24 שעות באיה נאפה

meni1234

New member
24 שעות באיה נאפה

היי יש לנו 24 שעות להיות באיה נאפה שישי שבת מ17:00-17:00 מה לעשות איפה המקומות הכי נדירים מה לא לפספס מצידי שתי מועדונים בלילה העיקר להספיק כמה שיותר בלי לישון שניה תודה מראש מני

לכו לסקוור בלילה

חפשו פאב ומועדון שימצאו חן בעיניכם [בתכלס כל אחד המליץ על מועדון אחר. אז פשוט תבחרו :) ] ובבוקר למחרת לכו לניסיביץ'

1אניטוש

New member
מה זה חבילה כלשהי שכוללת יום בנאפה?

הייתי ממליצה ללכת לjazmin in זה פאב ממש ממש מדליק ככה בסביבות ה 11 ומשם ללכת לסקוור ולעשות סיבוב בבארים אם זה היה יום חמישי או שני הייתי ממליצה לך על האייס-מסיבת קצף אבל בשישי..אממ יש הרבה מועדונים שווים

אני הייתי ממליצה על

seniors frog או איך שלא רושמים את זה היינו שם פעמיים, והיה ממש כיף :> מושקע נורא

זה פאב נורא חמוד.

הוא נמצא ליד הcarwash אני נורא נהניתי שם הם מעלים את הבר באש P: ויש כאלה שהולכים על התקרה משהו ששווה לראות

kush kush

New member
גם אני ממליצה על הצפרדע ועל ה-

מועדון CAR WASH. צאו לשם ב10 בלילה ככה תעברו ממועדון למועדון הכל שפם צמוד ואתם לא צריכים לשלןם בכניסה כי כולם דנס בארים.. אז תחגגו, וב2 בבוקר תלכו לאחד המועדונים כמו הקאר ווש שממש נחמד. תקנו שתיה עם כרטיסים חינם וזה יחסוך לכם.. שאתם מסיימים תקאר וואש תסתובבו בדנס בארים לכו לעיר לחנויות {חלקן ורובן פתוחות בלילה} ולכו לים לפעלויות מים.

motiNY

New member
רק אל תשכחו

לבוא לקידוש בבית חב"ד בשעה 19:00 ביום שישי. כולם שם!

hazir10

New member
אני ממליץ שלא תבואו בכלל

חבל להיות רק 24 שעות .. הייתי מעדיף לחתוך תוורידים :)

A dirr

New member
וואי אי אפשר לעשות כלום ביום

אני ב7 ימים הרגשתי שהפסדתי מה שאני ממליץ לכו בבוקר לים, בערב לסטרסקיס\בלאק אנד וויט\להכנס לקאסל או לאייס, חובה 2 מועדונים לפחות... ואיזה פאב שניראה לכם הכי טוב... זהו...

למעלה