דייויד שאפל: בריטני ספירס לא רצתה להיות מפורסמת
כאשר בריטני ספירס זרקה דלי של מי קרח על ראשו של המנהל שלה, לארי רודולף, כחלק מאתגר ה-ALS, היא אמרה שזה היה על העינויים שהיא עברה ב-17 השנים האחרונות. עכשיו אולי כדאי לחשוב על המילים האלה באופן יותר יסודי.
הצלם דייויד שאפל נפגש עם בריטני ב -1999 כדי לצלם את הכיסוי המפורסם של מגזין הרולינג סטונז ולאחר מכן על מנת לצלם את הקליפ של "Everytime" וגם כדי לצלם צילומים לקידום אוניקס הוטל טור.
במהלך ראיון, שאפל אמר: "בריטני באמת מעולם לא רצתה את הקריירה הזו. היא עושה תחרויות יופי מאז שהיא הייתה ילדה. עכשיו כל פעם שהיא נופלת הקהל ברחבי העולם רואה אותה כרכילות בטלוויזיה.
כשהיא הייתה בת 17 וכולנו הופגשנו על ידי הרולינג סטונז, פגשתי את הוריה בבית והם היו מתוקים מאוד. כולם היה מאוד נחמדים. היו תמונות וגביעים מתחרויות היופי שלה כילדה ולאחר מכן זה התפוצץ לתהילה ברחבי העולם. במציאות אלה לא היו החיים שהיא רצתה. לדעתי, אני חושב שהיא לא נסעה לניו יורק כדי להפוך לכוכבת פופ גדולה "."
"כשצילמנו את החלק השני של הוידאו " Everytime " היא לא רצתה להמשיך להצטלם. לא היה לנו אפילו וידאו. אני זוכר שחשבתי 'וואו, היא ממש לא רוצה להיות כאן. עבודה עם סלבריטאים בשנים האחרונות לימדה אותי שיש הרבה סבל באמן. כאשר מישהו כמוהם מועשר בדרך זו, כל אחד רוצה משהו. זה כמו זכייה בלוטו. אנשים עושים כסף על חשבונם"