25 סרטי-המשך ב-2003:

GD4EVeR

New member
25 סרטי-המשך ב-2003: ../images/Emo12.gif

הרשימה, כפי שהתפרסמה באתר של MSNBC: "Final Destination 2" "Shanghai Knights" "The Jungle Book II" "X2: X-Men United" "The Matrix Reloaded" "Pokemon Heroes" "2 Fast 2 Furious" "Dumb & Dumberer: When Harry Met Lloyd" "Rugrats Go Wild" "Charlie’s Angels: Full Throttle" "Legally Blonde 2: Red, White & Blonde" "Terminator 3: Rise of the Machines" "Bad Boys II" "Exorcist: The Beginning" "Spy Kids 3-D: Game Over" "Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life" "American Wedding" "Freddy vs. Jason" "Jeepers Creepers 2" "Once Upon a Time in Mexico" "Scary Movie 3" "The Whole Ten Yards" "The Matrix Revolutions" "Barbershop 2" "The Lord of the Rings: The Return of the King" ראיתם? יש גם (Dumb & Dumber 2 (Dumb & Dumberer...

okok4

New member
Dumb & Dumber

מדובר בפריקוול לתקופת התיכון ללא השחקנים המקוריים.

zViper

New member
אכן הולך להיות עוד יותר שמח../images/Emo6.gif

עם כל סרטי ההמשך השונים... אגב, בנוגע לשחקנים הלא-מקוריים, מצאו שניים שהם שני-טיפות עיניים דומים קופי למקוריים ומטורפים כמוהם!

xpac

New member
"מגרש השדים-ההתחלה"?! WTF??

זה יהיה כמו דרקון אדום,נכון? על מה זה יהיה בכלל?

zViper

New member
אם איני טועה...

זה יהיה על המפגש הראשון, בין הכומר לפולטרגייסט שנכנס בילדה בסרט הראשון

לא פיה

New member
אני חושבת ש-2003 תזכר לעד

כ"שנת הדה-ז'ה-וו" בתעשיית הקולנוע. אני רק שמחה ש"הארי פוטר והאסיר מאזקבאן" יצא רק בשנה הבאה
.

בוביץ

New member
כן ככה נראה לפחות יש

את הסרט האחרון של שר הטבעות והאם הפעם הוא לא יקבל אוסקר אני פשוט אהרוג אותם....... ומי בכלל צריך המשך למת לצעוק 3? השני היה גדרוע למה לעשות עוד אחד? או לספי קידס3 יעלה זה עבר זמנו..

GD4EVeR

New member
Seriously

שהולך להיקרא, אם הוא באמת ייצא בסוף: "?Seriously Dude, Where's My Car"

שאלה לא כל כך קשורה לנושא...

יש אתר שניתן לבדוק בו תאריכים שבהם יוצאים סרטים בארץ?

למעלה