24 שעות

Crossface

New member
24 שעות

24 שעות, איך זה יכול להיות !? הרי תמיד שמרת על עצמך, לא עישנת, לא שתית, תמיד הייתה בריא כמו שור ועכשיו? איך זה ייתכן, 24 שעות. אתה חושב על החיים שלך, איזה בזבוז, 12 שנים של לימודים ובשביל מה? אתה שומע את אבא שלך צועק: "תלמד שיהיה ממך משהו, תלמד שתהיה לך אישה, יהיו לך ילדים תפרנס אותם". איזה אישה ואיזה ילדים 24 שעות והכול נגמר, כולה בן 20. מה עכשיו? יש לך תוכניות, שאיפות, חלומות, אהבות, חיים שלמים לדחוף ב- 24 שעות. תחשוב על זה 24 שעות זה לא הרבה זמן, אז מה אתה עושה בהן? לא שאלה קלה נכון? אז? אולי להיות עם החברים בשעות האחרונות? הרי תמיד היו שם בשבילך ואתה בשבילם. אולי עם המשפחה, כי משפחה זה הכי קרוב, זמן טוב להשלים עם האחים המעצבנים שלך לא? או אולי לעשות את כל הדברים שכל כך פחדת מהם? בנג´י או צניחה חופשית? פחדת מהם פחד מוות, אבל אתה כבר לא פוחד מהמוות נכון? לא, לא ב- 24 שעות האלו. אז מה בכל זאת? אני יודע, תעשה את הדבר שאתה הכי פוחד ממנו: להתחיל עם החמודה הזו מהסופר שאתה דלוק עליה כבר שנה, תמיד אמרת שתמות אם היא תגיד לך לא, נו זו ההזדמנות שלך. כל כך הרבה דברים, כל כך מעט זמן. אבל עכשיו כבר מאוחר, למה? כי מה- 24 שעות נשארו רק כמה שניות. את ה- 24 שעות בזבזת במחשבה איך לבזבז אותן. ובשניות האחרונות שלך אתה נזכר בבדיחה על הרופא שאומר לחולה שלו שיש לו חדשות טובות… וחדשות רעות.

tairon

New member
ווואווו... קרוסס

נשארתי מול זה פעור פה... לא יודע מה ניתן לעשות ב24 שעות.. מאיפה מתחילים בכלל.. זה כאילו מלחמה נגד מחוגי השעון מפחידדד לאללה

24 אפשר להרגע

24 שעות. כבר לא צריך "להספיק" שום דבר. כבר לא צריך לדאוג משום דבר. לא צריך להתחיל שום דבר חדש כי לא נספיק. אז אפשר פשוט להרגע, להתרווח, לעשות דברים שאנחנו נורא אוהבים, לשמוח, לחבק את מי שאנחנו אוהבים, מצד שני אם רוצים אפשר גם: לשתות המון קפה (אני עכשיו בגמילת צמצום לשתי כוסות ליום וזה קשה, מרחרחת את הצנצנת וכאלה)
אפשר גם לשתות המון אלכוהול (לא נספיק להנגאובר) בקיצור, להנות מכל רגע ורגע ולמצות אותו עד שצ´ יוצאת (נו, מין חידוד שכזה "למצות" - צ´ = "למות") וזהו. אז לא מפחיד.

טוב אם זה מה שנשאר...

אז להעביר ת´בעסה בסבבה לא? מי שאוהב נעים יעשה לו משהו נעים ומי שרוצה להספיק עוד ועוד ירוץ להספיק ומי שרוצה להיות עם אהוביו יהיה איתם, לא יודעת למה התכוונת קרוס-אבל אם מדובר על מוות.. יש אנשים שהולכים לפתע ויש שכאלה שיודעים בעוד מועד ואם הייתי יודעת מראש הייתי רוצה עד כמה שאפשר לדעת למות כמו שידעתי לחיות...

לא הייתי רוצה להתנסות ב-24 שעות.

גם לי נראה כמו מרוץ מטורף, ותמיד אי אפשר להספיק, כי תמיד יש עוד...........

למעלה