26 קילו פחות בחצי שנה האם ללכת לסגור..?

limor19761

New member
26 קילו פחות בחצי שנה האם ללכת לסגור..?

הי לכולם. אני מנותחת חצי שנה ומזה חודשיים תקועה על אותו משקל. אני סגורה 6c סך הכל סגרתי פעמיים. המשקל לא זז בחודשיים האחרונים. גם חודשיים לא התעמלתי האמת!! ואני מרגישה שאני חוטפת פה ושם יותר כמו ביסלי או תפוציפס מול הטלוויזיה בשעות הערב המאוחרות... מנהג של שמנה שכמוני... בלי לפגוע עם המילה הזו באף אחד.. השאלה מה לעשות ללכת לסגור או לא? כי למשל אורז אני אוכלת וישר מרגישה חנוקה בגרון ומפסיקה. אז כן יש דברים שלא עוברים. מה לעשות ההתלבטות שלי נובעת מזה שאני לא רוצה להגיע למצב שסלט לא יעבור לי. ואז אני אצטרך לאכול דברים נוזליים כמו גלידה וכאלה ואז אשמין יותר או שלא יהיה מצב של חילוף חומרים בגוף...אודה לעצה מחברי לפורום?? תודה

קוביd1

New member
לימור 19761

זה שאת חוטפת מפעם לפעם תפוציפס או ביסלי ,לא נורא חייבים משהו בשביל הנפש רק לא להגזים
26 ק"ג ב1/2 שנה אחלה של ירידה ,ירידה טובה שיהיה הרבה יותר קל לשמור על ההשגים בלי לפגוע בבריאות
אני בנתיים לא הייתי סוגר שלא תגיעי למצב של הקאות ,תחכי עוד חודש חודשיים ותראי מה קורה אולי הירידה תימשך ,
באם לא תסגרי ב1/4 גג לא יותר, קחי את הזמן ואני בטוח שתרדי במשקל ,השאלה כמה עוד את רוצה להוריד בשביל להרגיש נוח עם המשקל שלך

קובי

limor19761

New member
מה זאת אומרת כמה עוד.. חחח...

אני עדיין לא הגעתי למשקל היעד שלי. אני שוקלת 88 והגובה שלי 1.56 יש לי עוד 38 קילו, אני רוצה להגיע ל 60 / 65 קילו. גם אם אגיע ל 70 ק"ג אגיד תודה. אני מבינה את כוונתך " באיזה משקל תרגישי נוח עם עצמך". אבל אני רוצה לחזור למשקל שהייתי לפני שהתחלתי בהשמנה שזה היה ברווקות לפני הלידות.

אופירA

New member
מנהל
מזל שאת לא רוצה לחזור למשקל שהיית בילדותך...

את באמת חושבת שאחרי שהגעת למשקל של 114 ק"ג ו-BMI47 (!!!), תחזרי להיות רזה מוחלטת, ועוד למשקל של הרווקות, לפני הלידות?
למה, מה קרה?
אולי תהיי מציאותית ותביני שסביר מאוד שיישאר איזה זכר למה שעברת בחיים, לידות, ועודף משקל של 54 קילו (!!!)?

בעצם, אמרת שגם עם עודף נחמד תגידי תודה.
אבל למה דמעות? גם את הלידות היית רוצה להחזיר אחורה, למה שהיה לפני כן? אני לא מאמינה שכן
. אין כמו התוצאות של הלידות!

רוייקו

New member
עד שלא תנסי - לא תדעי

ושווה להתנסות במצב הגבלה נוסף על זה שיש לך כדי להעריך האם זה מספיק או צריך עוד הגבלה. לא חייב שאת תתחילי לאכול דווקא מה שנוזלי ומשמין. אולי גם אלה יעברו קשה יותר והירידה תזוז עוד. אלה השלבים שבהם סוגרים את הטבעת באיזי איזי, כל פעם סגירות קטנות קטנות כדי שההגבלה תהיה תהליך הדרגתי של הסתגלות והטמעת התהליך.

למעלה