25/5/2012

abigaillovesmj

New member
25/5/2012

אנחנו נכנסים לחודש קשה. אנו חודש לפני היום בו ימלאו 3 שנים למותו של מייקל. זה כל כך מוזר להגיד את זה. כאילו מצד אחד לא עברו "רק" 3 שנים אלא עשורים ומצד שני כאילו זה היה רק אתמול. עד שהוא מת לא ידעתי שאפשר להרגיש ככה לגבי הזמן - שכאילו עבר מהר ומאוד לאט בו זמנית.

זה חודש אקסטרא רגיש וחשוב שנהיה עדינים עם עצמנו

מה אתם עושים שגורם לכם להרגיש טוב יותר?

שתפו עם כולם - ככה נוכל לעזור אחד לשני

morigo

New member
באמת קשה...

עד מלפני 3 שנים לא ידעתי מה אפשר להרגיש ברגע שמוות מגיע למישהו קרוב אליך... כן, נכון, הייתי מעריצה בארון של מייקל, לא הכרתי את כל השירים שלו-רק מה שיצא קקליפ, ועדיין קמתי ביום שישי 26/6/09 בבוקר לעבודה עם שמחה שבא הסופ"ש הדלקתי טלוויזיה והרגשתי שמישהו לקח לי את האוויר... בכיתי ובכיתי ועד היום יש רגעים שחנוק לי בגרון... לצערי הצלחתי לקחת את המוות של מייקל בפרופורציה כשסבא שלי נפטר בספטמבר 2010 ואז באמת הרגשתי מזה מוות של בן אדם שקרוב אליך...
בקיצור, מאז המוות של מייקל, השירים שלו לא מפסיקים להתנגן אצלי-יום יום (החברים והמשפחה כבר השתגעו...) ובזמני הפנוי אני נכנסת ליו טיוב לראות כמה מייקל עזר לעולם, רואה ראיונות איתו, סרטי בית שהוא שיחרר לעיתונות, רואה את THIS IS IT ושאר ההופעות, הכי מספק אותי שאני מוצאת מדי פעם ראיונות עם כתבים שמודים שהם היו נגד מייקל ואז ביררו לעומק ושינו את הדעה לגמרי...
אני לא מאמינה שלא ייצא לי לראות אותו, אבל אין ספק שבעולם שלי הוא חי ובועט!

זה דבר כל כך קשה...

פעם בטוח הייתי חושבת שזה מוזר שבן אדם שבכלל לא פגש מישהו, אוהב אותו בצורה לא נורמאלית, ומתאבל עליו כאילו הוא היה חלק מהמשפחה שלו. אבל עכשיו? אני מבינה שכן אפשרי להרגיש ככה. זה לא שונה בכלל אם זה היה מישהו שהיה נוכח בחיים שלך מגיל 0. לאהוב מישהו זה לאהוב אותו על כל הלב, הנשמה, עם כל כולך. זה לא משנה איפה הוא היה בחיים שלך, או האם ראית אותו או האם הוא ידע על קיומך. זה מה שאת מרגישה בלב! ומה שאני מרגישה בלב? זאת צביטה ממש אבל ממש חזקה. כאילו קורעים חלק ממני. מייקל שינה בי כל כך הרבה, מייקל שינה אותי לחלוטין. כשהבנתי מי זה מייקל נהייתי מגוננת יותר על החברות שלי, יותר ילדה בלב, יותר שמחה ויותר מאושרת, יותר עם הרצון לעזור לזולת. תמיד הסתכלתי על חצי הכוס המלאה. אבל ככל שאני מגיעה ליום הזה, אני מרגישה שאוליי, אין באמת חצי כוס מלאה. ושהכול זה אוויר. לשום דבר אין סיבה, הכל קורה כי זה קורה. ואי אפשר להבין למה זה קורה. כאילו אלוהים מחליט לקחת מאיתנו מישהו, אז הוא יכול.. כי מה אנחנו? הבובות על החוטים שלו, הוא יכול לעשות בנו כרצונו. ואנחנו לא יכולים להוציא הגה. כי לצעוק, לבכות, ולהרגיש כאב... לא יחזיר אף אדם מהמוות.
אני פשוט לא מצליחה להבין למה, למה אני מרגישה כזה געגוע עמוק למייקל, למה אני מרגישה שהוא חיי לי בלב, למה אני מרגישה בחוסר שלו. אבל... אני חושבת שזה קורה, כי בכל פעם שאני רוצה ראיון, שאני רואה את הקליפים.. אני חושבת לעצמי "ואם הוא היה כאן?" ומשם הכל זורם לבכי וכאב.
אבל בשביל להתגבר על זה, כי אני ילדה שלא אוהבת לבכות בכלל, אני סוג של אגוז קשה לפיצוח [
], אני תמיד אומרת, אגדה כמוהו? לא מתה, היא תמיד נשארת בעולם הזה. זה שהוא לא דורך עד האדמה המדממת הזאת, זה שהוא לא נושם את האוויר המזוהם והדוחה שאנחנו נושמים, לא אומר שהוא לא כאן. כי הוא כאן, הוא נושם, הוא מגן עלינו, על כ-ו-ל-נ-ו, הוא מדריך אותנו, הוא עוזר לנו.. זה לא משנה אם הוא כאן, או שם, מייקל תמיד עוזר..
זאת גם הסיבה למה אני אף פעם, אבל א-ף פ-ע-ם, לא משתמשת בלשון עבר כשאני מדברת עליו. וככה על כל בן אדם אחר שנפטר.
מקווה שכשיגיע היום הזה, מישהו יבין אותי, וכשאני יענה על השאלה "למה את בוכה?", הוא או היא יגידו "הוא במקום הרבה הרבה יותר טוב. את תבכי ככה." אני פשוט מקווה עם כל הלב.

[לא נורא אם חפרתי
]

m195809ppb19

New member
אני מרגישה כאב,צער,כעס,תסכול

ותחושת החמצה(כי לא נפלה בחלקי הזכות לראותו),אך אני לא מסכימה לעצמי לשקוע בדיכאון כי ברור לי שמייקל לא רוצה בזה.
אני מתנחמת בכך:1. שבשנתו האחרונה הוא זכה לחגוג את ימי הולדתם של שלושת ילדיו הנפלאים.
2.בשנתו האחרונה, הוא זכה לעסוק "באהבת חייו"הלוא היא המוזיקה.
3.ב"ה, הוא לא מת במיתה משונה(כאירועי המוות ששמענו לאחרונה בחדשות כגון: משפחה שלמה שנשרפה, האישה שבעלה האכזרי ערף את ראשה ותאונת הדרכים הקטלנית).
4.בשנתו האחרונה ,הוא הביס את הצהובונים הארורים שתמיד ניסו לחבל בקריירה המפוארת שלו,שהרי מכירות הכרטיסים למופע:this is it
הרקיעו שחקים.
5הוא הלך לעולמו בידיעה שאחרי 28 שנים (נכון לשנת 2009) האלבום טרילר הוא עדיין האלבום הנמכר ביותר בכל הזמנים. איזה הישג אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפעמים כשאני על סף ייאוש אני נזכרת במסכת הייסורים וההשפלות שמייקל נאלץ לספוג בעיקר מצד המדיה,ומיד מבינה שצרותיי מתגמדות לעומת מה שהוא עבר. חשוב לזכור שחייו של מייקל כלל וכלל לא היו לשווא שהרי הוא הותיר אחריו מורשת של נתינה אמיתית ואהבת הבריות.תודה לך מייקל על התובנות העמוקות,רחבות ומתמירות החיים.i love you and never can say goodbye

למעלה