226!!~

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

זהו, שינג'י הוא רשמית אהבת חיי (הראשונה!
). ואישידה sr לגמרי מגניב. איזה חמוד, הוא מנסה להפוך את הבן שלו לגבר (סליחה, קווינסי) אמיתי. 3: [חתיכת בןזנה מרושע.
] WTF הולך באימון שלהם? x_x אני חושבת שאני אלך לקרוא את זה שוב. XD

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

XDDDDDD שינג'י פשוט דמות גאונית. ממש XDDDDDDDD ~
כל הוויזארדים נחמדים ^^ למה יש לי הרגשה שהולכים למות כמה מהם באיזה קרב? <.< אין לי מושג. וסוף סוף אישידה חזר לעניינים [< איזה מגניב הסמל קווינסי שנוצר לו על החזה... לפחות הפרק הזה הזכיר לי כמה הדמות שלו נחמדה כשהיא לא קרציה בפילרים XD טוב, נראה לי שמעכשיו אני אפסיק לקרוא את המנגה. זה נראה שהכל רגוע ביותר, והולך להיות איזה קרב או קפיצת זמן כרגע, ואני מעדיפה להישאר ככה ולא להמשיך, שיצטבר הרבה פרקים שלא קראתי ואז לקרוא בכמויות ^^ כי קרבות לא כיף להפסיק אחרי כל פרק <.<

Lihsa

New member
ספויילר משו?

הממ, נראה שבמשפחת אישידה לא מאמינים בחולצות. וכן מאמינים ב-tough love.וזה הכל מתחבר מאוד יפה בראש שלי *מהנהנת* (ותפוז שונא אותי =_=*)

Mugen bla

New member
ראיתי, פרק נחמד ../images/Emo58.gif

לא הבנתי מה זה כל הקסמים שאישידה השתמש בהם עם המוטות ברזל ועל מה אבא שלו דיבר בסוף על איך להחזיר את הכוחות :|

Fay Wood

New member
אומג!!1 *_____* ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

פרק טובב *___*~ שינג'י כאאזה חמודדד~~ X3 ומסבירים על אוריהימה~ O= ויורואיצ'ייייייי!!!1111~~ אמג, התגעגעתי. ;; אישידה. בלי משקפיים. אמג~~~~
וסוףסוף הם מראים מה לעזאזל הוא עושה שם בתוכנית אימונים הזאת שלו O= פרק טוב. פרקהבא, צא כבר. אני צריכה לישון. X__X;

למעלה