$$$$$$$$$$$$$

תוכי

New member
$$$$$$$$$$$$$

איך להרשים אישה ? תאכיל אותה, תשקה אותה, תתקשר אליה, תחבק אותה, תמוך בה, החזק אותה, תפתיע אותה, תחמיא לה, תחייך אליה, תקשיב לה, תצחק אתה, תבכה אתה, תהיה רומנטי אתה, תעודד אותה, תאמין בה, תתפלל אתה, תתפלל בשבילה, תתכרבל אתה, צא עמה לקניות, תן לה תכשיטים, קנה לה פרחים, החזק בידה, כתוב לה מכתבי אהבה, לך איתה לקצה העולם וחזרה... איך להרשים גבר ? תתפשטי, תביאי משהו לאכול, זוזי מהטלוויזיה...

pickit

New member
הכניסיני תחת כנפך

והיי לי אם ואחות ויהי חי-קך מקלט ראשי קן תפילותי ה-נידחות

תוכי

New member
ֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲ

ילד חמוד טס עם אימו בטיסת אל-על לחו"ל. פתאום פונה הילד לאמא: "אמא, אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" האמא, שלא מצליחה למצוא תשובה הולמת אומרת לילד לשאול את הדיילת את השאלה. הילד עוצר דיילת מזדמנת ושואל אותה: "סליחה גברת, יש לי שאלה - אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" הדיילת מסתכלת על הילד ושואלת אותו: "תגיד חמוד, אמא אמרה לך לשאול אותי את השאלה הזאת?" "כן" עונה הקטן בגילוי לב "היא אמרה לי לשאול אותך". "אם כן, חמודי - הסיבה שלמטוסים גדולים אין גורי מטוסים היא - שאל-על תמיד יוצאת בזמן, ותבקש מאמא להסביר לך את זה עכשיו..."

למעלה