25 סיבות לאהוב את גרין דיי!

hermaioni

New member
...../images/Emo41.gif

1. בילי
2. המוזיקה שלהם מדהימה! 3. הליריקסים שלהם כל כך נכונים ^^. 4. מיי כימיקל רומאנס מעריצים אותם XD 5. הם הזויים לגמרי חח. 6. הם מתלבשים יפה [?] *חושבת על עוד סיבות...* 7. הם הכירו לי את כל עולם המוזיקה הזה. בינתיים אין לי עוד >< נחשוב אח"כ..

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|8.

הם מצליחים להוכיח את עצמם יפה גם אחרי יותר מ-19 שנות קיום בתור להקה 9. הם חלק גדול מהאחראים להצלחה של הפאנק בשנות ה-90, אם הפאנק באותה תקופה לא היה שייך אך ורק להם 10. הם שואפים השראה מהראמונז והסקס פיסטולז 11. הם כותבים ויוצרים את המוזיקה שלהם בעצמם, ומתאימים אותה לחיים שלהם (אינסומניאק והעובדה שבלילה בילי לא נרדם בגלל ג'ואי וזה) 12. כי אי אפשר להתעלם משלושת הדיסקים הראשונים והמצויינים שלהם [למה רק 25? בואו ננסה 100!!]

עוד קצת

13. טרה קול
וכל מילה נוספת מיותרת. 14.הם נותנים על הבמה את השואו הכי טוב שיכול להיות. 15.הם דואגים לחברה ולסביבה. 16.הם רודפי צדק (למשל שמעתי שהם מקפידים שכרטיסים להופעות שלהם לא יעלו יותר מ-20$) 17.הם עושים מעשים טובים (ההופעה שלהם בלייב8,או שהם פעם שרו למישהו בקומה את השירים האהובים עליו,והוא התעורר). 18.הם מצחיקים. 19.הם מדהימים. 20.הם ממכרים.

דניתיי16

New member
עוד 5

21. הם לא ממוסחרים 22. כל מה שהם עשו אי פעם הפך להצלחה שכל העולם דיבר עליה 23. הם אחת להקות הפאנק\רוק הכי מוערכת בעולם 24. הם היו השראה לבלינק182 25. תסתכלו עליהם!!!! אפשר לא לאהוב אותם????

הם אולי ממוסחרים

אבל אאל"ט, הם או מישהו אחר פעם אמר שזה לא נקרא להיות ממוסחר,זה נקרא להצליח.

clam

New member
הם לא היו השראה לבלינק

מה שכן, שמעתי את מארק אומר פעם שהם פתחו בשבילם דלתות. וזה די נכון. לא נראה לי שבלינק היו מצליחים כמו שהם הצליחו אם כמה שנים קודם גרין דיי לא היו מכניסים למיינסטרים את הסגנון.

דניתיי16

New member
מיי כימיקל רומאנס מעריצים אותם????

דייייי... חח אני שונאת אותם[את מיי כימיקל רומאנס ]

../images/Emo207.gif מישהו יודע

מה האימייל מעריצים שלהם? (כאילו,האימייל שנועד כדי שמעריצים ישלחו להם מכתבים וכו')

דניתיי16

New member
איך אתן יכולות לבחור אחד?

חחח אני מנסה כל כך הרבה זמן למצוא את האהוב עליי ואני לא מצליחה!!במילים אחרות..היתי עושה את שלושתם!

חח

תהיי בטוחה שהם כבר עשו זה את זה XDD ואם את רוצה,אני מוכנה להעלות לפה תמונות של טרה,כי יש לי אחת על מחשב,מדהימה פשוט. ורואים את העיניים,מתאהבים..

ואת החיוך ../images/Emo99.gif+../images/Emo207.gif

חלמתי אגב היום בלילה,שהם באים לארץ,ואני צריכה כמובן לבקש רשות מאמא ללכת אז היא אומרת "נראה". אגב,שמעתי שבהופעות הם לפעמים מעלים מתופף,גיסריסט ובסיסט לבמה,ונותנים לו חיבוקים וכאלה.. זה נכון?

למעלה