26.3 - מי כאן בא איתי לשריון ?

sasson

New member
לא אני אבל...

משתתף בצערך. תקווה שתגיע לתפקיד טוב כמו מט``ק. כל השאר זה פשוט חרא שלא נגמר.

Paranoid

New member
הנה שאלה בשבילך

כמה שנים/ כמה פעמים אתה שירתת בשריון שאתה כבר יכול לקבוע שמט``ק זה תפקיד טוב והשאר חרא ???

אני בא איתך אבל לא את כל הדרך לשריו

עזוב שטיויות. אמנם שריון זה חרא, אבל זה לא יותר חרא מכל שאר הדברים בצבא. אז תהיה רגוע עם עתידך הצבאי. חוץ מזה. אני אמנם לא בא איתך לשריון ב 26 אבל אני עדיין מלווה אותך עד לבסיס הטירונוט והדרכת השריון הלא הוא - ביסל``ש. אני פשוט עושה טירונות של קצונה יעודית בקשר והטירונות של זה נעשית יחד עם השיריונרים. אז יאללאה, ניפגש בבקום ברמת גן ליד הבית שלי. ביי.

Paranoid

New member
ידוע , ידוע..

ישלי חברים שם ממחזור אוגוסט 00 המסלול לא קל - התפקיד הסופי חביב בהצלחה ונתראה כבר - תאמין לי יהיה כיף בביסל``ש - על אף כל מה שאנשים מבלבלים בביצים

אריק 17

New member
מפקדי טנקים

תדע שלפני שמגיעים להיות מט``ק (מפקד טנק) צריכים קודם להיות תקופה מה (נראה לי 5 חודשים) בתור תפקיד טיפוסי בטנק (נהג, טען קשר ,תותחן) ואחרי תקופה זו המתאימים יוצאים לקורס מטקים ולומדים את כל השאר המקצועות בטנק שהם לא התנסו בהם (למשל נהג לומג תותחן וטען קשר ,קשר תותחן ונהג וכו......) אז לפני שמגיעים להיות מטקים ומקבלים את דרגת הסמל טוחנים עוד דברים .....

אני!!!ואני גאה בזה

לא רק זה,אלא אפילו ביקשתי- עם פרופיל 72 זה הכי טוב שיש. ושלא יזיינו לך ת`מוח- שריון זה טוב. דרך אגב- מאיפה אתה? בכל מקרה נתראה בטירונות.

Paranoid

New member
לא אמרתי שזה גרוע

אבל אין שום שימוש באמצעים ושיטות מיוחדות למעט השריון עצמו..הטנקים לדוגמא : בתותחנים יש את יחידות מורן ומיתר - שבת`כלס אין להן שומדבר משותף עם התותחנים חוץ מהכומתה... בחי``ר יש פק``לים למיניהם וקורסים שאפשר לעבור... לנ``מ יש מערכות נשק שונות... ובשריון ? רק טנקים ואין שום פק``ל והקורסים מאוד מצומצמים - מט``ק, מקצועות, חובש וזהו... מאכזב משהו

בזה אתה צודק 100%

אבל קח בחשבון שרק חלק קטן מהמתגייסים לתותחנים מגיעים ל-mlrs ולמורן. ולהיות תותחן רגיל- תאמין לי שזה גרוע פי אלף משריון (החבר הכי טוב שלי שם אז אני יודע ממקור ראשון). תדע לך, שלא כל מה שנראה מתוחכם מבטיח שירות טוב. mlrs זה מתוחכם, אבל בתכל`ס לא עושים כלום כל השירות- כ``כ מתוחכם ויקר שבקושי מתאמנים. אבל- גם תפקיד די ג`ובניקי וגם יוצאים בממוצע פעם ב-21 או בשבועיים הכי טוב. אז אל תתרגש מתיחכום או אי-תיחכום- מרכבה סימן 3 זה דבר בהחלט מתוחכם.

וחוץ מזה גם בשריון יש גיוון..

לכל חטיבה יש כלי אחר! ודרך אגב: לתותחן רגיל יש יותר מקצועות מהשיריון, אבל בתכל`ס יש שם תפקידים ממש חרא כמו רץ קוי או אחראי אלפא, שמכילים ג`וב קטן מאוד וחסר כל התמחות מיוחדת.בגלל זה הם גם לומדים כולם את אותו קורס (חוץ מ-מ``ט ונהגים)- אם כל אחד היה לומד רק את המקצוע שלו אז הקורס היה 3 ימים.

Paranoid

New member
יונתן יונתן...

אל תגונן על השריון - כי אני לא מתקיף..בסה``כ זו אחלה של בחירה - ואני לא מתנגד להיות שם - פשוט שיש מקומות שבהם הקורסים, היוקרה (כן-מותר לאמר את זה) והגיוון פשוט קורצים לי... ואני לא רוצה להרגיש בשירות שלי שלמרות שהגעתי לאן שהגעתי - הייתי יכול להגיע למקום מעניין יותר ומאתגר יותר.. אבל לא עקרוני.. אז אתה בא איתי לשריון ? צור איתי קשר בICQ 5547595 אם בא לך ואם לא :)))

למעלה