25 שנה ל-BAD סוני מוציאה מארז מיוחד!!!!

abigaillovesmj

New member
25 שנה ל-BAD סוני מוציאה מארז מיוחד!!!!

השנה יימלאו 25 שנה לצאתו של האלבום BAD. כדי לחגוג את המאורע העיזבוןן של מייקל וסוני יוציאו ב- 18.9 מארז של שלושה דיסקים ו-DVD.

המארז יכלול:
- את הדיסק המקורי
- שירים שלא שוחררו עד כה והוקלטו בסטודיו של מייקל בהייבנהרסט (אני מעריכה שהמשמעות היא שהשירים הוקלטו בתקופה שעוד גר שם). בדיסק הזה יהיו גרסאות דמו מוקדמות לשירים שנכנסו לאלבום וגם דמואים לשירים שלא נכנסו לאלבום. בסוני מדגישים שכל המוסיקה תשוחרר כפי שהוקלטה במקור - כלומר שהם לא מתכוונים להתעסק עם זה ולהוסיף לזה דברים. בנוסף בדיסק יהיו רימיקסים חדשים.
- דיסק הופעה: הקלטה של ההופעה של מייקל בוומבלי ב-1988
- DVD של ההופעה של מייקל בוומבלי ב-1988
- שני ספרונים עם תמונות שעוד לא נראו מההקלטות של BAD, צילומי הקליפים ומסע ההופעות

הסינגל הראשון מהמארז ייצא ב-5.6 והוא יהיה הסינגל הראשון שיצא מהאלבום: I JUST CAN'T STOP LOVING YOU ואתו ישוחרר שיר שלא יצא עד כה בשם - DON'T BE MESSIN' ROUND (DEMO). ממה שאני מבינה הוא ייצא רק בארה"ב.

לינק להודעה לעיתונות

mjj2010

New member
ישששש סוףסוף המופע בוואמבלי :p

אבל למה לא עכשיוו לחכות 4 חודשים אוףף

m195809ppb19

New member
האם אין לחברת סוני מעט בושה

כשהיא מנסה לעשות כסף מהמוזיקה המשובחת של מייקל לאחר שהיא טרפדה את האלבום הנפלא "בלתי מנוצח"?! המעשה הזה בלתי נשכח ובלתי נסלח ואילו זה היה תלוי בי לא הייתי מאפשרת לה להוציא מארז מיוחד.

mjj2010

New member
זה לא הם ספציפית

זה לאותה תקופה היה המנכל טומי מטולה שגרם לזה וקצת אחרי כול הבאלגן הוא פוטר וממזמן יש שם מנכל חדש

GM1988

Well-known member
ואוו סוף סוף יוצא רשמית הDVD של ההופעה!!!

יששששששששששש
כמה שחיכיתי שתהיה אפשרות לצפות בהופעה המלאה מהוומבלי בDVD, והנה זה קורה אוטוטו

GM1988

Well-known member
אני מחכה בסבלנות ורוצה פשוט ליהנות

מהרגעים האלה של ההמתנה עד שיגיע הרגע המיוחד שאצפה בDVD של ההופעה האגדית הזו

EB10000

New member
לא לקנות!!!

כשסוני עושים REMASTER הם פשוט הורסים את האיכות של המוסיקה כי הם מבצעים דחיסה דינאמית כדי שהדיסק ישמע יותר חזק, מה שמוציא את הנשמה מהמוסיקה.. אפשר לקוא על זה המון באינטרנט. חפשו את הערך REMASTERED CDS או DYNAMIC COMPRESSION הנה דוגמה:
http://www.youtube.com/watch?v=7UjQc0dM4H4

אני הייתי ממתין עד שהאלבום יצא למכירה ואז מוריד אותו באיכות FLAC כולל סריקת החוברת והעטיפות מטורנט... מסוני גונבים, לא קונים! אגב הם הוציאו רק פס קול להופעה מוומבלי כדי שלקראת חג המולד הם יוכלו להוציא מהמעריצים עוד כסף כאשר יוציאו את אותה ההופעה ב DVD וכעבור כמה חודשים בבלו ריי...

morigo

New member

אני בדעה שלך, סוני גנבים! זאת הסיבה שאני לא אקנה שום דבר שייצא מהטלפיים של סוני!

למעלה