26.11 -מסירות

למסירה../images/Emo140.gif

מצעים שונים, למיטה זוגית, גודל סטנדרטי, מעורבים. מגוון נעלי נערות ונשים (נעלי עקב, התעמלות, אלגנט, ספורט-אלגנט, מגפונים וכו'), מידה 37 כיסויים לספה גוון שמנת-זהוב חולון. לא ניידת.

בוקר טוב מעונינת למסור קלטות וידאו עבור בית ס

ספר גיל אני יודעת שנירה ודני 12 דואגים להם אני גרה בפרדס חנה אז אם אפשר לבוא לקחת..

בוסתודום-תודה, ודני

נראה לי שדני קרוב אליך מבחינת מגורים אם הוא יכול לקחת זה יהיה הכי פשוט אם לא-אני אוכל לקחת אני בכרכור כמה פעמים בשבוע, יומטוב נעמי.

נירה63

New member
א. אוהל תודה על העזרה לילדי הגן לחנוכה.

קבלתי את המסר מימך, אני מודה לך על ההתארגנות שלך ושל הורי הילדים בגנך, תודה על העזרה, פתיחות הלב בכדי לעזור ולשמח את ילדי גן לחנוכה. הבוקר שוחחתי עם הגנן בגן והוא והעוזרת בגן התרגשו מאוד. שוב מודה לכם מאוד.

cial 1

New member
נירה63 ערב מתוק לך מבקשת כתובת../images/Emo140.gif

מבקשת את הכתובת לגבי הדברים שאני רוצה למסור. אליך כדי שהם ינתנו ימסרו למי שרוצה לי יש אדם שגר בחיפה הוא מגיע לנצרת עלית לעבודות גם. כך היה לי קל לעזור כך בשנוע. נכון רק אחת ביקשה ממני וזו אורלוש 16 וגם פניתי בטל למיכל עבור פליטי דארפור. אני לא קבלתי תגובה. ולמיכל יש את אותו הטל שלי של 077 ואין מענה גם הודעה יש שם. אני את שלי מצתי כדי לעזור. ערב טוב

חני-אולי מיכל לא נימצאת?

אם היא עדין לא ענתה במייל ובטלפון אולי היא לא נמצאת אז או שתתני לנירה עבור מישהו או שתחכי שמיכל תענה. גם אני אוספת דברים עבור פליטי דארפור ומחכה לתשובה. ערב הכי טוב, נעמי.

cial 1

New member
וכך אני רוצה שהדברים יעברו אל נירה כך שתעזור

רק כך אין לי מנצרת עלית דרך אאחרת רק לחיפה דרך האדם שציינתי הוא מחר בער אוסף אצךח הדברים ואני מאמינה שעד הצהריים יום רבעי בעזרת השם יהיו הדברים אצל נירה אבל לי אין כותובת שלה ?? במסרים יכולה את למסור לי בבקשה המדובר במזון יבש וחומרי ניקוי. אפשר למסור למי שרוצה. אני ביום שישי כתבתי. מה יש במסירה מכול הלב אני קבלתי זאת רק כדי להעביר הלאה. חני ערב טוב לך נעמי פסי. (ואני גם אציין טל שלי כדי לדעת שהכול מגיע אל נירה) בשמחה.

חני-

נירה לא ליד מחשב כעת ולכן לא רואה את ההודעה שלך אני בטוחה שכשהיא תחזור ותראה היא תענה לך, תודה נעמי.

דני 12

New member
בוסתודום ונעמי תודה ../images/Emo140.gif

מתי אפשר להגיע כדי לקחת את הקלטות לבית ספר

berry23

New member
למסירה שק נעלי ילדות מידה 19,20,21

בעיקר לחורף אבל יש מעט סנדלים... הכל במצב טוב מאוד דברים יפים... יש גם סלקל לבובה אני עושה סדר בבית...יהיו לי עוד דברים... איסוף מנס ציונה (אין לי איך לשנע)

ליאורה39

New member
בגדים לחורף ילדה גיל 2-3 מסיקה פ"ת בבוקר או א

אחה"צ צופים אפשרות לצור יגאל

liza26

New member
למסירה פרטי ריהוט ../images/Emo39.gif

שלום לכולם , למסירה פרטי ריהוט כגון: מזנונים, שולחנות סלון, שטיחים, מיטת נוער, מזרנים ועוד באיזור מודיעין פרטים במסר . תודה

נירה63

New member
למסירה נעלים לבנות מידה 22

בצבעים אדום וורוד במצב טוב מאוד מאוד.

קורין1

New member
טרייסי אני לא מצליחה להשיג אותך ואני רוצה

לדעת אם תוכלי לקחת את הדברים שקבענו....

קורין1

New member
למסירה בגדי חורף לילדים מידות 10-18

נעלי נשים מידה 37 נעלי בנים מידה 35/36 2 שמיכות צמר במצב מעולה זוג רולר מיגה 36