24 בספטמבר שעון חורף

• פותח הנושא oc101
  • פורסם בתאריך

oc101

New member
24 בספטמבר שעון חורף ../images/Emo18.gif ../images/Emo29.gif

hatzehira

באמת עצוב. יוצא שגם החתונה שלנו

נופלת אחרי שעון החורף. אז מה, עדיין ההזמנות יצאו כבר ל - 19:30, והחופה תהיה בשמונה וחצי - בחושך!!

oc101

New member
we are getting marry at 25/9

i hope it won´t be dark the huppa will take place at 20:30 hatzehira

*שיר

New member
צר לי לאכזה אתכן בנות, אבל לפי

היומן שלי, השקיעה היא בסביבות 17:30 והחושך יורד ב- 18:00

אתי@

New member
מה, כתוב לך ביומן מתי השמש שוקעת?

השעות שאת כתבת הן סבירות באמצע החורף, אבל בספטמבר עוד מחשיך מאוחר יותר. אני מעריכה שבסוף ספטמבר השקיעה תהיה בערך ב- 18:30 וחושך ב- 19:00. היום זה בערך חצי שעה מאוחר יותר.

meyt

New member
שאלה

מתי כתבתם בהזמנה קבלת פנים ומתי חופה? אני כתבתי 19:30 קבלת פנים 20:30 חופה אבל נראה לי שאני אשנה ל20:00 כי באוקטובר זה כבר שעון חורף

אתי@

New member
גם אנחנו כתבנו ככה ואנחנו וזה מה

שנעשה - לדעתי 20:00 זה מוקדם מידי. יש אנשים שמגיעים אחרי העבודה ומגיעים מרחוק ולא הייתי רוצה שיחמיצו את החופה. מה שכן, החופה תתקיים ב- 20:30 בדיוק (ככה כתבנו בהזמנה) ולא נחכה למאחרים.

מזאלונה

New member
תשובה

אנחנו התחתנו בשעון קיץ (יולי). ההזמנה היתה לשעה 19:30 והחופה ב- 20:30. החופה התחילה בשעה 20:45 בערך, כך שזה לא משנה, גם בשעון קיץ החופה יוצאת בחושך. היתרון של שעון קיץ הוא שאפשר לערוך את הצילומים עד שעה מאוחרת יותר כי יש עדין אור, אבל מבחינת החופה אין שום הבדל.

*שיר

New member
כתוב לי כניסה ויציאת השבת ומזה

אפשר להסיק לגבי שקיעת השמש (כניסת השבת) והחושך (יציאת השבת). הסתכלתי על הזמנים של השבוע וראיתי שזה בדיוק ככה. אתמול כבר היה חושך בשבע וחצי.

אתי@

New member
לא מדויק! השבת אורכת 25 שעות

היא נכנסת כשעוד אור ויוצאת אחרי שמחשיך.

הילית*

New member
בנות, שלא יהיו לכן אשליות

אנחנו התחתנו באמצע אוגוסט והחופה היתה קצת אחרי 20:30 והייתה בחושך וזה היה בסדר גמור!

ברור. אני בטוחה שזה היה בחושך.

אני לא חושבת שמישהו מצפה שיהיה אור בחוץ, גם לא בשעה שמונה... אני אכן חושבת שאם כותבים את החופה בשמונה זה קצת לחוץ, כי אנשים עובדים לפחות עד 5 - 6 ואז צריך להגיע הביתה, להתקלח, ולהתלבש ולנסוע למקום. שמונה נראה לי מוקדם מידי. אני לא חושבת שהחושך רלוונטי פה בכלל. מישהי כתבה לי שאנשים מתעייפים כשיש חושך. נכון, בשתיים בלילה אנשים מתעייפים. ההבדל בין 8 ל8:30 הוא לא משמעותי מבחינת עייפות, לדעתי לפחות.

ababab

New member
אני מתחתנת ב25.9 וידעתי ../images/Emo6.gif

שזה אחרי שיש שעון חורף. וכתבנו קבלת פנים בשבע וחצי וחופה בשמונה (למרות שברור לנו שהיא תהיה מאוחר יותר). אז מה אם חשוך? גם בקיץ החופה בדרך כלל בחושך. אנשים מסתכלים על השעון לא על חושך. גם אם תעשו חופה מוקדם יותר היא תהיה בחושך בכל מקרה ולאנשים יהיה יותר קשה להגיע כי בכל זאת אנשים עובדים.. מי שמתחתנת ב - 24.9 ממש מגניב כי ב 12:00 שהרבה אנשים פורשים הדי גי יכול להזכיר להם שבעצם השעה עדיין 11:00 ושישארו יותר

oc101

New member
i´m also getting marry at 25/9 ! ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif

we are in "limon " wher are u getting marry ? hatzehira

ababab

New member
אני מתחתנת בעדן על המים

שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!!

למעלה