24 שעות ביממה תתחדשו על הפורוםםםםםםםםםםםםםם
א איירה גיינס New member 13/7/03 #5 את לא נחמדה (אני חושב) רציתי לדעת איך קוראים לך ואת לא כותבת שלום וברוכה הבאה גם אני חדש פה את רואה 24?
את לא נחמדה (אני חושב) רציתי לדעת איך קוראים לך ואת לא כותבת שלום וברוכה הבאה גם אני חדש פה את רואה 24?
מ משיייי New member 14/7/03 #7 אתה יכול לחששב מה שבא לך אבל את האמת אתה לא יודע ומתי שאלת אותי לשמי? ולמה השם שלי כל כך מעניין אותך? תודה על קבלת הפנים הלא משהו משהו שלך וברוך הבא גם לך
אתה יכול לחששב מה שבא לך אבל את האמת אתה לא יודע ומתי שאלת אותי לשמי? ולמה השם שלי כל כך מעניין אותך? תודה על קבלת הפנים הלא משהו משהו שלך וברוך הבא גם לך
א איירה גיינס New member 14/7/03 #11 אם את לא יודעת מה עושים פה אז... זה פורום של 24!!! מה את חושבת שעושים פה?!?!?! אל תחשבי שיש לי בעיה איתך, אבל כן יש לי בעיה איתך! לא כותבת שמות, לא יודעת מה עושים בפורום של 24 אז מה כן את יודעת
אם את לא יודעת מה עושים פה אז... זה פורום של 24!!! מה את חושבת שעושים פה?!?!?! אל תחשבי שיש לי בעיה איתך, אבל כן יש לי בעיה איתך! לא כותבת שמות, לא יודעת מה עושים בפורום של 24 אז מה כן את יודעת
L LiveInACloud New member 14/7/03 #12 שמע, מילא שאין לך בעיה איתה.. אבל זה שיש לך בעיה איתה.. זה קצת מוזר.
א איירה גיינס New member 15/7/03 #14 אני מצטער שלא יתיחסתי אליך יפה. זה לא היה נחמד מצדי ואני מקווה שיהיה לך כיף בפורום הזה. דרך אגב ראית בכלל 24?
אני מצטער שלא יתיחסתי אליך יפה. זה לא היה נחמד מצדי ואני מקווה שיהיה לך כיף בפורום הזה. דרך אגב ראית בכלל 24?