......

VIPER15

New member
......

מי שראה את הפרק היום היה יכול לראות את ברוק עוצר את אש ולתפוס פוקימון וזה חרא רק חבל שאש והדוקטור עצרו את צוות רוקט מלתפוס פוקימונים

rocket

New member
נכון!

גם אש ניסה לנצל את המצב כדי לתפוס לעצמו פוקמון! הנה עוד דוגמא לזה שהוא לא כזה טוב וקדוש כמו שחלק חושבים! ואיזה חוצפן הוא ! הוא לא רצה שהדוקטור יטפל בארבוק של ג`סי כי היא מצוות רוקט! חוצפה...

Ash Ketchum

New member
שכחתם איזה פרט קטן

כל התאונה הזאת נגרמה בגלל צוות רוקט, אם ג`יימס לא היה נוהג כל זה לא היה קורה מלכתחילה. חוץ מזה אש ניסה לתפוס את דודריו רק מתוך הרגל לא כי הוא רשע או משהו כמו שלפעמים מוזגים בטעות קולה או משהו כזה שבולעים כדור במקום למזוג מים. ואגב אף אחד לא אמר שאש קדוש כי הוא בכלל לא קדוש והוא הרבה מתחת לזה. כל מה שאמרו זה שיש לו לב טוב וזה בד``כ נכון. אגב ראיתם איך הדוקטור פרונפקטור הזה או איך שקוראים לו התחיל עם ג`סי וג`יימס קינא?!

pokegirl

New member
אני לא אוהבת לחזור על עצמי...

אבל יש מקרים שאני לא יכולה להתאפק... זו הייתה תאונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם לא בכוונה נכנסו במשאית עם הפוקמונים החולים!!!!!!!!!!!!! מה, הם ירצו לסכן את החיים של עצמם?!?! ברור שזו הייתה תאונה!!! ואווו הווו איך ג`יימס קינא!!!

VIPER15

New member
ברור שזה הייתה תאונה

אפילו רעים כמו צוות רוקט בחיים לא ינסו ליפגוע בעצמם אבל מה שקרה קרה אבל לפחות הם עזרו לטפל בפוקימונים

Dragonite

New member
הם לא עד כדי כך רעים..!

ברור שהם לא ניסו בכוונה לעשות תאונה, אבל הם עזרו לפוקמונים כדי לגנוב אותם!!!

טל16

New member
אתה לא יכול להיות רציני!!!

לדעתך כל מי שעושה תאונות דרכים הוא רע??? (טוב זה בעצם כל המדינה שלנו)... ואש ניסה לתפוס פוקימון חולה!!! הרגל או לא, זה פוקימון *חולה*!!! ברור?!?!?! טל

טל16

New member
אשכרה קדוש...

אני באמת לא מבינה למה אנשים חושבים שהוא כזה מושלם (או: ``הוא לא יעשה את זה, הוא טוב מדי``)! צאו מזה! טל

למעלה