!

!

אין אין אין מי שהיה מסוגל להוציא אותי מהמיטה חוץ מהמשוגעים המקסימים אלה שהסתובבו לי מול העיניים כשהייתי שרוע במיטה,עייף ועם כאב גב מעצבן. לפעמים צריך לפגוש באנשים הנכוניפ על מנת להוציא מהחיים את הטעם האמיתי שמסתתר בתוכם. ששה עשר רוכבים היינו ברמות מנשה. לא הסתערנו על העליות,גם לא כבשנו גבעות.השילוב של האנשים הנוף הטבע הזיעה, החברות, העזרה והגיבוש כבשו לי את הלב.
יורם

tal bs

New member
תמונות ושאר ירקות

אז מה היה לנו? קבענו בכניסה לקיבוץ הזורע ב- 5.30 כפי שנקבע שחור על גבי פורום לפני מספר ימים לאחר פרק זמן די ארוך, משבוששו עקיבא ושחר להגיע תהינו איך נסתדר בטיול בלי מורי דרך דגולים אלו ?! ובעוד החשש מכרסם בנו בכול פה קיבלנו טלפון מרגיע, עקיבא ושחר גם כן בקיבוץ הזורע רק שהם מחכים במיקום שונה מההמון המריע חיכינו עוד מספר דקות בהן קצת הזינו וכול רוכב כביש שחלף אמרנו הנה הם הגיעו. ההמתנה השתלמה, עקיבא ושחר הגיעו והובילו אותנו לטיול מדהים אין שני לו. היה כיף אדיר וכמו תמיד נודה : לשחר ועקיבא על ההובלה ליורם על התה לשאר האיזיים על החברה הנעימה ולדרוזי....על האוכל שאחרי. תמונות ניתן לראות ב:http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=413 בתוך הקטגוריה אלבום תמונות. מי שמעוניין בתמונה מסויימת בגודלה המלא מוזמן לשלוח לי מייל [email protected]

steiff

New member
אבל אמרנו במפורש...

שנפגשים בקיבוץ הזורע, אז איך זה שלא היגעתם ליוקנעם מושבה? אח... נפלאות הסלולרי. שנאמר "טלפון שבור". וחוץ מזה מה זה "חיכינו"? כשחברנו אליכם יורם עוד היה עסוק בניתוח הפרדה בין הרפידות של הברקס האחורי שלו. סופו של דבר שיצאנו לדרך: בשולי הכביש עד נחל גחר. עליה בנחל גחר (שבכלל לקוח מיבשת אחרת, קרירה, מוצלת, ירוקה), עין שולמית, תה מהביל בפסגת חירבת בית ראס, ירידה בנחל רז היפהפה לכביש דליה-גלעד. בגלל צוק העיתים וסדרת פנצ'רים וויתרנו על ההמשך מערבה לנחל תנינים ופנינו צפונה על הכביש עד עין העמק ומשם מזרחה למעיינות נחל השופט - נווה מוצל וזורם שמשכיח את החמה היוקדת שמסביב. בסיום המשכנו במורד נחל השופט עד למכוניות. נציין את וויקטור שיצא לניווט בדד במורד נחל רז ומצא את עצמו מסיים את הניווט בנחל תנינים. מעשה אבות סימן לבנים - גם אמיר פיספס את הפנייה בעין העמק ואם לא היינו עוצרים אותו בזמן הוא עוד היה מגיע לשווארמה אצל הדרוזי ברכיבה. היה חם בחוץ וגם בלב. 35 ק'מ של כיף.

viczan1

New member
מעניין !!הספידומטר שלי הראה. ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

44 ק'מ של כיף

viczan1

New member
אמיר המשיך הטיול לתוך הלילה../images/Emo29.gif

אחרי יום טיול כייפי ברכס מנשה,אמיר המשיך להתאמן על הסוס השחור

tal bs

New member
וזו ההוכחה....

שויקטור לא ממציא חס וחלילה הוא באמת הוסיף לעצמו 9 קילומטרים של שיכרון חושים במורד נחל רז בואכה נחל תנינים... כך זה נראה כאשר הוא היה בדרך חזרה אל הקבוצה..

