24 שעות בת"א+ גלישה לשרון בשבת
רביעי חמישי בילינו בת"א הגשומה.
רביעי בוקר- 2 סנדווצים טובים האחד עם גאודה חמאה ועגבניה, השני נקרא שחיתות עם פרוסות סלק וגבינה צרפתית רכה.שחכתי שמה.יחד עם קפה מצויין ביעקבס כפר הרואה- מומלץ.
צהרי רביעי- גשם הוביל אותנו לפתחה של מסעדת הראמן
Men Tenten Ramen Bar
לקחנו 2 מנות.האחת על בסיס עוף והשניה על בסיס חזיר.לא אישית היה ממש לא טעים...יצאנו.
נכנסנו לקפה נורדוי.הזמנו את עוגת הגבינה המפורסמת, הפוך ושוקו חם שנאמר לנו שהוא מצויין(ע"י הברמן).ובכן...המקום אכן נראה אירופאי ועם גינונים גבוהים.שרות ללא דופי.
העוגה- טעימה אך ממש לא הבנתי על מה הבאז.טעימה אך לא רגשה אותי.השוקו החם היה פושר וממש לא מיוחד..מילא.
ערב- נכנסנו לוונג בקצה שדרות רוטשילד.
מרק פו מצויין השכיח את הראמן מהצהריים
ספרינג רול ממולא ירקות ועוף עם רטבים טובים
מנת קארי עם אורז לצידה
היה יופי.
מוחיטו שהוזמן היה מתוק עד מאוד.יותר מידי.
בוקר- הפוך וקראסון בmilk שבר' בית האשל ביפו-מעולה.
צהרים בפועה שבשוק הפשפשים:
מרק כתום שלצידו 2 פרוסות לחם
מג'דרת אורז פרא ולצידה יוגורט וסלט ירקות קצוץ
פרחי כרובית מטוגנת.
המנות נדיבות מאוד- וטעימות מאוד.אהבנו
הצטיידות בחומוס ומסבחה עלי קראוון- מעולה.הספיק עד שבת.
הצטיידות נוספת בעוגת הפרג המפורסמת מקונדיטוריית וייס בקינג ג'ורג'- כגודל הציפיה לאחר שנים שלא אכלתי-כך האכזבה.בתוך העוגה מילוי רב של ממרח פרג מריר.איפה הפרג ואיפה הטעם של 15 שנים לאחור?...הועבר הלאה.
שבת- בנדיקט בביתן אהרון
ביגל שיפון אבוקדו וחביתה
ביצים עלומות על מצע תרד ושמנת
פינקייק עם מייפל ו2 הפוך.
פעם שניה שלי ברשת.בתכלס לא אהבתי.הביגלים סמרטוטיים ותחושה חזקה של אוכל רשת(נכון זאת רשת ולא משהו ארטינזלי..)מצד שדני פתוח בשבת וזה כבר טוב
הפיינקיקס סיפק את הסחורה
אהבתי שבכול המקומות שלהעיל הזמנתי הפוך על בסיס חלב אורז שקדים.סליחה מראש שאין מחירים מצויינים בגוף ההודעה.יותר מידי מקומות בזמן מועט.
רביעי חמישי בילינו בת"א הגשומה.
רביעי בוקר- 2 סנדווצים טובים האחד עם גאודה חמאה ועגבניה, השני נקרא שחיתות עם פרוסות סלק וגבינה צרפתית רכה.שחכתי שמה.יחד עם קפה מצויין ביעקבס כפר הרואה- מומלץ.
צהרי רביעי- גשם הוביל אותנו לפתחה של מסעדת הראמן
Men Tenten Ramen Bar
לקחנו 2 מנות.האחת על בסיס עוף והשניה על בסיס חזיר.לא אישית היה ממש לא טעים...יצאנו.
נכנסנו לקפה נורדוי.הזמנו את עוגת הגבינה המפורסמת, הפוך ושוקו חם שנאמר לנו שהוא מצויין(ע"י הברמן).ובכן...המקום אכן נראה אירופאי ועם גינונים גבוהים.שרות ללא דופי.
העוגה- טעימה אך ממש לא הבנתי על מה הבאז.טעימה אך לא רגשה אותי.השוקו החם היה פושר וממש לא מיוחד..מילא.
ערב- נכנסנו לוונג בקצה שדרות רוטשילד.
מרק פו מצויין השכיח את הראמן מהצהריים
ספרינג רול ממולא ירקות ועוף עם רטבים טובים
מנת קארי עם אורז לצידה
היה יופי.
מוחיטו שהוזמן היה מתוק עד מאוד.יותר מידי.
בוקר- הפוך וקראסון בmilk שבר' בית האשל ביפו-מעולה.
צהרים בפועה שבשוק הפשפשים:
מרק כתום שלצידו 2 פרוסות לחם
מג'דרת אורז פרא ולצידה יוגורט וסלט ירקות קצוץ
פרחי כרובית מטוגנת.
המנות נדיבות מאוד- וטעימות מאוד.אהבנו
הצטיידות בחומוס ומסבחה עלי קראוון- מעולה.הספיק עד שבת.
הצטיידות נוספת בעוגת הפרג המפורסמת מקונדיטוריית וייס בקינג ג'ורג'- כגודל הציפיה לאחר שנים שלא אכלתי-כך האכזבה.בתוך העוגה מילוי רב של ממרח פרג מריר.איפה הפרג ואיפה הטעם של 15 שנים לאחור?...הועבר הלאה.
שבת- בנדיקט בביתן אהרון
ביגל שיפון אבוקדו וחביתה
ביצים עלומות על מצע תרד ושמנת
פינקייק עם מייפל ו2 הפוך.
פעם שניה שלי ברשת.בתכלס לא אהבתי.הביגלים סמרטוטיים ותחושה חזקה של אוכל רשת(נכון זאת רשת ולא משהו ארטינזלי..)מצד שדני פתוח בשבת וזה כבר טוב
הפיינקיקס סיפק את הסחורה
אהבתי שבכול המקומות שלהעיל הזמנתי הפוך על בסיס חלב אורז שקדים.סליחה מראש שאין מחירים מצויינים בגוף ההודעה.יותר מידי מקומות בזמן מועט.