באופן אישי לא אהבתי אף פעם את אלביס (אוסף הלהיטים השלם שלו מצוי בתקליטיה שלי כברירת מחדל אחרי, שהוא נמכר בברלין במחיר מציאה
), ולדעתי המורשת שלו נופחה מעבר לפרופורציות. נכון, הוא היה זמר מצליח מאוד לתקופתו, אבל איזו איכות והשפעה היו לו ? היו לו להיטים טובים, אבל לא מעט להיטי שמאלץ דביקים. מילא אם היית אומר מייקל ג'קסון, אבל - על טעם וריח אין מה להתווכח
I guess we'll never understand The sense of your leaving Was it the way it was planned? And so we grace another table And raise our glasses one more time There's a face at the window And I ain't never, never sayin' goodbye...
אני זוכר עד היום את היום המר הזה ../images/Emo46.gif
יום ראשון, 24.11.1991 , זה היה 4 ימים לפני הגיוס שלי, שמעתי בחדשות 9 בערב שפרדי הלך לעולמו, האמת ? הרגשה נוראית כאילו סכין חד חותך אותך בפנים, בפרט הידיעה שאין ולא יהיה לו תחליף או מישהו שאפילו מתקרב ליכולות הווקאליות שלו.
לזכרו של האחד והיחיד ../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif
לזכרו של פרדי שלמוזיקה הנפלאה שלו התוודעתי בגיל 13, 9 שנים אחרי שהוא נפטר. אני מרגישה שלמרות שחלפו כבר 19 שנים מאז מותו והמוזיקה שלו פשוט תמשיך לחיות בי, למרות שכשהוא נפטר הייתי בסה"כ בת 4. באחת התגובות ביוטיוב הייתה תגובה שמאוד הזדהיתי איתה : (היא הייתה באנגלית) - "פרדי לא מת, הוא פשוט מלמד את האלוהים ואת כל המלאכים לשיר"
אחד האנשים המיוחדים שאי פעם היו קיימים. פצצת אנרגיה וכשרון עם קול מטריף ויכולת נגינה מדהימה בפסנתר. תמיד אלך בדרך שהתווית - אשמור על החיוך, על ההומור ועל שמחת החיים. אני מניחה שלא איבדת אותם בדרך למעלה
בריאן כתב באתר שלו על פרדי. הוא צלם את עצמו עם חולצה שפרדי מופיע עליה. זה אחד הדברים היותר עצובים שראיתי ביומיים האחרונים - חבל שהם לא יכולים לעמוד זה לצד זה
הוא נראה פשוט נורא כשהוא בלי הכנה מוקדמת (פן וכאלו) וזה לא משנה בן כמה הוא. אני דווקא מאד מעריכה את היכולת שלו להיראות הוא עצמו, בלי משחקים וניתוחים, בוטוקס ושטויות (ע"ע ג'ו פרי וסטיבן טיילר). קחי בחשבון שכמו שהוא כתב שם, הוא היה אחרי לוויה + יום השנה לפרדי. גם אני לא הייתי נראית זוהרת במיוחד אילו הייתי בנעליו.
אני גם חושבת שהוא הזדקן בכבוד ואני גם מעריכה את הישירות שלו. מה שהתכוונתי להגיד היה שהעד לפני כמה חודשים הגוף (והשיער) נראו במצב יותר טוב. העיקר שהוא חי ובועט