234!

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

אח, אולקוויולה ואוריהימה הם כזה זוג משמיים.
'יש לי שיחה איתך. ... *מוותמוות* טוב, אז כפי שאמרתי... אישה, את באה איתי' -'eeeeeeh?' '...נו, אמרתי, אישה, את באה איתי, כי אייזן ה100מם חושק ביכולות ה100ממות שלך' -*blinkblink* 'רגע, אתה חוטף אותי?
' והקרב של אורהארה ויאמי זה ה-דבר. XD גטה-יארו!! (you sandal-wearing bastard? XDDD, גאוני!! יאמי הוא ראבו ראבו).

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד :)

שמתי לב ששאלו בדיון על פרק 233, איך הוא יכל להגיע, זה מעלה שאלה מסקרנת, אם הדרך לעולם האמיתי, יוצאת משני מקומות שונים, וכך אולקוויולה יכל להגיע. אפשר היה לראות שאוריהימה התחזקה יותר, בהתחשב בגודל יכולת הריפוי שלה, אבל עדיין מסקרן אותי, אם היא התחזקה גם מספיק, לומר לו לא, ולא לצייט, כמו שהיא עושה תמיד. מעניין למה אייזן רוצה את אוריהימה, אני מניח שבגלל יכולת הריפוי המיוחדת שלה. הלוואי ואוראהרה יעשה באנקאי ;; היטסוגאיה שולט :] אהבתי איך הוא השתמש במים לתקוף :] סך הכול פרק טוב ^_^

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif אם הוא יעשה

מעניין איך הבאנקאי יהיה ואיך הוא פשוט יחסל את הארנקרים בשנייה :X מעניין מה קורה עם איצ'יגו ....

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif אם כבר אז

מסקרן אותי יותר איך יראה הבאן קאי של צ'אדו. לא יודע אם שמתם לב, שאוראהרה אמר לרנג'י להילחם נגדו, כדי שלצ'אדו יהיה באן קאי, אבל לפי אורהאהרה זה יהיה שונה, כי הוא לא שיניגאמי.

Hinamori

New member
אני דיי בטוחה שזה לא באנקאי../images/Emo58.gif

הוא פשוט נילחם נגדו כדיי שהוא יתחזק אם זה היה באנקאי, הוא היה נלחם נגד הזאנפאקטו שלו~ אבל אין לו אחת כזאת XD

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif../images/Emo129.gif

רוב הסיכויים הם שהוא רוצה אותה בשביל המחסומים ולא בשביל הכוחות ריפוי... למרות שיכול להיות שהוא מעוניין בכל החבילהXD

marinaaa

New member
../images/Emo58.gif שמעתם?../images/Emo110.gif

מאטסומאטו לא אוהבת גברים שמדברים יותר מידי! סDXD חשבתי שהיטסוגיה נקבה אבל הוא לא!@# *_* מעניין איזה באנקי יש לו:O אהה כן ומה קורה עם איצ'יגו?הא?

Hinamori

New member
היטסו FTW~! ^___^../images/Emo181.gif

פרק טוב. היטסו 3> וגם אוריהימה 333>~

Hinamori

New member
יש לך משהו נגד באד גאייז../images/Emo181.gif

שוביניסטים עם סימנים מתחת לעיניים????

למעלה