2. המוזיקה שלהם מדהימה! 3. הליריקסים שלהם כל כך נכונים ^^. 4. מיי כימיקל רומאנס מעריצים אותם XD 5. הם הזויים לגמרי חח. 6. הם מתלבשים יפה [?] *חושבת על עוד סיבות...* 7. הם הכירו לי את כל עולם המוזיקה הזה. בינתיים אין לי עוד >< נחשוב אח"כ..
הם מצליחים להוכיח את עצמם יפה גם אחרי יותר מ-19 שנות קיום בתור להקה 9. הם חלק גדול מהאחראים להצלחה של הפאנק בשנות ה-90, אם הפאנק באותה תקופה לא היה שייך אך ורק להם 10. הם שואפים השראה מהראמונז והסקס פיסטולז 11. הם כותבים ויוצרים את המוזיקה שלהם בעצמם, ומתאימים אותה לחיים שלהם (אינסומניאק והעובדה שבלילה בילי לא נרדם בגלל ג'ואי וזה) 12. כי אי אפשר להתעלם משלושת הדיסקים הראשונים והמצויינים שלהם [למה רק 25? בואו ננסה 100!!]
וכל מילה נוספת מיותרת. 14.הם נותנים על הבמה את השואו הכי טוב שיכול להיות. 15.הם דואגים לחברה ולסביבה. 16.הם רודפי צדק (למשל שמעתי שהם מקפידים שכרטיסים להופעות שלהם לא יעלו יותר מ-20$) 17.הם עושים מעשים טובים (ההופעה שלהם בלייב8,או שהם פעם שרו למישהו בקומה את השירים האהובים עליו,והוא התעורר). 18.הם מצחיקים. 19.הם מדהימים. 20.הם ממכרים.
21. הם לא ממוסחרים 22. כל מה שהם עשו אי פעם הפך להצלחה שכל העולם דיבר עליה 23. הם אחת להקות הפאנק\רוק הכי מוערכת בעולם 24. הם היו השראה לבלינק182 25. תסתכלו עליהם!!!! אפשר לא לאהוב אותם????
מה שכן, שמעתי את מארק אומר פעם שהם פתחו בשבילם דלתות. וזה די נכון. לא נראה לי שבלינק היו מצליחים כמו שהם הצליחו אם כמה שנים קודם גרין דיי לא היו מכניסים למיינסטרים את הסגנון.
ואת החיוך ../images/Emo99.gif+../images/Emo207.gif
חלמתי אגב היום בלילה,שהם באים לארץ,ואני צריכה כמובן לבקש רשות מאמא ללכת אז היא אומרת "נראה". אגב,שמעתי שבהופעות הם לפעמים מעלים מתופף,גיסריסט ובסיסט לבמה,ונותנים לו חיבוקים וכאלה.. זה נכון?