24 אלף
נורות על מגדלי עזריאלי

oren*

New member
24 אלף ../images/Emo70.gif נורות על מגדלי עזריאלי

במשך החודש הקרוב יאירו את מגדלי עזריאלי 24 אלף נורות כחלק מקמפיין עידוד אנשים להמשיך ולהגיע לקניונים ולמרכזי הקניות. כמו כן יוארו קניונים נוספים ברשת עזריאלי (מרגליות, הנגב, איילון, מלחה, ביזנס פארק, חולון), יחולקו סטיקרים ודגלונים עם הסיסמא "זה בידיים שלנו". שווה להגיע במיוחד ולראות - אני מקווה להעלות עוד היום תמונות של התאורה המיוחדת.

DrunkGoat

New member
טיפה ערבי לטעמי..

השילוב של התכלת עם הצהוב, זה לא מתאים... אם במקום 2 קווים על הבניין העגול היו עושים קו כל 5 מטר, לכל אורך הבניין, זה היה הרבה יותר יפה.

oren*

New member
זה עם אנימציה, יש קווים סביב הבניין

והם מסתובבים לפי קצב מסויים

DrunkGoat

New member
אהה, הבנתי.

נשמע יפה :) מה שעשו על הבניין המשולש עדיין די מכוער לדעתי :/

danezeq

Member
אורן - צילום מצויין יחסית ללילה!

אתה צילמת את זה? מאיפה בדיוק? אגב גם אני צילמתי היום (מזווית פחות טובה) סתם במקרה כי הייתי באיזור אני אחבר את המצלמה עוד כמה דקות ויעלה

אושר מ

New member
וואו! רק בשיל זה אני ועד אגיע לת"א

ואני מסכימה עם מי שכתב שהשילוב של הכחול והצהוב לא לעניין.... ואגב, צילום בלילה, אתה לומד צילום או משו כזה?

TheIllustrator

New member
ואללה... איך שכחתי!

ואללה! רציתי באמת לומר לכם שהיום נתקלתי במגן הדוד ופסי הנורות שתלו על המשולש של עזריאלי! ועכשיו אני גם מבין למה... תהיתי, האם כבר יום העצמאות, שיש את דגלנו על המשולש?
הקיצר... אתה יודעים שמדובר פה בסתם חבלי נורות, ולא(!), באותה טכנולוגיה ששמשה ל"שעון המילניום" ולכל התאורה שהייתה בתקופה. עכשיו זה סתם נורות יום-עצמאות שתלו על הבניין...

fireman

New member
יצא לי לראות כרגע את גרסאת

קניון הנגב..... שמעתי שבעזריאלי זה גרם לתאונות.... למרות שכאן זה לא גרנדיוזי כמו בעזריאלי אבל הנהגים בסביבה באמת היו מסטולים קצת..... בהחלט מושך את תשומת הלב....גם את שלי! יוזמה מבורכת

אושר מ

New member
סבלנות יש לי ../images/Emo13.gif

אבל הרבה יותר קל להיות סבלני אם יודעים שזה יבוא....

or_k

New member
הנהגים פה

תמיד מסטולים בלי קשר ליוזמה המבורכת הזו!!!

wakshlak

New member
חיובי... וסיפור על מכונית שרופה...

(הנה כבר הסלנג הצבאי שלי... אך התכוונתי שהמעשה הוא חיובי). אמנם המעשה נעשה כדי לעודד קניות (ומעניין שעזריאלי בעל 7 הקניונים עושה זאת... :)), אך אני חושב שעקב המצב רוח הקשה והקודר במדינתינו, המעשה מבורך ואני מקווה שיעודד אנשים במצב רוחם ויעודד אותם גם להתנדב לעזור לאנשים בחברה הישראלית. מצחיק שהדבר גורם לפקקים באיילון... זה מזכיר לי שאמרו לפני שבוע בחדשות שהיה פקק במקום מסויים בגלל תאונה. העניין הוא שהמכונית השרופה מהתאונה כלל לא הפריעה לנסיעה (היא הייתה בצד הכביש), העניין הוא שכל המכוניות האטו כדי לראות אותה שרופה ומה קרה שם... אסף.

למעלה