23.4-רוק עצמאות מישו בא לרוק עצמאות? אני מנסה לשכנע את ההורים שלי אבל בכל מקרה מי שיבוא,יהיה כיף!
מ מאור XD New member 13/4/07 #1 23.4-רוק עצמאות../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif מישו בא לרוק עצמאות? אני מנסה לשכנע את ההורים שלי אבל בכל מקרה מי שיבוא,יהיה כיף!
23.4-רוק עצמאות../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif מישו בא לרוק עצמאות? אני מנסה לשכנע את ההורים שלי אבל בכל מקרה מי שיבוא,יהיה כיף!
C Chen Shesek New member 13/4/07 #2 ../images/Emo152.gifלא מגיעה ולא מגיעה ../images/Emo13.gif את ברי סחרוף ראיתי כבר אתמול עם יהודה פוליקר, ואני שמחה שעל זה בחרתי לבזבז את הכסף שלי. היה אדיר.
../images/Emo152.gifלא מגיעה ולא מגיעה ../images/Emo13.gif את ברי סחרוף ראיתי כבר אתמול עם יהודה פוליקר, ואני שמחה שעל זה בחרתי לבזבז את הכסף שלי. היה אדיר.
ס סתם עוד מישי New member 13/4/07 #6 וואי תקנו ממני כרטיסים!!! =) חח אני באה ואני מיחצנת לזה ובגלל שלי יש את הכרטיסים הכי סקסיים ושווים כדאי לכם לקנות אותם... אהא.
וואי תקנו ממני כרטיסים!!! =) חח אני באה ואני מיחצנת לזה ובגלל שלי יש את הכרטיסים הכי סקסיים ושווים כדאי לכם לקנות אותם... אהא.