24/04 מוצאי יום העצמאות

petit

New member
24/04 מוצאי יום העצמאות

רמי,ריטה ועוד אמנים בפארק הירקון אני אגיע לשם רק אם אמצא פרוטקציה עם גישה לאזור הבמה אחרת, זה יהיה סיוט. מוזר שרק היום בערב היה איזכור על ההופעה של ריטה בטלויזיה ב10 הכי. זה היה די ברור בפרומו שלהם לא?

PRINCESS GINA

New member
אני גם חושבת שאני יחפש גישה...

לבמה אחרת אין מצב להגיע לשם.. שלא לדבר על זה שאי אפשר להתקרב לתל אביב עם אוטו באותו יום..

Dug E

New member
שמעתי על זה וממש שמחתי!

כל העולם ואחותו יהיו שם...הולך להיות בלאגן כמו שלא היה אף פעם בפארק הירקון..אפילו יותר מאירועי ישראכרט ב2005. (במיוחד שיש על האש חופשי שמי שמשיג עשירית שיפוד מקבל ממני מה שהוא רוצה
)
. מישהו יודע את רשימת האמנים המלאה?

האמנים

יום עצמאות 24.4... בין השעות 21:00 -24:00 אירוע פתוח לחגיגות עצמאות, בגבעת ההופעות פארק הירקון נינט עם אלבום הבכורה 'יחפה' עוד במופע ישירו, משינה, עברי לידר, רמי וריטה

רותם xx

New member
מסיבה ענקית בגני יהושע עם מופעים מטורפים!

ארקדי גאידמק מתכנן להפעיל ביום העצמאות חגיגה שתימשך 13 שעות בפארק הירקון בתל אביב אירוע ענק הכולל בתוכו שלל אטרציות, הפעלות חווייתיות ובימות אומנים צפוי מיום העצמאות בבוקר ועד שעות הלילה10:00 \23:00 האמנים ריטה רמי נינט עברי לידר עופר ניסים השמועה לא סגור. שלמה ארצי, יהודה פוליקר ומשינה מאיה בוסקילה

שלמה פוליקר מאיה../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

שמדובר בגידאמק אנשים נוטים להיסחף עברי, נינט, משינה, רמי ריטה ואם אמרת עופר ניסים אז זה הגיוני... כנראה, הוא ירקיד את הקהל עד הבוקר... יותר מדי אומנים זה לא הגיוני, בכל אופן מי שרשמתי יופיע בטוח כנראה...

למעלה