23.8- כמה מהרגעים החדשים של המופע "פיס אוף מי".

GM1988

Well-known member
23.8- כמה מהרגעים החדשים של המופע "פיס אוף מי".

אז יש וידאו חדשים מבימת ווגאס עם הבגדים החדשים, כנסו ותראו:)

Shiri from the block

Active member
וואי אחלה סירטונים!!! איזה כוסית על ואו!!!!!
נראית מעולה מעולה מעולה!!!!

t o m a k

New member
כן זה חזק..

בזמנו זה אפילו הגיע לבריטני (זה מסתובב כבר כמה שבועות טובים ברשת)

DCOW123

New member
איך כמה שבועות?

הסרטון של הדלי קרח פורסם לפני שבוע.

t o m a k

New member
דייויד שאפל: בריטני ספירס לא רצתה להיות מפורסמת

כאשר בריטני ספירס זרקה דלי של מי קרח על ראשו של המנהל שלה, לארי רודולף, כחלק מאתגר ה-ALS, היא אמרה שזה היה על העינויים שהיא עברה ב-17 השנים האחרונות. עכשיו אולי כדאי לחשוב על המילים האלה באופן יותר יסודי.
הצלם דייויד שאפל נפגש עם בריטני ב -1999 כדי לצלם את הכיסוי המפורסם של מגזין הרולינג סטונז ולאחר מכן על מנת לצלם את הקליפ של "Everytime" וגם כדי לצלם צילומים לקידום אוניקס הוטל טור.
במהלך ראיון, שאפל אמר: "בריטני באמת מעולם לא רצתה את הקריירה הזו. היא עושה תחרויות יופי מאז שהיא הייתה ילדה. עכשיו כל פעם שהיא נופלת הקהל ברחבי העולם רואה אותה כרכילות בטלוויזיה.
כשהיא הייתה בת 17 וכולנו הופגשנו על ידי הרולינג סטונז, פגשתי את הוריה בבית והם היו מתוקים מאוד. כולם היה מאוד נחמדים. היו תמונות וגביעים מתחרויות היופי שלה כילדה ולאחר מכן זה התפוצץ לתהילה ברחבי העולם. במציאות אלה לא היו החיים שהיא רצתה. לדעתי, אני חושב שהיא לא נסעה לניו יורק כדי להפוך לכוכבת פופ גדולה "."
"כשצילמנו את החלק השני של הוידאו " Everytime " היא לא רצתה להמשיך להצטלם. לא היה לנו אפילו וידאו. אני זוכר שחשבתי 'וואו, היא ממש לא רוצה להיות כאן. עבודה עם סלבריטאים בשנים האחרונות לימדה אותי שיש הרבה סבל באמן. כאשר מישהו כמוהם מועשר בדרך זו, כל אחד רוצה משהו. זה כמו זכייה בלוטו. אנשים עושים כסף על חשבונם"

DCOW123

New member
בולשיט.

מנסה להשיג כותרות, אבל היא היתה מלאת מוטיבציה ורצון להצליח בענק מהיום הראשון.
זה שאחכ התשוקה נעלמה, זה נושא אחר.

GM1988

Well-known member
חח זה בדיוק מה שבאתי לכתוב ועכשיו ראיתי שהקדמת אותי

ממש בולשיט
"לא רצתה את הקריירה הזו" - כן בטח...
היא פשוט עברה ליד הדוכן לקנות חלב ולחם הביתה ופשוט הזמינו אותה לסט של "בייבי וואן מור טיים. רציני, היא אפילו לא רצתה להקליט את השיר כי היא הרגישה שזה לא בשבילה הכל, ואחרי שהחלב נשפך לה מהשקית, היא אמרה "נו טוב, ננסה משהו"."

אם לא היה לה את ה"ברייקדאון" באמצע הקריירה, יש מצב שגם היום היא הייתה ממשיכה ללחוץ חזק על הדוושה ונוהרת לעוד הישגים גדולים בתחום המוסיקה.
מה שהוא אמר רק מחזק את הדעה הרווחת שבריטני תכלס לא עשתה שום דבר כל השנים.

t o m a k

New member
הוא מתכוון לזה.

שכל ההייטרס תמיד אומרים שהיא בובה על חוטים...
כאילו שהיא מקליטה שירים שאומרים לה, מופיעה עם שירים שאומרים לה... כאילו אין לה SAY..

DCOW123

New member
ברוב השנים זה באמת היה נכון. במיוחד באחרונות.

לא יודע לגבי הSAY, כי אני בטוח שאם היתה מתעקשת, היו מקשיבים.
אבל היה לה נוח שהכל נעשה בשבילה.

GM1988

Well-known member
אני לא אומר שלא היו תקופות כאלה

שהיא תכלס לא התערבה ועשתה מה שנתנו לה,
אבל איך שדיוויד שאפל הזה הציג אותה, זה כאילו הוא אומר שהיא אשכרה אפסית כזו שלא רצתה זה לא רצתה זה.. מה הוא מקשקש!

בריטני בתחילת הקריירה הייתה כלכך רעבה לעשות ולעשות שזה נשפך ממנה!
היא הייתה סוס עבודה עם כאלה ריקודים והופעות מאסיביים, שאני לא יודע איזו זמרת עוד עושה דברים כאלה לפניה או אחריה. לא מכיר.

אני גם כתבתי לא מעט על ההתנהלות שלה וה"לא רוצה", אבל הם קשורים רק לשנים האחרונות.. ממש לא לשנים הראשונות.

Halcyon Days

New member
אי אפשר לזייף את הרעב בעיניים שהיה לה בשנים 2001 - 2004.

&nbsp
&nbsp
&nbsp

t o m a k

New member
Britney Is The Queen Of The VMAs

אתמול במהלך שידור ה-VMA שבו בריטני לא נכחה, בין רשימת הטרנדים המובילים הייתה התגית "Britney Is The Queen Of The VMAs" ורבים גם פירסמו "No Britney - No VMA"...

למעלה