.

lboris

New member
עזרה במציאת קורס CNC בחיפה וצפון

שלום רב, איני יודע אם כאן זה הכתובת, אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל להפנות אותי למוסד המעביר קורס חרטות CNC באיזור חיפה והצפון. חיפוש במנועי חיפוש לא הניב תוצאות. בתודה מראש בוריס

dodoCom1

New member
שלום לכולם אני חדש כן, אני מתכנת

ואיש אבטחת מידע עד לפני כמה שבועות עבדתי דרך הבית בתחום האבטחת מידע ובנית אתרים באינטרנט, אני הנדסאי תוכנה ומנהל רשתות תקשורת. הז כך אני מחפש חברה שזקוק לאדם כמוני, יש לי נסיון יותר מ-שנתיים בתחום בנית אתרים ואבטחתם. כמובן יש לי אתר לדוגמא. תודה מראש

sasi69

New member
טכנאי-אלקטרוניקה בתחום צב"ד,מחפש

עבודה בתחום או ביצור\שמירה ועוד. דובר אנגלית,צרפתית וספרדית. בעל המלצות. בעל רשיון ופנוי מיידית לתחילת עבודה. להצעות,להתקשר אל:064-551382.

amir615

New member
איש שיווק מנוסה מחפש שותף/ה להקמת

להקמת חברה בתחום שירותי אינטרנט (לא סטרט אפ) מחפש שותפ/ה דרוש/ה בונה/ת אתרים מומחה אנא שלחו פרטים (ודוגמאות לאתרים שהקמתם) אל [email protected]

Javelin

New member
שלום לכולם

התחלתי תואר שני, וזאת כדי לקבל עוד אפשרויות תעסוקה בתחום התכנות, מישהו שמע על חברות בדרום שמחפשות סטדונטים לחצי משרה בתכנות ? שמעתי על כמה באזור המרכז או הצפון אבל הדרום נראה צחיח יותר מהרגיל.

xbusterayg

New member
דרוש צ'אנס !!!

שלום לכווולם. אני מהנדס תוכנה צעיר אחד מתוך רבים שהם ממובטלי הייטק. החלום שלי הוא להיות עצמאי. באופן כללי אני בא מתחום הטכנולוגי אבל גם תחומים אחרים מעניינים אותי. אני מחפש איש עסקים עצמאי / בעל חברה : -שאוהב ללמד -מוכן לתת צ'אנס למשהו שאפתני -מחפש עוזר נאמן מה אני יכול להציע? - נאמנות - פתרון בעיות בצורה לא שיגרתית - יכולת לימוד מאוד מהירה - סקרנות - יחסי אנוש מעולים - שליטה ב-3 שפות - שליטה במחשב ושפות תכנות אני גר כרגע בצפון הארץ אבל מוכן להצעות מכל הארץ. אני מבטיח למי שיתן לי צ'אנס שהוא לא יצטער על זה !!! דוא"ל: [email protected]

Javelin

New member
תודה רבה

למעשה חיפשתי ובאתר של המועצה עומר יש רשימה חלקית של החברות ללא פירוט אתר/אימייל בררתי 4 מתוך הרשימה ורובן לא חזרו מצאתי את מוטורולה, NSI, טלרד, אינטל מישהו שמע על אחרות ? או יודע איפה יש רשימה יותר טוב של חברות הי טק באזור עומר ?

תתקשר לחברות האילו בעומר

ותשאל מה הפרוצדורה לקליטת סטודנט, לא מאמין שיחזרו אליך ממייל רגיל, כדאי לך גם לקפוץ לאיזור ולעבור בין הבניינים אולי יש חברות תוכנה קטנות ופחות מוכרות.

Javelin

New member
ראיתי באתר של אינטל

שהם רוצים מהנדס תעשיה וניהול.

Insmindor

New member
יש כאן מישהו מתחום הלוחמה

האלקטרונית ו/או האזנות? אם את/ה מחפש/ת עבודה - לפנות אלי במסר ישיר.

למעלה