לפי המצפן של עקיבא והשעון של שחר

השמש שוקעת בצפון........ ואם ויק < קיצור של ויקטור> שניווט בשטח עצמאי היה רוכב לפי הנחיות החיפוש של עקיבא ---> "ויקטור תרכב לכוון העננים.."
... חחחחחחח ויקטור < שם מלא ומפורש של ויק > היה היום כנראה בקפריסין..

aFish

New member
ועוד משהו קטן...דווקא מעודד

שמעתי פעם אימרה...ותסלחו לי על הגסות... "מה שהפטיש יותר כבד...המסמר נכנס יותר עמוק"

רֶשֶף

New member
אם ככה, הרשה לי להוסיף גם...

"מה שהסליים יותר סמיך... המסמר יוצא יותר בקושי"
מה הקשר למטפורה הפרברטית שלך? אין שום קשר. סתם, לא יכולתי לעמוד בפיתוי.

שניכם לסדר. ../images/Emo150.gif

נקרעתי מצחוקקקקקקקקקקקקק ........קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יורם

moshep10

New member
לא סתם פצצה-

פצצת אטום.אחד הטיולים נפלאים ביותר שהיה ל-EZ.תודה לשחר ועקיבא,וליורם שהכל הלך לו הפוך(האופניים,הגב,מקום המפגש).היה נהדר!!!!!

למרות שזה כל כך טרוויאלי - תודה

תודה ליורם, עקיבא ושחר על הארגון וההובלה. תודה לכל שאר החברים שמביאים כל אחד אבני בניין שונות שבונות יחד אוירה מיוחדת. בשבת הקרובה תעשו "סתם" טיול כדי שאני לא אצטער שלא השתתפתי. תמצאו לכם איזה פיסטין צחיח ותעלו ותרדו כמה פעמים בצהריים. אני אגיע בעוד שבועיים ועד אז אני מצפה שתחשבו על מסלול יפה כמו אתמול. תעשו חיים, אני מחכה לפעם הבאה.

RockhopperJudy

New member
אני מצטרפת לבקשה של שי ../images/Emo160.gif

ומאחלת לכוווולכם רכיבה מהנה ו
גדול. ומבקשת שתתכוננו לחזור למעני ולמען יתר המחסירים על הכיופים שתרכבו בשבועיים הקרובים. אני רק אוכל לחשוב עליכם, והפעם ממרומי מגדל אייפל, התעלות של אמסטרדאם וגשר לונדון לקינוח. אז כמו ששי ביקש, גם אני מעיזה ומבקשת: הפעם באיזי, בלי להגזים! יורם, האם אפשר לדחות את התוכניות הגרנדיוזיות בשבועיים???? אתם לא יודעים כמה אני מתגעגעת! ועוד לא סיפרתי לכם כלום על מה שמצאתי בטיול האחרון: אוטובוס מיוחד לרוכבי אופניים שיש לו מטבח צמוד והוא פוגש את קבוצות הרוכבים בדרך ומבשל להם צהריים ומכין להם ארוחות ערב ואפילו מקפיץ אותם מהמסלול לעיר הקרובה ועושה להם סידורי הקפצות במהלך הטיול המקסים שלהם! ויש לו גם ג'ריקנים של מים שאפשר ליצור מהם מיקלחת מרעננת בדרך, ויש גם עגלה שנגררת לאוטובוס, וניתן להסיע בה אופניים אם רוצים להתקדם לאזור אחר! כשפגשתי אותו היו לו קבוצה של 18 רוכבים מהונגריה שחצו את אירופה לכיוון צפון, כולם אדומי לחיים ומחייכים, ואני עמדתי שם מלאת קינאה! הלוואי עלינו!!! בשנה הבאה????? יהודית

steiff

New member
ממש רישעות לשמה

את מבלה במגדל "טוּר אִיפֵל", שטה בתעלת "פּרִינצֶנחרַחט" ומאכילה יונים בכיכר "טרָפַלגָר סקוּואֵר" ואחרי זה מבקשת שניקח אותך לסיבוב ברמות "מנָשֶה הַיִּיטס"? מה עם ההדדיות? למה שלא תיקחי אותנו לסיבוב באירופה? גם אנחנו מתגעגעים |ברוז|. עוד מעט יבוא הסתיו וייעשה קצת יותר קריר וניקח אותך בשמחה למסלולים סקנדינביים כאן ב"ארץ-ישרואל" זרועת הפיורדים, התעלות, המגדלים והגשרים. אין כמו
בקיץ

למעלה