$25K Heads-Up PLO Championship

modz0r

New member
$25K Heads-Up PLO Championship

ברגעים אלו מתחיל טורניר דיי ענקי של HUPLO ב-FTP. בין המשתתפים, אנדי בלוך, סיידל, גאס הנסון, פטריק אנטוניוס, פיל אייבי, וכמובן איסלדור. בסך הכל 35 שחקנים משתתפים בטורניר הענקי הזה. כדאי לראות.

shaywh

New member
ומי זה לעזאזל uri1013 מישראל שעושה עבודה טובה

וכמעט גמר את מי שמולו בסיבוב הראשון בזמן שאני כותב

modz0r

New member
אפילו לא שמתי לב שיש ישראלי

שיהיה לו בהצלחה, בכל אופן

modz0r

New member
כן.. חבל

פתחתי 3 חלונות, עם אייבי, פטריק ואיסלדור.. מחכה שהמשחק שלהם יתחיל. נקווה למשהו מעניין

modz0r

New member
אני מהמר על 3 ../images/Emo13.gif

איסלדור.. חייב ללכת עליו אחרי מה שהוא עשה מתחילת החודש. אייבי.. כי זה אייבי. ואריק סיידל.

NoEgo

New member
אייבי עף (וגם גאס הנסן)

מהמקצוענים נותרו רק ג'וש אריה קול סאות וג'סטין סמית. אה וטוני ג'י. הם משחקים כרגע. איסלדור כבר עבר לרבע הגמר. טורניר מעניין בטירוף. אני כנראה לא אלך לישון בקרוב...

modz0r

New member
טוב, אז רק איסלדור נשאר

אייבי עף. גם גאס הנסון עף יותר מוקדם. מה שכן, אני מוותר על לראות את זה.. זה מעייף מידי.

NoEgo

New member
גם איסלדור עף ברבע גמר - ושאר המקצוענים של FT

לחצי הגיעו 4 שמות לא מוכרים שאחד מהם היה אלוף ה - WCOOP 2008 של פוקרסטארס באומהה. כרגע משחקים חצאי הגמר כשמובטח כבר לכל אחד 130K

NoEgo

New member
שני האחרונים עשו עסקה - 300K כל אחד

ומשחקים על על השארית - עוד 25K

shaywh

New member
במחשבה שנייה, בטח רפי עמית. וPA הרוויח בקאש

את הפרס הראשון, הוא יושב עכשיו בשולחן אחד עם מיליון וחצי, אפילו עם זה שהוא מופסד בשניים האחרים הוא לא צריך את הטורניר...

JasonV

New member
פטריק לקח קופה של 1.35 מיליון דולר!!!

162K לפני הפלופ, מגיע 2 4 5 ריינבו פטריק מהמר 90K, איסילדור מעלה ל-435K וכל שאר הכסף נכנס איסילדור 6789 פטריק A3KK יוצא 5 9 Dealer: Patrik Antonius wins the pot ($1,356,946.50) with a straight, Five high

למעלה