... :) בכל מקרה כולכם מוזמנים לבוא לאחה"צ מהנה של סלסה, מרנגה, ריקודי שורות, רגאטונים ועוד. יום שישי החל מהשעה 14:00 חוף בוקה בבת-ים

למעלה